|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
9.4.2010 17:24:01   
myb@by
dobili smo zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19801
9.4.2010 17:25:48   
anidla
IZVORNA PORUKA: myb@by

dobili smo zubic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo nasoj drugariciiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19802
9.4.2010 17:28:09   
myb@by
Hvala drga bila je grozna dva dana,nosic zacepljen,temperatura kad ono jutros zubic mali user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19803
9.4.2010 18:02:48   
amela2208
Rafaelu cestitamo prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajşi isto cestitamo prvi zubic,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja do sad bila vani nesto kupovala, Saru ostavila sa tatom joj. Malo prosetala i tako...Kaze mi muz da se ziva nije cula naravno dok nije cula meneuser posted image user posted image user posted image evo je opet doji. Lopuzica mela kod çaçe spava a kod meneuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 19804
9.4.2010 18:10:47   
Mya_81 RR
Sari i Noici želimo sretan mali rođendani, a maloj curi posebno čestitamo prvi zubić user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonja, veeeeeeeeliki sretan rođendan user posted image user posted image

Mi smo bili u skitnji, cura je sad kod sveki, a ja malo raduckam po stanu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19805
9.4.2010 18:29:08   
dafri
Čestitamo male rođendane Sara i Noauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bome i velikiuser posted image
čestitke i za mali zubić i prve korakeuser posted image user posted image

Mi smo čitav dan vani i uživamo,sad je sa tajom a mama bila na ribi sa rajom s posla

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19806
9.4.2010 18:58:00   
Honey3
cestitamo Rafi prve korakeuser posted image a Ajsi prvi zubicuser posted image evo i mi smo isli malo u setnju,seki na informacije, beba je zabavljala raju pred skolom dok se mama informisalauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 19807
9.4.2010 19:22:38   
škorpija
Čestitamo drugu Rafi prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image
i maloj Ajši prvi zubićuser posted image

Mi danas bili u šetnji od 11 do pola 5 ja crklaaaa, uspavala bebija u 5 i ja pala ko svjeća za njim, evo maloprije ustali

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19808
9.4.2010 19:28:16   
sheri
dobar dan i od nas!
cestitamo male i velike rodjendane, prve korake i zubice
i mi imamo jedan zubic, a mami se cini da ce ubrzo i drugi da se pojavi. inace, dobro smo, veselo, igramo se, ucimo i uzivamo
puno vas pozdravljamo i ljubimo bebareuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19809
9.4.2010 19:30:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

Čestitamo drugu Rafi prve korake user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi danas bili u šetnji od 11 do pola 5 ja crklaaaa, uspavala bebija u 5 i ja pala ko svjeća za njim, evo maloprije ustali

pa gdje ste setali??? mi od 1-3 isli gore dole po aleji! lana osamucena, spava od 6, a i ja citav dan uspavana, valjda od vremena. od sutra narednih 6 dana sve kisa user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19810
9.4.2010 19:44:08   
škorpija

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

pa gdje ste setali??? mi od 1-3 isli gore dole po aleji! lana osamucena, spava od 6, a i ja citav dan uspavana, valjda od vremena. od sutra narednih 6 dana sve kisa user posted image user posted image user posted image

ma bili smo gotovo svo vrijeme na onom igrališt kraj greena, al smo i šetali 1 krug vilsom, čudo se nismo sreli

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19811
9.4.2010 19:53:18   
Atarka
Anidla, cestitamo malom misu 5 mj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rafi hodanjeuser posted image user posted image user posted image
Myb@by zubic user posted image user posted image , mi smo vrsnjaci, ali jos nemamo nijedan zubicuser posted image . Aha, da ne zaboravim Minji isto cestitati zubic user posted image .
Sonji rodjendan user posted image user posted image .
Moj malisa je jutros pao s krevetauser posted image . Otkotrljao se i tresnuo, kako sam se prepala. Hvala Bogu, nije mu nista bilo.
Mozda svratimo sutra na baby bazar. Pusa svima.

30.09.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19812
9.4.2010 19:56:16   
Hanady RR
Čitam jutos aya javlja beba sa kreveta pala...ad čitam i tvoj dječak atarka...a i moja šmizla je jutrod bum bum sa mog kreveta...probudila se ia j vidim rano barte 6 sati i prebacim je kodm sebe i ona opet malo zaspe i ja sa njom...kad u 6,40 bum bum tras ona na podu. malo je plakal nije joj ništa više se starija prepala lupanja nego ona pada svog.user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19813
9.4.2010 20:12:08   
marinčii
čestitamo Rafi na prvim koracima,bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i Ajši na prvom zubićuuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19814
9.4.2010 21:04:13   
Ella_H
Poz mame i bebane kako ste mi?
Pocahontas cestitamo na hodanju
i Ammar ce ubrzo ja mislim pusti se korak dva i samo se srusi kad skona
da je napravio korak dva a meni je ovo sve neobicno jer stariji momcina tek
sa 13 mjeseci prohodao a ovom je sutra punih 8 mjeseci a opasan ovako hehe
Felix ni nas nista ne zaobilazi izgleda jos malo pa cu traziti stan
blize doktoru da mi je ga lakse odnjeti hehe
Pusa svim curicama i momcima cestitamo i zubice

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19815
9.4.2010 21:23:22   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady

Čitam jutos aya javlja beba sa kreveta pala...ad čitam i tvoj dječak atarka...a i moja šmizla je jutrod bum bum sa mog kreveta...probudila se ia j vidim rano barte ' sati i prebacim je kodm sebe i ona opet malo zaspe i ja sa njom...kad u ',40 bum bum tras ona na podu. malo je plakal nije joj ništa više se starija prepala lupanja nego ona pada svog.user posted image user posted image user posted image

A, jooooooooooj, nadam se da su nam bebice dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

Upravo iz ovog razloga ja M ne stavljam kod nas u krevet jer znam da bi se sigurno ovo desilo s obzirom da je vrckica mala....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 19816
9.4.2010 22:08:09   
mojbebac
i prve zubice user posted image user posted image user posted image
i male rodjendane ......
volim citati lijepe vijesti, a sve je boga mi super .......
mi smo danas bili u potrazi za kisobran kolicima, i nista nismo kupili, ili su preskupa ili bas losa ..... nesto mi se ni jedna nisu dopala .... mora da mi nije bio dan za kupovinu ..... joj vidjela sam da najavljuju ruzno vrijeme narednih sedam dana, uzas!!!!!!!!!
odoh spavati jer sam bas umorna od skitnje ..... zelim svima mirnu i ugodnu noc!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19817
9.4.2010 22:56:06   
megi
cestitke na prvim koracima i na prvim zubicima

vidim bilo je i padovauser posted image user posted image user posted image
moja cura jos ne ustaje sama u krevetu mada pokazuje ambicije tako da sam u planiranju stavljanja sta god mekog na pod, u slucaju pada da bude bar malo mekse

i mi smo danas nakon setnje spavali skoro 3 sata mora da ju je vrijeme osamutilo oblacno pa da mi je rekla da ce toliko odspavati mogla je i mama malo user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 19818
9.4.2010 22:59:30   
myb@by
Drage mame hvala vam na cestitkama.Ja sam danas bila pravo uzbuđena tako da nisam vidjela da imamo malu prohodalicu i rođendana pa sve to od srca cesitamo malim bebama i saljemo mnogo poklona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19819
9.4.2010 23:24:23   
Anoniman
Da se i mi malo javimo, inace smo u zadnje vrijeme liiiiiiiiijeni user posted image , citam ja tu i tamo al mi se nesto ne da pisati.... Kod nas sve po starom....
Cestitamo male rođendane, zubiće, prve korake user posted image user posted image user posted image  Kod nas nema ni naznaka hodanju. Ma moj ni ne puže tako da se ja ne nadam ama baš nikako hodanju user posted image  On se samo u krug vrti user posted image  Hodati hoce kad ga uhvatim za rucice al mi nikako ne pase taj polozaj!
Danas smo iz bi-bija vidjeli druga meda Ajdina user posted image , Minja dečko ti je presladak user posted image
Ljubac za generaciju!!!
sahara gdje si ti, kako je na poslu?

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 19820
9.4.2010 23:33:32   
Hanady RR
enisaaaaaaaaaaa...hajd nađi temu inetrent bankarstvo...nešto zam zeznula pravo...a danas mi ništa nisu rješili...de vidi imaš kakvu sugestiju za mene smotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19821
9.4.2010 23:50:53   
Anoniman
Hajd' eto me user posted image

Neposredna veza do poruke: 19822
10.4.2010 7:15:08   
rose 87
jutro kako ste nam
mi smo groooozno,vec dva dana,stalno je nervozan,ne spavamo ni po danu ni po noci,hiljadu puta se budi da doji,a mama je user posted image user posted image ,ali eto izgleda nismo jedini
cestitamo sve propusteno,male rođendaneuser posted image user posted image ,jedan prvi zubicuser posted image i hodanje user posted image
pozdrav veliki

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19823
10.4.2010 7:58:11   
Anoniman
Jutro i od nas. I mi smo imali bljakica noc. Stalno se budio a u 4:30 se htio igrati user posted image  Nekako smo uspjeli zaspati jos 1h..... E bas mi ovo nije trebalo, mogao je jos spavati. Evo ga sad ronda u hodalici a ja pijem kafu, nemam snage da ga uzmem user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 19824
10.4.2010 8:52:06   
Anoniman
jutro i od nas
I kod nas je noc bila fujj,svaki 5min se budio ah svasta znaci svaki 5min.zakmeci cuca ispane ili se ruzno prevrne pa zakmeci
Vidim nema fajde svaki 5min ustajat taman kad me pocne san zanosit on zakmeci i sve tako,ustanem i stavim ga pored sebe lakse cucu dodavat
I zaspo je mozda smo se jos posle u toku noci 2 put budili
A nije jeo do 5jutros
I usto u 8.
Nadam se da se nece vise ponoviti vecernja nocuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  791 792 [793] 794 795   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *