|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  787 788 [789] 790 791   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
8.4.2010 11:58:34   
iv@ncica
forum opet ludiuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19701
8.4.2010 11:59:57   
Honey3
jutro i od nas, evo bebi spava pa cemo malo u setnju kad se probudi,mama je zakuhala tijesto za pizzu,malo pospremila po kuci da mozemo slobodno setatiuser posted image
iv@ncice mora da je taj dr.bio neki strasni namcor pa se bebi prepao iliiiii se dr.mama dopala pa nije obratio paznju na bebijauser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19702
8.4.2010 12:40:36   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image ..moze bit stari sexonjauser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19703
8.4.2010 13:23:11   
Apotekarka
Sto je danas lijep i suncan dan tralalalala...bili smo u setnji bas je lijepo zavidim vam sto se druzite ja sama...Ljudi i dalje ceona glavobolja me ubi tlak dobar a eto...evo maleni spava odoh sta uraditi...Spavali smo jutros do 9....na vani bi bio 24 h...
Mislim da imamo i 3 zubic gornja jedinica ali nismo 100 posto sigurni ne da vidjeti...
Ljubimo sve bebare...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 19704
8.4.2010 13:37:51   
DM
Sto je danas lijep i suncan dan tralalalala

A ja moram bebija kod doc-temp. i kašaljuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19705
8.4.2010 14:09:14   
megi
evo i nas spavanje tako tako nesto se budila pocesto kenjka, place, ja kontam gladna ja je izvadim iz kreveca legnem da je dojim a ona zaspiuser posted image user posted image user posted image  te je ponovo vracaj u krevetac, pa ponovo ustajanje za sahatak kad je ogladnila

mi smo setale super vrijeme dok se nije pokvarilo da iskoristimo, ali kao sto dadada rece ona ima termine kad ruca, kad doji pa se sve uklopiti mora inace nas spuca nervoza

Atarka  i mi smo na Dobrinji pa javnite se mozda se gdje i sretnemouser posted image user posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 19706
8.4.2010 14:34:50   
Atarka
Mi smo se sad vratili iz setnje. Megi, mi imamo crvena Peg Perego Si kolica, mozda nas prepoznas po tome, kao Milenium Ivancicu user posted image . Mozemo zajedno u setnje.

30.09.2009

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19707
8.4.2010 15:43:55   
škorpija
mi se vratili iz šetnje, upoznali anidlu i nou, dady i davuda i salmy i afana, bilo nam suuuuupeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image . bebe bile relativno dobre, a mame torokale ko da danima nismo pričaleuser posted image  ljubimo malu raju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19708
8.4.2010 16:10:15   
Anoniman
mi smo danas nesnosljivi aaaaaaaaaaaaa,vristala bi od muke.Neznam koji mu je djavouser posted image ozbiljno pupla ga oko pola 2.kontam vrijeme  spavat jos malo taman kad se opupa zaspat ce jest vraga,bas me izvozo 3 puna sata kmecuci,nezna ni on sta bi
Dam mu igracku sjedim pored njega,igracka mu ispane on place baca se cupa sve oko sebeuser posted image a ja gledam reko sine mili tolisni malan a tolika huja u tebi
Bas se prolopovio,pravo kako raste sve veci lopovci koji nema ziva mira
Sve bi da je po njegovom nedo Bog uskratit mu sta onda sam od sebe radiuser posted image
Jedva jedva,zaspo oko pola 4.hb.ndam se da ce odspavat da bude horan kad ustane
Ja sam umorna citavo jutro sama  s njim,a nemogu da zaspim nastavila sam kaficu pa makar da odmorim malo mozak dok  neustane:-)

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19709
8.4.2010 16:12:26   
anidla
eh da se i mi prijavimo....

dan predivan, kao i drage zenice....skorpiu i ajdina napokon upoznala user posted image kao i dady i davuda...a kasnije nam se i nasa Salmy sa Afanom pridruzila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja dosla kuci krepana, hem od pricanja, hem od hodanja user posted image

Noa se probudio kad smo dosli, hapio, presvukla ga i tajo ga preuzeo, odose opet u skitnju vani dok ja ocistim ovaj glupi stan...sve sam masine popalila sto sam ih imala user posted image

idem sad usisati pa se cujemo....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19710
8.4.2010 16:12:58   
Anoniman
user posted image
IZVORNA PORUKA: doublemum

A ja moram bebija kod doc-temp. i kašaljuser posted image user posted image user posted image

bas mi je zao ..
Saljemo vam punouser posted image user posted image da nam brzo ozdravite

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 19711
8.4.2010 16:20:57   
škorpija

user posted image
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19712
8.4.2010 16:26:05   
Aki Sa
Vratio se SIme, Di je bia.......

Prosto me stid kad vidim od kada se nisam ukljucila u mahalanje sa dragim mamama. Ali ja sam vas citala i taman da odgovorim uvijek nesto izleti. Trazila se teta cuvalica ( ko to nije prezivio sretan jeuser posted image ), jer sam se ja vratila na posao, uspjeli otici na skijanje i prezivjeti put od 10 sati voznje, pa su onda obojica bili bolesni obostrane upale usiju, pa grla pa nosa, pa ja vise poludih. E sad nam je nikao zubic 1 prije 10 dana a drugog cekamo, paralelno se stariji upisuje u skolu a spavanje je isprekidano i do 8 puta u noci dojimo i vristimo. Ujutro u 9 nasmijem se i pravac posao
Dojimo jos uvijek ali i jedemo svasta i cekamo da nos skroz prodje pa da primimo bocu a onda sunecenje. E da ima neko da mi o svakoj ukratko napise sve novine lako bi se bilo vratiti a ovako sjedi pa citaj
Ljubim vas sve

Mali princ Kian stigao 01.09.09
Veliki princ Nur 19.09.04

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19713
8.4.2010 16:37:00   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: Atarka

Mi smo se sad vratili iz setnje. Megi, mi imamo crvena Peg Perego Si kolica, mozda nas prepoznas po tome, kao Milenium Ivancicu user posted image . Mozemo zajedno u setnje.

user posted image user posted image mocno haaahha..uh sad ce me svi znat...i nou po crvenimuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 19714
8.4.2010 16:39:41   
iv@ncica

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image
Iii evo nas: (s desna na lijevo) škorpija i Ajdin, dady i Davud, salmy i Afan i anidla i Noa

oooooooooouser posted image to mocne macke... trebala bi se ovako neka udruga rr osnovati...pa da imamo posao i da unajmimo jednu tetu da nam cuva nekoliko djece..ono mini jaslice ko nekad u americi..zamisali ti na poslu a beba ti negdje blizu tebe..uvijek joj mozes izletiti da je vidis...steta sto kod nas nece nikad to biti

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19715
8.4.2010 17:35:41   
pocahontas

user posted image

svaka čast za ovu fotografiju user posted image svi ste mi ko bombone user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19716
8.4.2010 18:03:21   
škorpija
pocy žao mi je što ti i rafo niste mogli s namauser posted image

feliks sad sma pročitala da se zoveš emma, stvarno lijepo ime user posted image , a baš sam se ismijala za ono erna i tvoje roditeljeuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19717
8.4.2010 18:09:40   
Mya_81 RR

mi se vratili iz šetnje, upoznali anidlu i nou, dady i davuda i salmy i afana, bilo nam suuuuupeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image . bebe bile relativno dobre, a mame torokale ko da danima nismo pričaleuser posted image  ljubimo malu raju

Blago vam se user posted image

A baš mi je drago da ste uživale user posted image user posted image user posted image user posted image I slikica je super!!!!! A koga ste privele da vas slika?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19718
8.4.2010 18:14:00   
Mya_81 RR
feliks sad sma pročitala da se zoveš emma, stvarno lijepo ime user posted image , a baš sam se ismijala za ono erna i tvoje roditeljeuser posted image

Gdje? Gdje? Evo me ko prava mahuluša user posted image user posted image user posted image

Doublemum, nadamo se da će bebi biti što prije bolje user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19719
8.4.2010 18:16:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

ajojuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 19720
8.4.2010 18:17:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

user posted image

svaka čast za ovu fotografiju user posted image svi ste mi ko bombone user posted image

poDapisuje moju RR drugaricu pokyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19721
8.4.2010 18:21:32   
amela2208
blago se vama, hocu i ja da setam sa saromuser posted image user posted image user posted image Mala je jos inace mahalale bi i mi. Skorpijo pa ne izgledas tako starouser posted image user posted image user posted image user posted image salim se naravno
slika vam je 10-ku

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19722
8.4.2010 18:21:34   
Anoniman
ja sam all by myselfuser posted image s dijetomuser posted image bila na igralistuuser posted image user posted image ...pa smo se spustali niz tobogan a starija djeca su nas cudnovato gledalauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19723
8.4.2010 18:28:56   
škorpija
amela tišina, poslaću te po žvake, moraš poštovati starijeuser posted image

dadada vala mogli ste 2 stanice trolom pa onda s nama do vilsa

Mia taj dobro čuvani podatak o feliks našla sma na temi nacionalno neobojena imena ilit ako neštouser posted image user posted image . a slikala nas neka djevojka, studentica šta li i rastapala se nad bebama, reko pusti bolan, ništa djeca prije 30user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19724
8.4.2010 18:31:05   
amela2208
znala sam da si tu nedje (sakrivena naravnouser posted image )a me neka dosada spucala... Dragi uci, sara spava ja na RR

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  787 788 [789] 790 791   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  787 788 [789] 790 791   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *