|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
8.4.2010 21:46:30   
gvendolina
Evo i nas,vratili se od dede i nane,sad mami predstoje muke jer ga svaki put razmazeuser posted image

prije svega srteni rodendancici koje smo propustili,posebno nasoj dragoj Ajnici i Andreju sve najbolje za 1. rodendanuser posted image user posted image user posted image

Drage moje slikica je predivna,bas vam zavidimuser posted image I mi smo bili u komsiluku pa smo mogli u setnju,ali nismo ponijeli kolica mislili da ce biti ruzno vrijemeuser posted image od sad nosimo kolica makar cuskije padaleuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19751
8.4.2010 22:12:57   
R&T@
MM i ja smo jednom krenuli u setnju bez kolica i ne jos zadugo.
Nas dvoje je slomila za pola sata....

I vama se primakao Divan dan-rođendan....

Felix, to je neki "virus" nervoze.
Valjda doslo proljece, pa ih uhvatile bubice...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 19752
8.4.2010 22:20:56   
Mya_81 RR
Jooooj, i ja sam se jednom upustila u tu avanturu bez kolica i rekla sam nikad više. Kao mislila sam si da mi je Turbo Limač dovoljno blizu da skoknem samo da joj kupim dekicu i zabrijala sam si da mi je jednostavnije nju ponijeti u rukama i hodati čini mi se nešto više od kilometar nego da spustim kolica niz jedno 30 ulaznih stepenica user posted image user posted image user posted image .....ahaaaaa,  zajuser posted image   se svjetski!!!! Još Minja tada nije ni imala puno kila, možda 6....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19753
8.4.2010 22:24:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

vece
Joj A.je jedva zaspo majko moja nepamtim kad je bio ovakav aman citav bozij dan nervozan nesnosljiv pala sam:((
Nisam vise pametna do cega je do vremena ili do zubicauser posted image ...
Ella-H.zao mi je pilica malog sto je bolestan saljemo mu puno pusa da nam brzo ozdraviuser posted image

Ja sam s Minjom sad često vani pa nas preskoče te epizode nervoze jer se voli zasad vozati u kolicima i promatrati svijet, ali pred kupanje je zna uhvatiti žuta minuta...a mislim da ti ne vrijedi više dumati do čega je....to nikad nećemo saznati...jednostavno je tako user posted image

Ella, i mi vam želimo da ozdravite što prije....user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19754
8.4.2010 22:31:50   
gvendolina
bas sam se promisljala da krenem,jer je bio tako divan danuser posted image Ali znam da kad ga nosim da ne mogu dugo izdrzati i nisam se smjela usuditi.

Blizi se i nas rockas,a tako je brzo proletilo kao da se juce rodiouser posted image user posted image Sad planiramo kako da sve to organizujemo jer nam je rođendan pred 1.Maj Prvi dan smo mislili samo uzi krug porodice,a kasnije pozvati prijatelj.Mozda organizujemo i prvomajsku proslavuuser posted image  
Mya bas me nasmija za slikicu sa setnje...Ajdin se i dogovorio samo sa muskom rajomuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19755
8.4.2010 22:37:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: gvendolina

bas sam se promisljala da krenem,jer je bio tako divan danuser posted image Ali znam da kad ga nosim da ne mogu dugo izdrzati i nisam se smjela usuditi.

Blizi se i nas rockas,a tako je brzo proletilo kao da se juce rodiouser posted image user posted image Sad planiramo kako da sve to organizujemo jer nam je rođendan pred 1.Maj Prvi dan smo mislili samo uzi krug porodice,a kasnije pozvati prijatelj.Mozda organizujemo i prvomajsku proslavuuser posted image  
Mya bas me nasmija za slikicu sa setnje...Ajdin se i dogovorio samo sa muskom rajomuser posted image

Mama nju uči od malih nogu kako treba s muškima user posted image user posted image user posted image user posted image

Nego, super da vam rođendan pada na petak jer je ta subota (1. maj) neradni dan....i nama pada na petak, ali ćemo vjerovatno slaviti u subotu jer planiramo zaružiti pa da ljudi ne moraju raniti ujutro na posao user posted image

A i prvomajska proslava rođendana mi super zvuči user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19756
8.4.2010 22:37:25   
R&T@
Momci u setnji danas gledali nove cure, ove 2010. godiste.
Nase 2009. im "stare koke"....

Samo da znate i vas cetvorica ste puteri za nas....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 19757
8.4.2010 22:41:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: tajra

Zao mi je Ella sto je pile bolesno user posted image

A, vi Novosarajke, setale po Vilsu.....
Slika vam je super, samo vidim ja da su se "sve krive" sastale....
sto ne povedoste ni jednu snahu, sram vas bilo....

Ti, dady, mogla si i moju curu povesti user posted image , u komsiluku ti je "vazdan".

Nas malo kasalj zezi, ali smo se opet naoruzali lovorom, lukom i kamilicom... 

trebala je lana doci al je izradila- ko cura, mora malo igrati igrice da bude momcima interesantnija user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19758
8.4.2010 22:42:40   
Hanady RR
teacher pomagaj
http://www.ringeraja.ba/forum/naucimo-engleski/m_482476/mpage_7/tm.htm#573420

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19759
8.4.2010 23:11:42   
Nejrica
Cao drage moje!
Vidim bas vam je bilo fino...neka,neka,treba iskoristiti maksimalno ovo vrijeme,a jos kad je sa super rajom...ne moze bolje.
Mi nazalost nismo blizu Vilsa,pa zato lunjamo sami po Otoci...Dadada javi seeeeee!!!
Citam redovno,al nesto nikako da se javim...Inace kod nas nista posebno,osim sto sam na kraju dana umorna k'o konj...a sve govorila kad ce vise Kerim prohodati...eto mi sad,po citav dan hodam za njim...ne zna se ko koga voda po kuci.
On je hB dobro,jede...pomalo piskimo i u tutuuser posted image user posted image user posted image ,ponekad je nervozan i ima napade ljutnje,pa me udara (oooojjjj kako to ne volim kod djece)nadam se da je prolazno.
Ja sam nesto nikakva ovih dana-boli me glavauser posted image user posted image ...samo kukam,jesam bezveze.

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19760
9.4.2010 8:13:50   
marinčii
jutro
mi smo noćas imali groznu noć ma stalno je kmezio mislim da nikako nismo spavali,zaspo sinoć oko pola 8 i oko pola 10 on već budan i to kriči ma grozno i tako ga do 1 sat pokušavali uspavati ma ne,ma šanse čim ga spustiš on u skiku dok je na rukama super ja sam stvarno više bez snage cijeli tjedan je takav više neznam šta mu je ,jutros mi je došlo da ga bacim ,ma grozna sam sama se sebi gadim kad sam mogla i pomislit na takvo nešto ,jutros opet u pola 7 plač i nema više spavanja ,ja ako izdržim danas s njim bit će dobro a i mm kjadni cilu noć nije spavo a treba cijeli dan na poslu izdržat,nije mi jasno šta mu je dosad je baš bio mirna beba ma milina a saduser posted image ,a o mom pokušaju da smanjivamo s dojenjem da i ne pričam,još prošli tjedan je bilo dobro dojio 3 puta po danu i po noći jednom nekad 2 puta,a ovaj tjedan užas prvo jedan dan i noć nije htio nikako a sad bi svaki sat da doji ma više pametna nisam ,uf raspisa se ja oprostite al morala sam se nekome izjadat 
ljubimo sve bebice velike i one maleuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19761
9.4.2010 8:25:24   
Mya_81 RR
Joj, Marina, bas mi je zao...i stavrno znam da ti je tesko....uh, i ja sebe uhvatim kako samo kukam jer mi nekad staršno ide na živce to njeno plakanje i vrištanje, a o ne prospavanim noćima da ne govorim....i vjeruj mi da nisi loša mama zato što ti neke misli padaju na pamet....ti znašš da to nikad nećeš uraditi, a to što pomisliš to je samo umor i neispavanost...gadna kombinacija...je li idete van preko dana?

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19762
9.4.2010 8:42:38   
marinčii
mya idemo vanisvaki dan otkad j e ovolijepo vrijeme i dok s,mo vani sve je super al u kući kaos još po danu bi to izdržala nekako   al brate i po noći kad plače onda je to više baš napor     ,ja se tješim da je faza i da će proć al ko zna,kako je Minja nadam se da ste vi imali mirnu noć  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 19763
9.4.2010 8:44:50   
Mya_81 RR
Škorpija, sve ti zaboravim napisati - hvalaaaaa što si me upozorila na onu moguću situaciju s 'nevidljivim' zubom...ovih dana se baš slabo vidi, toliko se dobro moram zagledati da bih ga uočila....tako da nisam znala to mislim da bi doma bilo frke user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19764
9.4.2010 9:20:18   
anidla
jutrooo user posted image user posted image user posted image

nama je od pola 6  dan poceo...Marinci znam kako je to, moj Noa vec nocima to radi, zaspe kao andjeo reko bi covjek nece se buditi do 10 ujutro a on od 11 navece pocne zezati i plakati...pusa za Mateja user posted image

nama je danas punih 5 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image evo mama mu kupila user posted image user posted image user posted image user posted image

ljubimo generaciju i njihove mamice....

nadam se da ce dan ovakav ostati pa da idemo u skitnju, naravno po Vilsu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 19765
9.4.2010 9:24:50   
dady
Jutro evo i ja svečano ugrabi vremena da se javim!user posted image Sinoć napisala roman i nestade struje! Ironija nema šta!!!user posted image user posted image user posted image

Nama jučer u šetnji bilo fenomenalno,mame su za 10-tkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a user posted image medići mali preslatki!!!

Naša šetnja trajala do 7 ,kad smo došli kući imali goste,Dawud se malo poigrao s Amnom i zaspao u komiran u pola 9,a nadigao se u 8 jutros!user posted image
Mi čemo i danas u skitnju pa ko hoče bujrum!user posted image
tajra riana je komotno mogla s nama samo nam trebaju ona dupla kolica i vodim je svaki dan!user posted image
anidla kupila sam češe ,al ne one nije ih više bilo!user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

Neposredna veza do poruke: 19766
9.4.2010 9:28:54   
dady
čestitamo Noi mali ročkas,i šaljemo puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i jednu user posted image za vilsa!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dady -- 9.4.2010 9:29:57 >

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 19767
9.4.2010 9:31:25   
anidla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vilsa user posted image user posted image user posted image Hvalaaaa, ljubec za druga Dawuda user posted image user posted image user posted image user posted image

hej pa kakve si kupila? rekla sam ti sliku da posaljes user posted image bices bjena user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 19768
9.4.2010 9:42:58   
dady
ma slične onim,samo nemaju onaj fazon!!!user posted image slika misaona za mene,vidjela si kakav je D i da ne mogu stići!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.

ZEJD 07.11.2012.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19769
9.4.2010 9:46:33   
Nejrica
Jutro mamice drage!
Zao mi je sto se neke niste naspavale,a vjerujte znaaaaam kako je...moj Kerim je tako pola svog zivotauser posted image po milion budjenj.Ali hB valjda od kad je prohodao bolje spava,ne ureklo se,a i ne ustaje prije 7-pola 8.user posted image user posted image user posted image
Evo od jutros samo vristi,a vidim da mu izrasta drugi dio zuba petice,pa mu sve nateklo.user posted image user posted image user posted image
I mi smo juce hodali,pa se mama smorila,tako da cemo danas u bastu ispred kuce na ljulju.
NOA sretan rodjendancic...evo medenjaciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19770
9.4.2010 9:49:20   
marinčii
čestitamo prijatelju Noi 5 mjeseci i šaljemouser posted image zvečku,bome ovo vrijeme juri i Noica nam porasto veliki momak,puse od mene i Mateja

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 19771
9.4.2010 9:52:06   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa, sretna petomjesecnica!

Dady, zamisljam te sa njima dvoma u Vilsu.....
UHHHHHHHHHHHHH....
Hvatali bi te po Miljackoj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marinci, ti tog tvoga navikla na skitnju, pa bi on i nocu vani....

Moja mlađa cura i ja se druzimo do pola dvanaest (ona sad malo zmiri, a kad joj je dan poceo, nije ni cudo) i ja odoh u drugu smjenu!
Uvijek je lijepo vrijeme kad ja radim....user posted image

Vi, mamice koje ste jos na porodiljskom, uzivajte u setnji,
Opet nam sutra najavljuju kisu....

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 19772
9.4.2010 9:56:06   
marinčii
Marinci, ti tog tvoga navikla na skitnju, pa bi on i nocu
a i meni se čini da je to u pitanju jer do preije nekoliko dana je bio baš miran a otkad smo počeli češće skitat baš se sve poremetilo,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19773
9.4.2010 10:14:10   
amela2208
jutro i od nas
vidim nismam samo ja dezurala nocas... Ovo moje malo se probudilo u 4 pa do 7 me je zezala a ja ko luda oko nje umorna nenaspavana i na kraju je ostavila u krevetac ona sama zaspala.ledja mi odpadose... Evo je ponovo galami valjda da je muci vrijeme ili ozda vakcina juce sto je primilauser posted image user posted image user posted image

İ nama je danas mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image mama napravila par torti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ima za svo drustvo sa RR user posted image user posted image user posted image
Pozdrav za sve malisane od nas, ja se jedva drzim na nogama....
Noa srecan mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19774
9.4.2010 10:19:05   
R&T@
Sretna dvomjesecnica user posted image user posted image

Dobra torta, dobra.....

A glupe vakcine uvijek poremete ritam...

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  789 790 [791] 792 793   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *