|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jutarnja banana dijeta
1.4.2010 14:41:39   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: maja78

IZVORNA PORUKA: lely

Evo  da se i ja prijavim user posted image od danas sam i ja na ovom novom nacinu ishrane user posted image

Jutros oko 10 sam pojela bananu,oko 12 sam popila kaficu i pojela sam jedan dijetalni sendvic oko 2.Namjeravam vecerati u pola 6 i to je to,naravno do 8 cu pojesi neku vocku i fajron.
Valjda je ovo ispravno.Ja trebam skinuti nekih 10-ak kg,pocetna je 80 (vagala se jutros )user posted image

hm nesto tebi nije u redu sa ogledalom, kakvih crnih 10 kila, pa ti si u liniji

E, moja Majo, nit joj je dobro ogledalo, nit joj je dobra vaga.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 126
1.4.2010 14:43:35   
lely
IZVORNA PORUKA: maja78

IZVORNA PORUKA: lely

Evo  da se i ja prijavim user posted image od danas sam i ja na ovom novom nacinu ishrane user posted image

Jutros oko 10 sam pojela bananu,oko 12 sam popila kaficu i pojela sam jedan dijetalni sendvic oko 2.Namjeravam vecerati u pola '' i to je to,naravno do 8 cu pojesi neku vocku i fajron.
Valjda je ovo ispravno.Ja trebam skinuti nekih 10-ak kg,pocetna je 80 (vagala se jutros )user posted image

hm nesto tebi nije u redu sa ogledalom, kakvih crnih 10 kila, pa ti si u liniji

Majo Bogami ne laze ni ogledalo  ni vaga,ja sam samo visoka pa se to manje primjeti,ali visak je tu.

Alma ne sali se,treba da me podrzis,a ti mi jos kazes da mi vaga ne valja,e moja Alma kamo srece da je tako user posted image

ena0002-e jadva cekam tvoje vaganje i da vidim jel ovo stvarno pali,a meni i nije neki problem slatko, ma ustvari  nije mi nista problem,ja samo bezveze trpam u sebe i kad sam gladna i kad nisam.Ovkav nacin ishrane mi se cini ok,ali opet vidjet cemo rezultate.user posted image

< Poruku je uredio lely -- 1.4.2010 14:45:10 >

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 127
1.4.2010 14:45:57   
ena0002
Pa meni se cini da mi je stomak malo manji user posted image . Ovo mi je dobro doslo sto sam dosta izbacila grickalice i slatko, s tim sam se doslovno przderavala user posted image , jela i kad treba i kad ne treba user posted image user posted image user posted image
Pisem rezultate user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 128
1.4.2010 14:48:20   
lely
IZVORNA PORUKA: ena0002

Pa meni se cini da mi je stomak malo manji user posted image . Ovo mi je dobro doslo sto sam dosta izbacila grickalice i slatko, s tim sam se doslovno przderavala user posted image , jela i kad treba i kad ne treba user posted image user posted image user posted image
Pisem rezultate user posted image

A koliko si dana vec na dijeti ?

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 129
1.4.2010 14:51:27   
ena0002
Lely danas je 7 dan, ali nisam se ono striktno pridrzavala svega, ali se nisam ni prejedala....neka sredina user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 130
1.4.2010 14:54:17   
lely

Lely danas je 7 dan, ali nisam se ono striktno pridrzavala svega, ali se nisam ni prejedala....neka sredina user posted image

Drzim fige da se pozitivno iznenadis i da kile odu user posted image ,obavezno se javi poslije vaganja.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 131
1.4.2010 15:02:29   
ena0002
Vazi user posted image ...ma meni u principu treba 3-4 kg ne vise pa i ako za mjesec dana to uspijem bice super user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 132
1.4.2010 17:31:01   
sarayka
Celer i limun jutros na tašte i banana, casa vode...6.30h
Kafa 7.30h
Velika solja zelenog caja 9.00h
Banana u 10.00h
Rucak u 15,30h i gotovo za danas
Kasnije voćka neka i kafa i sok naravno.

PS: meni bi bilo idealno 6-7 kg dole koje nisam skinula vec 3 godine user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 133
1.4.2010 17:39:42   
lely
IZVORNA PORUKA: sarayka

Celer i limun jutros na tašte i banana, casa vode...'.30h
Kafa 7.30h
Velika solja zelenog caja 9.00h
Banana u 10.00h
Rucak u 15,30h i gotovo za danas
Kasnije voćka neka i kafa i sok naravno.

PS: meni bi bilo idealno '-7 kg dole koje nisam skinula vec 3 godine user posted image

Uh cuj gotovo u 15,30.Super ako mozes ja iskreno ne bih izdrzala .Meni je rucak/vecera 17,30 ne znam iskreno ni sta je ali posto mm dolazi tad sa posla,njemu rucak meni  vecera u ovom slucaju kad sam na dijeti user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 134
1.4.2010 19:49:12   
brzamala
Kod mene je obavezno cim oci otvorim, jedna ili dvije banane..kako kaduser posted image i onda kafa. Rucak ide izmedu tri i sest, opet kako kaduser posted image I zezne me ovako ponesto navecer, kao npr. sad ispekla hljeb, topal, svjez i kako da ne namazem putera i pekmeza bar malo na okrajacuser posted image user posted image user posted image

Vec sam cetiri dana na dijeti i vaga pokazuje oko kilu manje, ali najdraze mi je sto mi se probava koliko - toliko regulisala jer bas imam s tim problema, a ni ja ne trebam puno skinuti...nekoliko kilica. Sad imam 54. a kad sam pocela sa dijetom 55.

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 135
1.4.2010 19:54:19   
ena0002

IZVORNA PORUKA: brzamala

a ni ja ne trebam puno skinuti...nekoliko kilica. Sad imam 54. a kad sam pocela sa dijetom 55.

Ej bona pa sto ces ti onda na dijeti user posted image user posted image user posted image ...cuj 55 joj puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 136
1.4.2010 20:05:09   
brzamala
pa bona Enci, nije puno za nekog ko je visi ali za nekog moje visine jeste. Pa vidjela si kolipacna sam...kad se udebljam lakse me preskociti nego zaobiciuser posted image

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 137
1.4.2010 20:15:04   
SdZ
Ja sam od jucer na ovoj dijeti i nije tesko za izdrzati.
Pojedem bananu oko 08-09h ujutro i onda rucam oko 14h i ne veceram jer inace nemam naviku vecerati,pijem vodu punooooo i uzela sam jedan keksic jucer oko 16h,a danas sam malo smokija oko 17h i to je to.Navecer uzmem nesto od voca i super se osjecam i sad cu se jos natjerati da svako vece radim trubusnjake i meni dosta 3-4kguser posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 138
2.4.2010 11:08:45   
reallove
evo sada je 12:05 a ja jos nista nisam pojelauser posted image user posted image bananu ostavim tamo oko 1-2,rucam oko 4 i to je to...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 139
2.4.2010 18:13:47   
ena0002
Danas se i nisam bas mogla pridrzavati dijete, ali sutra opet na staro user posted image  Nadam se da ce za 10 dana dijete biti 1 kilica manje user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 140
2.4.2010 21:31:10   
škorpija
jel ko smršo od ovih banana

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 141
2.4.2010 22:38:12   
SdZ

Danas se i nisam bas mogla pridrzavati dijete, ali sutra opet na staro user posted image  Nadam se da ce za 10 dana dijete biti 1 kilica manje user posted image

Ajooj, i ja sam danas malo zeznula,ali sutra opet idem i malo prije spavanja cu uraditi trubasnjaka par,bit ce dobro, nadam seuser posted image user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 142
2.4.2010 23:23:01   
taurus
Nisam se jos vagala jer necu da se demoralisem ali poslije 5 dana dijete hlače su mi postale malo komotnijeuser posted image user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 143
3.4.2010 10:08:37   
SdZ
IZVORNA PORUKA: taurus

Nisam se jos vagala jer necu da se demoralisem ali poslije 5 dana dijete hlače su mi postale malo komotnijeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 144
3.4.2010 10:09:27   
SdZ
user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 145
3.4.2010 10:52:33   
mojbebac
ja se vagam u ponedeljak, imam osjecaj da mi dobro ide .....javim rezultate ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 146
3.4.2010 10:54:42   
ena0002
Ja sam za 9 dana izgubila 1 kg user posted image user posted image user posted image ....nije puno ali eto nisam se bas ni striktno pridrzavala. Hlace koje su mi bile cilj user posted image  su malo komotnije preko stomaka user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 147
3.4.2010 11:06:48   
faris06
Ima li koja mama da doji , a da je na ovoj dijeti? Ja sam probala par dana i imam osjecaj da mi se smanjila kolicina mlijeka jer H. je bila nervozna slabo spavala i bukvalno visila na meni, tako da sam ja od jucer odustala. Moram da kazem da za rucak  nisam bas skrtarila, fino se jelo. ali...

Dva mala Indijanca

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 148
3.4.2010 11:35:04   
reallove
evo meni danas 4. dan kako sam na dijeti,najgore sto mi vaga ne radiuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 149
3.4.2010 12:04:02   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: faris0'

Ima li koja mama da doji , a da je na ovoj dijeti? Ja sam probala par dana i imam osjecaj da mi se smanjila kolicina mlijeka jer H. je bila nervozna slabo spavala i bukvalno visila na meni, tako da sam ja od jucer odustala. Moram da kazem da za rucak  nisam bas skrtarila, fino se jelo. ali...

ja dojim bebu, ali samo 3 puta dnevno, s obzirom da ona jede i drugu hranu, nisam primjetila da joj smeta .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *