|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
7.4.2010 21:29:28   
Meri29
Da vas i mi danas malo pozdravimo user posted image

Tajra ja davno kopirala sve razgovore iz trudnoce i upisala u knjigu, tacno sta se svasta ovdje iskopa, neke stvari sam vec i zaboravila, cak sam kopirala i cestitke za porodaj, sve sam joj to isprintala i sacuvala u njenoj kutiji. Nisam je pravila, ja kupila u Merkatoru, bile mi neke pravo slatke Disney, mada mislim da je bolje kada se napravi kutija, ali ja zaista nemam vremena od nje toliko user posted image

nadam se da su bebice danas bile dobre user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19601
7.4.2010 21:33:57   
Meri29

IZVORNA PORUKA: anidla

danas sam samu sebe iznenadila....govori meni mm gle, evo i ovdje se na vratu pojavilo...ja sam na tu njegovu recenicu samo odmahnula rukom i rekla i sta cu sad? ne mogu da razmisljam kad i gdje ce se pojaviti dermatitis....moram se opustiti...moram radi bebe jer nisam dobra kad o tome razmisljam, samo unosim jos vecu nervozu....mm kaze meni e vala i vrijeme ti je bilo user posted image i smijesno i zalosno, ali tako je...zivot ide dalje i ne mogu biti rob dermatitisu...sve su se pridrzavati ali ne mogu sebe ubijati s tim zasto se sad pojavilo bas tu? ili tu? ne mogu...

tako je mama, nemoj se sekirati toliko, odmah nam je i nas momak nervozan, samo ti njega lijepo cuvaj kao i do sada i sve ce biti ok, to ti Majda kaze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19602
7.4.2010 21:38:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Meri29

Da vas i mi danas malo pozdravimo user posted image

Tajra ja davno kopirala sve razgovore iz trudnoce i upisala u knjigu, tacno sta se svasta ovdje iskopa, neke stvari sam vec i zaboravila, cak sam kopirala i cestitke za porodaj, sve sam joj to isprintala i sacuvala u njenoj kutiji. Nisam je pravila, ja kupila u Merkatoru, bile mi neke pravo slatke Disney, mada mislim da je bolje kada se napravi kutija, ali ja zaista nemam vremena od nje toliko user posted image

nadam se da su bebice danas bile dobre user posted image

Nije ti to loša ideja.... ne bih se toga sjetila...

Moja bebara je cijeli dan ljuta, ali nije bila naspavana.
Prošlu noc nas je kasalj iznenadio, pa sam danas primjenila sve recepte.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 19603
7.4.2010 22:07:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Ola, evo i Šime s posla, hahahahhah, hvala jos jednom na cestitkama i komplimentimauser posted image
iv@ncice, torta je super i bas bas vesela, ma divno, a Andrej medenjak maliuser posted image
dadada, popij kakvu rakijicu da se smirisuser posted image
Svima saljemo pusetineuser posted image

tajra, a sto niste uzeli one sa glasovima zivotinja, mi cemo onu da nam bleje ovce dok se vozimouser posted image

p.s. ma poslu je bolje nego sto sam se nadala, zasad, ja se tamo odmaram za razliku od kuceuser posted image

ma ja ti
user posted image
...a mi ovdje rintamo ko konjiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19604
7.4.2010 22:13:40   
Anoniman
Joj Andrej je danas anbelivbl...uzasan je...samo vristi i place...nista mi skoro nije jeo...ja OPET kontam da su zubiuser posted image ...ne vidim drugo objasnjenjeuser posted image ...a ja da ne bih poludila danas sam opet na zeeeeeeeeen terapiji...samo duboko disem...udahni....izdahni...udahni...jos mm dosao s posla i samo legao (ono ko s pravom...kao on radi ja se zahebavam) a ja opet zeeeeeeeeeen...udahni...izdahni...udahni...izdahni...i tako to...mmmmmmmmm

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19605
7.4.2010 22:20:19   
anidla
joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19606
7.4.2010 22:23:53   
Ex Yu
dadada nikad ti humora nestati nema me cjelu vjecnost a ti uvijek ista user posted image user posted image ... dosli mi malo da virnemo malu raju ... vidim svi ste na broju ... jesu nam svi bebaci dobro ja dosla da vidim jel koje prohodalo ... moj zvrk danas prohodao i ja se ziva pogubila neobicno mi je totalno neznam ni kako da se ponasam jos nisam skontala ni da se rodio kako treba a on vec hoda ... a sad je belj sto sve al sve dira i tolko mu je interesantno hodati da nece ni da spava zao mu vremena

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19607
7.4.2010 22:25:35   
škorpija
pa šta rade, pa šta radeuser posted image

dadada samo ti zeniraj pa će svi u mozak da te user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19608
7.4.2010 22:27:51   
R&T@
user posted image user posted image user posted image user posted image  za korake!
Bas ste nam nedostajali!

Anidla, gospoda kupila stanove, pa nece da se sakrivaju.....
user posted image user posted image user posted image
Nego, ovo su kasni sati, da nije zabranjen pogled ispod 18?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 19609
7.4.2010 22:30:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

dadada nikad ti humora nestati nema me cjelu vjecnost a ti uvijek ista user posted image user posted image ... dosli mi malo da virnemo malu raju ... vidim svi ste na broju ... jesu nam svi bebaci dobro ja dosla da vidim jel koje prohodalo ... moj zvrk danas prohodao i ja se ziva pogubila neobicno mi je totalno neznam ni kako da se ponasam jos nisam skontala ni da se rodio kako treba a on vec hoda ... a sad je belj sto sve al sve dira i tolko mu je interesantno hodati da nece ni da spava zao mu vremena
pa gdje si ti bona...jesi li zavrsila farmvilleuser posted image user posted image cccccc....nemere to tako...nego CESTITAAAAAAAM MALOM SETACUuser posted image user posted image user posted image user posted image ...a fakat su komicni kada prohodaju...preslatki...jos ona guza mala u pelenama...ma mali ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image ja se isto navikavam, jos kada ga uzmem za ruku meni srce ko kucauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 19610
7.4.2010 22:33:00   
pocahontas
user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 7.4.2010 22:35:55 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19611
7.4.2010 22:33:11   
Anoniman
anidla...a i ti si mi kooooooomsinkauser posted image user posted image user posted image user posted image

nego fakat...sta rade, sta radeuser posted image user posted image ja se vazda pitala koji to mozgovi mogu tu kupiti stan...mislim stan za te pare u ovom komsiluku

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19612
7.4.2010 22:34:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

joj al me nerviraju ovi iz Bosmala...majko mila...niko zavjese ni roletne nije stavio, a ja ne mogu da ne gledam user posted image user posted image

dakle kone smo user posted image a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu user posted image samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight user posted image

eki to...hajmo i miuser posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 19613
7.4.2010 22:34:29   
Ex Yu
i vi ste nama, nema mama kad sve pohvatati bebac nemiran da bog sacuva jos sad hoda pa nece ni da spava kako mu je interesantno ... a jos kuca gosti uvijek nesto rodjendan svadba tamo vamo ... obaveze, a jos FB i RR ostane u nekom trecem planu a sad cemo bit redovniji pozelili smo vas se kolko sam mogla pohvatati svi bebaci porasli i dobro su Hvala Bogu ... anidla vdim mucis muku sa AD jbg i kod nas ti je nesto tako slicno samo ga nesvrbi nemam pojma od cega je ima te neke fleke pedijatrica mi dala kremu naprave mi je u apoteci al se smije koristiti samo 7 dana preko noci prodje sve al kroz par dana mu se vrati ja vjerujem da nije od hrane jer je to dobio jos dok nije nista jeo i tako vucemo stalno ... neznam ... nisam pametna a ovdje ga nemam kome odvesti

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19614
7.4.2010 22:36:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

pa šta rade, pa šta radeuser posted image

dadada samo ti zeniraj pa će svi u mozak da te user posted image
ma nema sanse...ja kada ukljucim zeeeeeeeen iskljucim tonuser posted image user posted image ...vidim samo kako otvaraju usta a nista ih ne cujem...samo zjevajuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19615
7.4.2010 22:39:31   
anidla
ja sam u ovom crvenom neboderu do selexa i jakooo sam visoko na 19 spratu pa svasta vidim...user posted image salim se, ali me nerviraju ovi jedni vazda hodaju tamo vamo, sva svjetla upaljena ...ja cekam akciju user posted image

dadada gdje si ti? a to pocahontas? jao sta ima komsiluka oko mene sa RR a sve se usutile, samo skorpia odala tajnu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 19616
7.4.2010 22:39:50   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

dakle kone smo user posted image a sta vidis Boga ti, da i ja virnem jer ja vidim sve a ne vidim da ikoga ima zivog u Bosmalu user posted image samo kolone Cici Micija idu u Basement jer je cuga dzabalize za njih tonight user posted image

eki to...hajmo i miuser posted image

mm stane na balkon i šatro puši i razgledauser posted image ..hajmo fakat, ali moramo prilagoditi stajling user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19617
7.4.2010 22:40:03   
R&T@
Dobar ti taj zen, ja ga nikad ne bih gasila.......

Malena, vidim ovdje si. Kako je s tetom?

< Poruku je uredio tajra -- 7.4.2010 22:41:28 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19618
7.4.2010 22:41:00   
pocahontas

ja sam u ovom crvenom neboderu do selexa i jakooo sam visoko na 19 spratu pa svasta vidim...user posted image salim se, ali me nerviraju ovi jedni vazda hodaju tamo vamo, sva svjetla upaljena ...ja cekam akciju user posted image

dadada gdje si ti? a to pocahontas? jao sta ima komsiluka oko mene sa RR a sve se usutile, samo skorpia odala tajnu user posted image

sutra cemo vam se i Rafi i ja privaliti u setnju ako malo budem bolja i stavicu masku da ne raznosimo bakcile...user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19619
7.4.2010 22:43:37   
teacher75

sutra cemo vam se i Rafi i ja privaliti u setnju ako malo budem bolja i stavicu masku da ne raznosimo bakcile...user posted image

joj, hocu i ja s vama u setnju, al imam nekih obaveza, pa ne znam kad ste kontale?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 19620
7.4.2010 22:45:00   
anidla
teacher75, da mi nisi i ti kona? user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19621
7.4.2010 22:47:15   
malena_t
IZVORNA PORUKA: tajra

Dobar ti taj zen, ja ga nikad ne bih gasila.......

Malena, vidim ovdje si. Kako je s tetom?

Mahaluse jedne sram vas bilouser posted image user posted image user posted image

tajra dobro je s tetomuser posted image cini mi se da ga fino pazi, jede i spava na vrijeme, setaju, igraju se, veseo je raspolozen. Juce, prvi dan kad sam odlazila, plakao je jakoooooooo, a danas glasa nije pustiouser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19622
7.4.2010 22:47:41   
teacher75

teacher75, da mi nisi i ti kona? user posted image

nisam bas, ja sam na grbavici, al ako budete setale po vilsu, javite se, mozda uspijemo malo izletiti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19623
7.4.2010 22:50:07   
Anoniman

ja vazda ponavljam a mene niko ne slusa...ja sam tamo gdje su svi seljaci, NA OTOCI...pa fino ako krenete vamo u papanselo da setate, prijaviteuser posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19624
7.4.2010 22:51:27   
malena_t
Umalo da zaboravim, sram me bilo:
sahara, iv@ncice djecica su vam bas, bas, bas medena, a torte - bez tekstauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 19625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  783 784 [785] 786 787   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *