iv@ncica
|
bravo mame,..samo uzivajte u setnji evo mi se vratili sa redovnoong pregleda i vakcine........teski 10 i 450 i visoki 79 cm..ma po knjizi sve... na ooooooooooo moj andrej ne voli stare ljude, bio cika stari doktor pregledu, on je toliko urlao, jedva sam ga skinula i pregledali ga i vagali, mjerili i slusali u letu..uh sva sam se preznojila..ko da ga kolju..boze sacuvaj....a doktror nista, ignorira ga i vidio mi zanimanje i kaze bas mi treba jedan umjetnik, pa nadobijao nekih slika i grafika..pa me ispistuje sta je sta, sta koliko vrijedi..a ja u goloj vodi..kontam zovni me na procjenu sta si me se scepio, ja u goloj vodi andrej urla..camba, grize...grozno.. a cim smo usli u drugu sobu za vakcinu onako napola obuceni, mokri i gdje bi trebao urlati, on se smije teti i doktorici i svima...joj tamo svi mlađi, ljubi ih, tasuna, pjeva, namiguje, plese, mrdoguze baca uboli ga ma on samo sto se nije poceo smijati..ja sva u cudu..oni se odusevili..a svasta ..moram izbjegavati stare ljude i tocka..ja ne znam sto cu s njim hehhe eto sad samo boga molim da ne bude reakcija..pa ne mogu uzimat bolovanje tek pocela raditi i sad ce mo vani kad se probudi, idem mu kuhati juhicu..rekla nam doktorica damozemo sve normala kupati se setati i ostalo, vakcine su priorx, naj bolje kao imaju najmanje nus pojava..ali ako bude da se javljaju između 6 i 14 dana u vidu simptoma tih bolesti..eto