|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
26.3.2010 15:20:01   
lavić Simba
EVO SADAuser posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1326
28.3.2010 14:05:12   
anidla
nas ceka sunecenje iduce sedmice user posted image

u ponedjeljak zovem Sanasu da dogovorim.....valjda ce sve biti okuser posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1327
29.3.2010 11:01:28   
Atarka
Moze li mi neko reci kako treba da izgleda cunica 10 dana nakon suneta? Kod mog misa jos nisu ispali svi konci, a na mjestima gdje je sivano kao da se gnoji. Je li to ok, da li tako koza izbacuje konce? Pregledao ga je medicinar, kaze sve je super, ali opet mi je cudno. Cuna mu izgleda kao "rascvjetala", cuna u sredini, okolo "latice" koze izmedju konaca?user posted image  Joj, jesam detaljnauser posted image

30.09.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1328
29.3.2010 11:05:29   
taurus
Da je u pitanju upala mislim da bi sve bilo crveno, da bi dijete dobilo temperaturu i da bi plakao. Meni su nakon suneta naglasili da je normalno da se okolo stvara bijela skrama koja je rezultat stvaranja fibrinskih niti na mjestu zarastanja. Mislim da je to i kod tebe slučaj, ne brini samo sve dri pod kontrolomuser posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1329
29.3.2010 11:06:44   
Anoniman
Atarka, mom <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/duda.g''f">  su konc'' brzo ''spa'''', m''s''''m 5,6 dan a cuna je tako ''zg''eda''a kako op''sujes (kao cv''jet <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey36.g''f"> ) do pr''je par dana. Eh sad ne znam ko''''ko ''za nas ste v'' rad'''''' sunet? E da, to zagnojeno sto spom''njes je kod mog beb''ja b''''o samo na jednom mjestu, ja n''sam n''sta d''ra''a..... s''noc g''edam - nema ga <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey1.g''f">

< Poruku je uredio enisa_sara -- 29.3.2010 11:07:40 >

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 1330
29.3.2010 11:08:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image  Joj  sta mi bi sa postom, pa samo ga uredila user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1331
29.3.2010 11:09:28   
taurus

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Atarka, mom <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/duda.g''f"> su konc'' brzo ''spa'''', m''s''''m 5,6 dan a cuna je tako ''zg''eda''a kako op''sujes (kao cv''jet <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey36.g''f"> ) do pr''je par dana. Eh sad ne znam ko''''ko ''za nas ste v'' rad'''''' sunet? E da, to zagnojeno sto spom''njes je kod mog beb''ja b''''o samo na jednom mjestu, ja n''sam n''sta d''ra''a..... s''noc g''edam - nema ga <''mg src="http://www.r''ngeraja.ba/forum/sm''''eys/sm''''ey1.g''f">

user posted image user posted image user posted image user posted image joj Enisa kod tebe bas ova slova nikako da se poprave, ne znam kako kod nas moze a kod tebe ne moze.
Sorry na OT ali se bas nasmijah

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1332
29.3.2010 11:09:48   
Anoniman
Uglavnom...... i kod nas je tako izgledala, kao cvijet user posted image
Konci otpali nakon 5,6 dana a to zagnojeno sto spominjes je imao na jednom mjestu i ja to nisam dirala.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1333
29.3.2010 11:11:06   
Anoniman
Ma bio post ok i kad sam pogledala vidim da sam izostavila neka slova i uredila, ispravila..... i vidi sad Boze sacuvaj!!!

(odgovor članu taurus)
  Neposredna veza do poruke: 1334
29.3.2010 14:46:14   
Atarka
Hvala vam na odgovorima. Nakon koliko vremena se sve vrati u normalu? Kad ce cuna dobiti boju koze?

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1335
29.3.2010 15:42:27   
škorpija
nama je proslo 25 dana od suneta ii cuna izgleda super

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1336
29.3.2010 18:07:40   
salmy
Nama je danas  8 dan i cuna izgleda super! jest crvena jos i malo nepravilna ali dobro izgleda!user posted image user posted image user posted image user posted image i dalje mazem kantarionovim uljem! Atarka mislim da je sve ok ne brigajuser posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1337
29.3.2010 21:20:16   
anidla
Mi danas zvali Sanasu...u srijedu pregled pedijatra, vadjenje nalaza i ako sve bude ok, u petak ide cap cap user posted image user posted image user posted image Nekako nisam ni svjesna....pitala sam sestru oko prisustva tate, ali nece dati i ja se s tim slazem...prije svega ne znam ni kako ce mm to podnijeti iako je htio biti s njim, i nek bude sve sterilno user posted image
Sveki ce mi doci u petak i bit ce tu do nedjelje, ona krizna 3 dana jer ja mu necu smjeti ni prici.... sunce moje malo...tajo mu prica kako ce ga voditi da bude veliki frajer, a on se smije....reko, da on zna sta mu pricas, ne bi ti bas poklonio taj predivni osmjeh...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1338
29.3.2010 21:55:39   
škorpija
anidla već sam ti rekla, proći će to pino lakše nego što misliš, sretno na capcarapiću

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1339
8.4.2010 22:47:28   
aamra
Mi planiramo sljedece srijede aBd sredjivati chunu. Eh sad, da li u Sanasi daju da neko prisustvuje obrezivanju? 

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1340
8.4.2010 23:10:22   
škorpija
ne, zbog sterilnosti

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 1341
9.4.2010 7:37:51   
aamra
Steta user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1342
10.4.2010 13:15:09   
frenkoza
eee zene... mi smo se osunetili u cetvrtaakk user posted image user posted image user posted image bravo mii...

na ilidzi u ovoj ordinaciji koju je spomenula salmy... ljudi su super.... pregledali ga... obavili sve... MM ga je drzao ja sam bila ispred nisam mogla da mi srce ne pukne.... moja dusa je preplakala svo vrijeme.... kad smo sjeli u auto zaspao je.... kod kuce se probudio i nastavio plakati.... za 2-3 sata se vec smijao i vrtio s nama.... sad ga ne mogu smiriti vrcka se, lupa nogicama, rukicama, sve se bojim da se ne uvrijedi.... nadam se da ce sve ostati ok...

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 1343
10.4.2010 13:35:01   
MinaMM
Allah Mubarek Olsun Frenkozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 1344
10.4.2010 14:01:48   
lila25

IZVORNA PORUKA: frenkoza

eee zene... mi smo se osunetili u cetvrtaakk user posted image user posted image user posted image bravo mii...

na ilidzi u ovoj ordinaciji koju je spomenula salmy... ljudi su super.... pregledali ga... obavili sve... MM ga je drzao ja sam bila ispred nisam mogla da mi srce ne pukne.... moja dusa je preplakala svo vrijeme.... kad smo sjeli u auto zaspao je.... kod kuce se probudio i nastavio plakati.... za 2-3 sata se vec smijao i vrtio s nama.... sad ga ne mogu smiriti vrcka se, lupa nogicama, rukicama, sve se bojim da se ne uvrijedi.... nadam se da ce sve ostati ok...

Allah Mubarek Olsun i od nas

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1345
10.4.2010 17:01:18   
salmy
Frenkoza cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Allah mubarecula!!
Jos jedan veliki momak caparapauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image capcapcap

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1346
10.4.2010 18:01:51   
mama2009

Allah Mubarek Olsun Frenkoza bravo za druga Abdulaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu frenkoza)
Neposredna veza do poruke: 1347
10.4.2010 18:03:49   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: mama2009

Allah Mubarek Olsun Frenkoza bravo za druga Abdulaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image pridruzujem se cestitkamauser posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 1348
10.4.2010 18:12:56   
remzy
Allah Mubarek Olsun!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 1349
10.4.2010 21:22:36   
škorpija
frenkoza čestitamo, nadams e da je dječak dobrouser posted image

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *