Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja imam manju želju nego ranije sve me nekako strah a i mm se boji, j amu fino kažem d aje to dobro pred porod a on kaže onda ćemo kad uđeš u 9-ti , ja mu kažem dotad ću ja zarasti . I napokon ga nagovorim i kasnije a on se u po frke htjeo izvući valjda ga strah, cijelo vrijeme pazi na moju tibu (ljubav moja ) A neznam ni kako da se namjestim, valjda izašla iz fazona .
delfin nemoj da gubiš želju brate, skoncentriši se, prisjeti se lijepih momenata Nema šta ljepše nego sex u trudnoći ja sam se sexala u subotu a u nedjelju se porodila, i još prenijela 6 dana.... kolegice mi s posla govorile nemoj zadnji mjesec dana trudnoće konzumirati sex ma daj babine gatke Samo naprijed, bez straha, ZA SEX
mi smo vodili ljubav citavu trudnocu osim prva 3 mjeseca kad sam ja uzasno povracala pa mi nije bilo nidocega i zadnji mjesec jer je mm bilo nezgodno, mada su nam na vjezbama uvijek govorili da je to super za otvaranje, da se brze zena otvara. mozda sam se ja zato brzo porodila:)))
eh ja vala nikako nemam zelje sa sexom... zalosno, ali istinito. zao mi mm ali i on se vec navikao na to, al ja ipak pokusam bar jednom u mjesecu radi njega, ali nije mi bas prijatno, jer osjecam, laganu bol, pa mi i nije to to. do kada ce da traje, ne znam? ali ne bih voljela da ovako ostane cijelu trudnocu.
to da je sex pomaze pri porodu je jedna velika laz tu pricu je izmislio muskarac da moze da se sexa, sex pred kraj trudnoce nepomaze pri porodu al nije ni stetan! nazalost ja imam zabranu pa nista od tog za sad
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
to da je sex pomaze pri porodu je jedna velika laz tu pricu je izmislio muskarac da moze da se sexa, sex pred kraj trudnoce nepomaze pri porodu al nije ni stetan! nazalost ja imam zabranu pa nista od tog za sad
Sara nije muskarac,nego sperma sadrzi nesto sto ima i onaj gel sto ti daju u bolnici kad se trebas poroditi...I meni je zenska doktorica to rekla...
Sara nije muskarac,nego sperma sadrzi nesto sto ima i onaj gel sto ti daju u bolnici kad se trebas poroditi...I meni je zenska doktorica to rekla...
nazalos meni u trudnickoj knjizici pise drugacije da je to samo mit trudnih muskaraca i moj svekar (ginokolog) kaze to sto sadrzi sperma je 2% a mogucnost da ce ti sperma omeksati grlic maternice il pomoci u trudnoci je 1%-1000%..... I ja sam bila uvijerena da to pomaze i bilo me sram kad mi je par doktora skoro nasmijalo se u lice sa pitanjem "gdje sam tu glupost cula"
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Ma svako ima svoje vjerovatno...JA sam se pazila i prenijela trudnocu i onda na kontroli u bolnici mi rekla tako..I ja opet mislim da nije to samo neka prica jer su ipak u bolnici mi rekli...AL opet ko ce ti ga znati!!!VRijedi pokusati,ja sam tada sve htjela pokusati jer sam bila prenijala
nazalos meni u trudnickoj knjizici pise drugacije da je to samo mit trudnih muskaraca i moj svekar (ginokolog) kaze to sto sadrzi sperma je 2% a mogucnost da ce ti sperma omeksati grlic maternice il pomoci u trudnoci je 1%-1000%..... I ja sam bila uvijerena da to pomaze i bilo me sram kad mi je par doktora skoro nasmijalo se u lice sa pitanjem "gdje sam tu glupost cula"
pozzz za sve trudnice....ovo je moj prvi komentar,pa ja odmah na ovu temu . Sve sam procitala od pocetka i pripadam onoj grupi "ne zainteresovane za sex" S trudnocom je hB sve ok, nikakvih zabrana, 22.sedmica je, al ja ko tus ..I moja sreca je razuman mm, pa i ne insistira toliko, prva beba, pa samo nek sve bude ok . Citajuci vase komenare skontala sm da ko god ide kod dr.Gvozdenovica u Zenici ima zabranu prvih 20.sedmica Ja idem drugom doktoru i nikad mi nije spomenuo nikakvu zabranu, al sam otisla i na jedan pregled kod Gvozdenovica, cisto da cujem i njegovo misljenje, i odmah je rekao nista prvih 20.sedmica . I jos nesto, neke trudnice su pisale da idu kod ovog dr.na 4D, tj.da idu u polikl.Sunce na 4D, ma nista od tog....kod njih je ultrazvuk 2D!!!!! Ovaj 4D nema nigdje u Zenici, provjereno 10000%, ima samo u Sa i kosta 200km pregled. Sunce puca reklamu da imaju, al kad gore dodjes lijepo ti objasni da nemaju, al kao sve sto te zanima reci ce ti dr.on moze i na 2D vidjet ( ovo je iz iskustva, isla sam maksuz radi 4D)....Taj 4D ultrazvuk imate ovdje na RR, pa mozete vidjet na sta lici, pa cete skontat da nigdje veze s ovim zenickim Toliko za prvi put......u iscekivanuju sexualne zelje
I ja nemam volje a i toliko se osjecam nezgrapno. I ovako ne mogu da se namjestim a kamo li za seks. Zao mi je ali kako izgleda sada muz ce se morati pomiriti sa tim do poslije poroda. Naravno ako meni ne pridodje i prije. A nije samo volja nego i nekako se osjecam "suho" dole. Ma strpi se covjek za sve sto vrijedi.
pozzz za sve trudnice....ovo je moj prvi komentar,pa ja odmah na ovu temu . Sve sam procitala od pocetka i pripadam onoj grupi "ne zainteresovane za sex" S trudnocom je hB sve ok, nikakvih zabrana, 22.sedmica je, al ja ko tus ..I moja sreca je razuman mm, pa i ne insistira toliko, prva beba, pa samo nek sve bude ok . Citajuci vase komenare skontala sm da ko god ide kod dr.Gvozdenovica u Zenici ima zabranu prvih 20.sedmica Ja idem drugom doktoru i nikad mi nije spomenuo nikakvu zabranu, al sam otisla i na jedan pregled kod Gvozdenovica, cisto da cujem i njegovo misljenje, i odmah je rekao nista prvih 20.sedmica . I jos nesto, neke trudnice su pisale da idu kod ovog dr.na 4D, tj.da idu u polikl.Sunce na 4D, ma nista od tog....kod njih je ultrazvuk 2D!!!!! Ovaj 4D nema nigdje u Zenici, provjereno 10000%, ima samo u Sa i kosta 200km pregled. Sunce puca reklamu da imaju, al kad gore dodjes lijepo ti objasni da nemaju, al kao sve sto te zanima reci ce ti dr.on moze i na 2D vidjet ( ovo je iz iskustva, isla sam maksuz radi 4D)....Taj 4D ultrazvuk imate ovdje na RR, pa mozete vidjet na sta lici, pa cete skontat da nigdje veze s ovim zenickim Toliko za prvi put......u iscekivanuju sexualne zelje
Kakav ti je ovo ultrazvuk mislim koja je to cetvrta dimenzija...ja znam samo za 3
Najnoviji ..Pogledaj video, pa ces vidjet ......ja se raspitivala gdje ima, pa znam da ima kod dr.Mehmedbasica u Sa i u Agramu, kosta 200km. E onda sam cula tu provalu za "Sunce" u Zenici, pitala ih imal, kaze ima i kosta 50km ( inace idem i ja doktoru koji ima 3D, tek otvorena privatna ordinacija tak da je sve novo). Odem u "Sunce", kad prvo imas razgovor s dr.da te pripremi da nije to to, kao sto mozemo na netu vidjet, da bi na kraju poenta bila, oni imaju 2D
Ja ispočetka nisam imala nikakvu želju. Moj mužek je šizio..., ali što mu ja mogu. Kad sam prestala povraćati, onda se i javila želja za sexom - toliko od mene. A nakon poroda ne znam kad bi i mogla- dvoje djece, kuća, škola...
3D i 4D se cesto koriste kao sinonimi, ali 4D ima tu funkciju real-time snimanja, sta god to znacilo.
Najnovija metoda 4D ili četverodimenzionalni ultrazvuk je ustvari isto trodimenzionalni, jer četvrte dimenzije nema. Ovdje se 4.dimenzijom smatra trodimenzionalno prikazivanje u stvarnom vremenu (real time).Kod pregleda vidimo na pr. pokrete djeteta u tri dimenzije, trodimenzionalno prikazivanje cirkulacije i sl. Takav pregled omogućuju specijalno izrađene ,trodimenzionalne sonde i kompjuterski programi. Sve rečeno može se snimiti kao video zapis na CD.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 6.4.2010 16:08:40 >