|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
7.4.2010 22:52:43   
R&T@
Dobro je, malena, bas mi drago!
Vaznije je to sto je danas bio miran.

A moja place ko god izađe iz kuce...
Znam da ne bismo trebali, ali poceli smo bjezati da ne vidi kad izlazimo..

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19626
7.4.2010 22:53:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: anidla

joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam user posted image user posted image

dakle kone smo user posted image a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu user posted image samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight user posted image

eki to...hajmo i miuser posted image

mm stane na balkon i šatro puši i razgledauser posted image ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling user posted image

samo nam treba malo siri kais i stikle (ja ih neImamuser posted image ) i neka bundica i eto nas

ps. a i tvoj m je mahalac ko i mojuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 7.4.2010 22:54:34 >

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19627
7.4.2010 22:54:47   
pocahontas
teacher, vidis da nas ignorisuuser posted image ..
ne fakat, ja sam se šalila to za šetnju jer sam hasta jos..bas ne bih htjea da prenosim bolesti na bebice..bilo bi mi bas krivo..kasljem, ksiem tako da nisam pozeljno drustvo..ostajem u kućici za izolaciju do daljnjeguser posted image user posted image ..čak smo i Asjin rodjendan propustili jer smo svi familijarno bolesni user posted image user posted image

dadada
sta ce ti bundica kad je dole vrelo..dakle, i ako nemas nista da obuces dole mozes proci i to kako user posted image a za cipe ne brini, dam ti ja nekeuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 7.4.2010 22:57:53 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19628
7.4.2010 22:55:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: anidla

joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam user posted image user posted image

dakle kone smo user posted image a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu user posted image samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight user posted image

eki to...hajmo i miuser posted image

mm stane na balkon i šatro puši i razgledauser posted image ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling user posted image

samo nam treba malo siri kais i stikle (ja ih neImamuser posted image ) i neka bundica i eto nas

ps. a i tvoj m je mahalac ko i mojuser posted image user posted image user posted image

zaboravila si na cipkane carape u toj kombinaciji user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19629
7.4.2010 22:56:20   
R&T@
Sve znaci Novosarajke....
Blago vama...znam kako je tu zivjeti...
A ja vec dvije godine u starom gradu, nema sanse da vozam kolica po ovim ulicicama....

Dada, vidi se da nisi u fazonu.
Moras napisati da zivis na Otoki, to je sad moderno...
Bas te briga, imas pijacu blizu, da se druzis sa snasama
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19630
7.4.2010 22:58:43   
škorpija
ma pocy ako je rafo zdrav hajte s nama, bacili se rasprše po zrakuuser posted image ,ne ozbiljno,  kažu da će sutra biit pravo lijep dan, a onda pogoršanje i od nedjelje padavine i moguća susnježicauser posted image , zato bebi i ja sutra idemo akobogda u šetnju pa makar i sami,

naravno poziv važi i za tičericu, se razmeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19631
7.4.2010 23:01:23   
Apotekarka
Vecer...vecer...vecer..pocela me brinuti ova moja glava tako sam ja drmnila jedan neofencic kroz 2 h dosle mi susjede na kavu pa ja drmnem jedan pan da mi osvjezi dan,e reko evo ti sad kad bolis,boli s razlogomuser posted image ,kad ljudi umjeni mene glava a evo sad opet lagano pocinje i cak pocinjem misliti da sam luda ili su sinusiuser posted image user posted image
Ex yu vidjerla sam na faceu malog hodaca,cestitamo moja lijens guza jos nece zadugo...mi smo se kupali,nitko nista ne moze rucati da on ne dođe stolu kuka ko da godinama nije jeo,a teta sto ce ga cuvati nedavn se iznenadila koliko kolicinskiu jede...zubi nas muce i dalje,svaku noc spava medi u krilu,i mamu zezi po noci...
Ivancice jaja sumi jutros otputovala za Hercegovinuuser posted image user posted image a ni ne uslika ih,ali budemuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19632
7.4.2010 23:02:06   
Anoniman

teacher, vidis da nas ignorisuuser posted image ..
ne fakat, ja sam se šalila to za šetnju jer sam hasta jos..bas ne bih htjea da prenosim bolesti na bebice..bilo bi mi bas krivo..kasljem, ksiem tako da nisam pozeljno drustvo..ostajem u kućici za izolaciju do daljnjeguser posted image user posted image ..čak smo i Asjin rodjendan propustili jer smo svi familijarno bolesni user posted image user posted image

dadada
sta ce ti bundica kad je dole vrelo..dakle, i ako nemas nista da obuces dole mozes proci i to kako user posted image a za cipe ne brini, dam ti ja nekeuser posted image
ma bundica je do kluuuuba...joj tebe bona nebilauser posted image user posted image user posted image onda mi das fensi stikle...vazi...pa cemo podruku jer ja ne znam hodati utomeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19633
7.4.2010 23:02:29   
malena_t
Benjamin najvise place za postaromuser posted image user posted image user posted image

Ma prestace kad navikne da se vracateuser posted image Ja sam skontala da Benjo zapravo ne place za nama, nego hoce napolje. Inace kako bih drugacije objasnila ovo za postarauser posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19634
7.4.2010 23:02:56   
pocahontas
škorpija, hajde cujemo se sutra onda da se definitivno utanačimo user posted image Raffi mi je bolji hB i da nije ljepse mu je u šetnji nego u kući..pobudalih više i on i jauser posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19635
7.4.2010 23:03:10   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

ma pocy ako je rafo zdrav hajte s nama, bacili se rasprše po zrakuuser posted image ,ne ozbiljno,  kažu da će sutra biit pravo lijep dan, a onda pogoršanje i od nedjelje padavine i moguća susnježicauser posted image , zato bebi i ja sutra idemo akobogda u šetnju pa makar i sami,

naravno poziv važi i za tičericu, se razmeuser posted image

mi se danas nahodale kolicima sve do slatkog coseta i nazad, crkla sam, ledja otpadaju, jos sinoc bila na aerobiku. bas sam se zadala!user posted image i lana umorna, zaspala u 6, eno je komirana! a tajra ja sam odrasla u starom gradu i 2 godine zivim na grbavici user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19636
7.4.2010 23:03:35   
noaa

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Vecer...vecer...vecer..pocela me brinuti ova moja glava tako sam ja drmnila jedan neofencic kroz 2 h dosle mi susjede na kavu pa ja drmnem jedan pan da mi osvjezi dan,e reko evo ti sad kad bolis,boli s razlogomuser posted image ,kad ljudi umjeni mene glava a evo sad opet lagano pocinje i cak pocinjem misliti da sam luda ili su sinusiuser posted image user posted image
Ex yu vidjerla sam na faceu malog hodaca,cestitamo moja lijens guza jos nece zadugo...mi smo se kupali,nitko nista ne moze rucati da on ne dođe stolu kuka ko da godinama nije jeo,a teta sto ce ga cuvati nedavn se iznenadila koliko kolicinskiu jede...zubi nas muce i dalje,svaku noc spava medi u krilu,i mamu zezi po noci...
Ivancice jaja sumi jutros otputovala za Hercegovinuuser posted image user posted image a ni ne uslika ih,ali budemuser posted image

Apotekarka jesi li nam to poslala jajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19637
7.4.2010 23:03:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Sve znaci Novosarajke....
Blago vama...znam kako je tu zivjeti...
A ja vec dvije godine u starom gradu, nema sanse da vozam kolica po ovim ulicicama....

Dada, vidi se da nisi u fazonu.
Moras napisati da zivis na Otoki, to je sad moderno...
Bas te briga, imas pijacu blizu, da se druzis sa snasama
samo ti zezaj...docices i ti na otoku kajmaka da kupisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19638
7.4.2010 23:05:23   
Apotekarka
Apotekarka jesi li nam to poslala jaja

Jesam,jesam ako uspijete objaviti postavite koju slikuuser posted image user posted image ,valjda se niosu u autu polupalauser posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 19639
7.4.2010 23:06:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malena_t

Benjamin najvise place za postaromuser posted image user posted image user posted image

Ma prestace kad navikne da se vracateuser posted image Ja sam skontala da Benjo zapravo ne place za nama, nego hoce napolje. Inace kako bih drugacije objasnila ovo za postarauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 19640
7.4.2010 23:07:29   
škorpija
važi, onda sutra pucamo PP da se dogovorimo, a i imam i brojeve mobitela od sve tri pa nije frka, dogovorićemos e

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19641
7.4.2010 23:09:15   
škorpija
IZVORNA PORUKA: malena_t

Benjamin najvise place za postarom

Ma prestace kad navikne da se vracate Ja sam skontala da Benjo zapravo ne place za nama, nego hoce napolje. Inace kako bih drugacije objasnila ovo za postara

Čuj kako, pa dijete plače za pravim ocem ccccuser posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19642
7.4.2010 23:10:31   
megi
i meni bi kao dadadi trebala jedna zen terapija, samo meni slabo ide to udahni izdahni
ja ne mogu a da bar malo ne vrisnem izmedju izdisaja i udisajauser posted image user posted image

ni adna nije bolja od andreja sve nesto kmezi a i ja se nadam zubicima tako da ima opravdanje
a mm je juce pustio do tv da smanjuje i pojacava i ja joj  jutros ne dam ona odma u plac i gleda me onom tuznom facom ko  da veli kakva ovo mene babaroga zapadeuser posted image user posted image

vidim nasle se komsinice u hrasnom, a ima li koja rr mama u ovim prigradskim naseljima poput dobrinjeuser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19643
7.4.2010 23:10:55   
R&T@
Nocas smo sve raspolozene, hvala bogu.
Odavno se nisam na forumu ovako ismijala.

Malena, ti si mi sumnjiva!
Da taj tvoj poštar ne zvoni dvaput?????????

Dadada, doci cu ja. Kakav kajmak, to ima i u mojoj mahali. Nego pocijepale mi se priglavke, pa da obnovim "stajling"

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19644
7.4.2010 23:12:18   
škorpija
vidim nasle se komsinice u hrasnom, a ima li koja rr mama u ovim prigradskim naseljima poput dobrinje

gvendolina živi na dobrinji, ali se odavno ne javlja, ne znam ima li još kouser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19645
7.4.2010 23:15:17   
megi
ma eto nas naredne hefte kod druga ajdina pa cemo da se druzimouser posted image user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19646
7.4.2010 23:15:40   
Apotekarka
ja sam jucer pluca snimala kod nekog cika radiologa,a boime nije los ,on meni veli udahni,izdahni kontam ja uf snimaj jos tajkko da sam vjezbala taj fazon

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19647
7.4.2010 23:16:29   
malena_t
IZVORNA PORUKA: tajra

Malena, ti si mi sumnjiva!
Da taj tvoj poštar ne zvoni dvaput?????????

user posted image user posted image user posted image user posted image ne zvoni, kuca dvaput user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo mi je komsija user posted image user posted image user posted image user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19648
7.4.2010 23:16:31   
Anoniman
Samo da vam mahnemo user posted image ,, meni nesto plaho mrsko u zadnje vrijeme kucati user posted image user posted image user posted image
Ljubim sve none, rucice, obraze user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19649
7.4.2010 23:17:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: megi

ma eto nas naredne hefte kod druga ajdina pa cemo da se druzimouser posted image user posted image

eeto i nas user posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  784 785 [786] 787 788   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *