|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koja kolica su dobra?
24.3.2010 11:34:40   
dzeni_nl
evo koja smo kolica mi odabrali, jucer smo ih gledali, ali nsmo jos kupili, uglavnom smo se za njih odlucili zato sto su 3 u 1, ustvari AS se dobije gratis, a i cijena im je povoljna jer su sada na snizenju.
http://www.babyentiener.nl/info/cabino-combi-brown-khaki-autostoel-3297.html

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1026
24.3.2010 11:56:31   
salmy
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

evo koja smo kolica mi odabrali, jucer smo ih gledali, ali nsmo jos kupili, uglavnom smo se za njih odlucili zato sto su 3 u 1, ustvari AS se dobije gratis, a i cijena im je povoljna jer su sada na snizenju.

super su i meni su se svidjala na taj fol! samo neznam do kojeg uzrasta su???as mozes koristiti do 12 kguser posted image Dobro razmisli kad bebi pocne da sjedi? ,

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1027
24.3.2010 12:02:34   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

super su i meni su se svidjala na taj fol! samo neznam do kojeg uzrasta su???as mozes koristiti do 12 kguser posted image Dobro razmisli kad bebi pocne da sjedi? ,

e to cu jos da pitam, mada mislim da se mogu koristiti najmanje do 3 godine

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1028
24.3.2010 12:04:42   
Private
Dzeni,kolica su mi super,ja imam HAUCK-ova,skoro su ista,a u njima beba moze do 18 kg.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1029
24.3.2010 12:05:36   
Skvo RR
Pitaj dzeni za kilazu, pusti godine...to je vazno, ako su do 12 kg, onda ih mi ne bi mogli koristiti, a imamo 18 mjeseci i 14 kg....Provjeri za tu kilazu.

A, kolica su bas, ama bas, ja sam ih gledala, na kraju se odlucila za chicco, svjetlo zelena, ali su mi i ova bila u izboru,  naravno samo crveni model ovih kolica sam gledala.user posted image

< Poruku je uredio Skvo RR -- 24.3.2010 12:06:04 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1030
24.3.2010 12:14:56   
škorpija
ovakav isti model iskopirao je i BUBU, ne znam kako se zovu njihova ali apsolutno sve je isto samo je cijena puuuuno povoljnija (vjerovatno u skladu s kvalitetom) e sad mi smo odustali od ovih kolica jer mi se ovaj dio za noge činio preuzak kad bebi bude malo veći, pošto kolica idu na trokut i sužavaju se prema dijelu za noge.lijepa su, ali eto samo to mi je izgledalo kao mana

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1031
24.3.2010 12:16:48   
Skvo RR
I da uz ova kolica i na ovaj fazon kolica, uvijek trebaju jos jedna laksa...I mi imamo teretna chicco 3u1, i bubu laksu kategoriju.

< Poruku je uredio Skvo RR -- 24.3.2010 12:17:05 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1032
24.3.2010 12:20:30   
delfin
dženi, a gdje si kupila ta kolica?

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1033
24.3.2010 12:24:17   
Srculence
IZVORNA PORUKA: H...

jel neko mozda uzimao u TL kolica njihove marke bubu??? i jel znate kakva su kvalitetom i cijenom?

Mi so kupili nedavno ta kolica marke bubu u TL i super su a i cjena je 149 km.Bez auto sjedalice u 3 položaja ...lako se sklapaju..ma ekstra.

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu H...)
Neposredna veza do poruke: 1034
24.3.2010 12:27:09   
dzeni_nl
IZVORNA PORUKA: delfin

dženi, a gdje si kupila ta kolica?

e dobro ste mi rekle, ipak cu dobro da se raspitam. Nisam znala da se bas sve mora gledati, ali sada mi je drago sto sam pisala ovdje tako da znam, da nedajem djabe toliki novac.

a delfin ova kolica su u Holandiji tacnije u Rotterdamu, sada ne znam da li ima nesto ovako kod nas u Bosni?

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1035
24.3.2010 12:28:47   
Skvo RR
Ima peg perego na Otoci u Merkuru...djecija radnja, ne znam naziv (zaboravila)...user posted image

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1036
24.3.2010 12:32:47   
Emica_sa
Mališa user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1037
24.3.2010 15:09:51   
delfin
eh da imaju 2 vrste kolica ne bi s emi ovoliko mučili user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1038
25.3.2010 7:27:18   
Hannah
"quo'e]IZVORNA PORUKA: spor'y mamaa

"quo'e]IZVORNA PORUKA: Hannah

Jel može neko 'z Mos'ara provjer''' kakv'h Maclaren kol'ca 'ma u P'ram'd' <'mg src="h''p://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/duda.g'f">
"/quo'e]

Evo 'nformac'ja 'z prve ruke<'mg src="h''p://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley36.g'f"> <'mg src="h''p://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley36.g'f">
Ima 'h u p'ram'd' ja sam zap'sala, k'sobran kol'ca koja 'maju samo sjedec' polozaj ' 'eska su svega 4 kg.'' kos'aju 239 km, sv' plozaj', znac' ona od 0 mj.pa na dalje su '' 445 km, 579 km ' 870 km... S ''m da 'mas nek' popus' na go'ov'nsko placanje... To '' je u p'ram'd' na drugom ka'u, ne znam 'ocno 'me radnje zaborav'la, al' je odmah do bu''ka ov'ese... E'o ako 'e jos s'a zan'ma p''aj...

"/quo'e]

Hvala draga to si provjerila, svaka čast user posted image Mislila sam da ih samo ima u Zagrebu, pa su isprva otpala iz konkurencije, a sad vjerovatno idem za Mostar user posted image

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1039
25.3.2010 7:37:30   
H...
[q"ote]IZVORNA PORUKA: Sr'"len'e

[q"ote]IZVORNA PORUKA: H...

jel neko mozda "z'mao " TL kol''a nj'hove marke b"b"??? ' jel znate kakva s" kval'tetom ' ''jenom?
[/q"ote]

M' so k"p'l' nedavno ta kol''a marke b"b" " TL ' s"per s" a ' 'jena je 149 km.Bez a"to sjedal''e " 3 položaja ...lako se sklapaj"..ma ekstra.

[/q"ote]

hvala ti srculence na informacijama...ljubac najveci na svijetu...

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1040
25.3.2010 10:59:04   
Srculence
''... Evo t'' l''nk ''ako sam t'' poslala pp evo '' ovdje:

http://www.turbol''mac.com/Products/TurboL''mac/PID-99240501.aspx

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Srculence -- 25.3.2010 11:00:22 >

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu H...)
Neposredna veza do poruke: 1041
25.3.2010 14:27:53   
Hannah
Ponovo za mame iz Mostara koje budu etale Piramidom :)
Poto je Piramidina web stranica uas i ne mogu nigdje da nađem broj prodavnice Valentino u kojoj ima Maclaren kolica, jel moe neko usput da pokupi njihov broj user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1042
28.3.2010 19:32:55   
baby girl
Svakako cu otici do Mostara da vidim ta McLarenova, ali vam moram reci da sam po Sarajevu sve obisla i jedino su Peg Perego onako po nasim kriterijima. Vrlo kavlitetna, lagana a ne i preskupa. Konacno smo pronasli model koji se sklapa poput kisobran kolica, a mogu od 0+mj, ali i kada bebac poraste. Nadam se da cemo ih kupiti. Ali eto trebamo jos McLaren pogledati.

ko zna za što je to dobro:)

(odgovor članu Hannah)
Neposredna veza do poruke: 1043
28.3.2010 23:50:38   
sporty mamaa
Pitat cu ja za broj pa napisem... Trebala si odmah reciuser posted image user posted image

(odgovor članu baby girl)
Neposredna veza do poruke: 1044
29.3.2010 0:03:48   
pjenica mala
Ćao,
moram se javiti na ovu temu, da pohvalim kolica od Dotee iz Mostara, stvarno su praktična i lagahna.
Nisam ih jo uslikala, pokuat ću sutra, mi smo ih dobili kao nagradu u novinama Bebe&mame.
Imaju tako finu zatitu protiv vjetra i kie, sutra postavim sliku!

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1045
29.3.2010 12:05:26   
delfin
baby girl,  moli te uslikaj ta kolica, i reci mi ta sve dođe i koja je cijena, da ne idemo sad svi u Mostar :)

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 1046
29.3.2010 21:09:11   
baby girl
sporty mamaa, bila bih ti neizmjerno zahvalna za brojuser posted image  tako se mogu informisati o faktorima koju su mi bitni, jer mi nije jednostavno putovati bilo gdje. Ne predstavlja mi radost u ovom dr.stanju.

Pjenica mala, nikada nisam cula za ta kolica, mogla bi nam uslikati pa da ih vidimo.

Delfin, ako ipak u medjuvremenu odem do Mostara svakako cu podijeliti svoje utiske o ML kolicima.
MM i ja na kolica gledamo kao na najvecu investiciju, ali i u smislu da dobijemo ono sto nama stvarno treba, a i da je bebacu ugodno. Zivimo na 4-tom spratu bez lifta, pa ce vam to sve kazati. Ima da teglimoooouser posted image

ko zna za što je to dobro:)

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 1047
29.3.2010 21:49:05   
Anoniman
baby girl, ako zelis kolica od rodjenja pa do onih kisobran mozda bi trebala pogledati chicco model Lite Way ili Multiway, a vidjela sam da ih prodaju i preko oglasauser posted image pa mozda i ustedis koju paru, sretno!

(odgovor članu baby girl)
  Neposredna veza do poruke: 1048
31.3.2010 8:44:39   
pjenica mala
Baby girl Ja se izvinjavam što još uvijek nisam postavila sliku kolica, ali potrudit ću se što prije, ako ikako mognem danas, samo da mi prijatelj vrati kameru!
Pusa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1049
31.3.2010 16:17:04   
Miau
Ja vec neko vrijeme gledam kolica, ali nekako mi svaka imaju manu user posted image . Ili mi se ne svida boja, ili mi nije dobar model ili su kola premala... uvijek nesto. Kako sam krenula sve me strah da nikad necu naci. Ova su za sad u uzem izboru, sta mislite?
http://www.olivers-baby-care.co.uk/prams-pushchairs/3-in-1-prams/jane-nomad-capazo-travel-system.html

< Poruku je uredio Miau -- 31.3.2010 16:32:08 >

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *