|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.3.2010 17:12:10   
Anoniman
Jaoooooooo felix te ludace cccccc user posted image user posted image  Ma vjezi ba ne sekiraj se, goni je u user posted image  fuj!!! Uh kako bi joj se ja nacitala, nego nasla tebe mladu i neiskusnu user posted image  peglat! E cula bi ona mene!!

Mi smo bili u gradu user posted image , setali Ferhadijom, al ovaj prdo je miran samo gdje auta prolaze user posted image  tako da nisam odcejfila nikako.....
Da se upisemo u klub padaca..... B mi pao sa kreveta i to doooobro tresnuo user posted image . Sa lijeve strane mu crvna modrica user posted image user posted image  uh bas sam se prepala i jedva ga smirila koliko je plakao user posted image  Brine me ova modrica, a sta mislite user posted image user posted image  da li da idemo dr. ili..... user posted image

Ni mi ne mozemo normalno pelenu navuci, bjeeeeeeeeeeezi, ja se sva slomim dok ga obucem.

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18776
25.3.2010 17:14:06   
Anoniman
Cao mame, evo da prrvo posaljem zagrljaj podrske svim mamama koje je danas neko nasekirao user posted image , ma misa li im njohovog, ne dajte se!
Moram prijaviti da je A danas isla u setnju sa tetom cuvalicom, ali u cipelicama i setala je bas ono pravo, tu pred zgradom, ja ih slikala, ma nekako mi je sve to tako veliko, pa moja A ce jos samo malo biti bebica user posted image iliuser posted image , a da vidite cipelica, pa grozno, valjda kisa rskvasila zemlju a one setale i po travi, cirkus, morala dsam ih ribati, i zvanicno od danas krecu velikkkkkkkkkki nestasluci, skontala sam da ce svaki dan dolaziti sve prljavija, i slikala sam je ored vratima jer je stajala kao da je ona pozvonila,hahahaahahahah, i plus nije zeljel au kucu, sve se otimla da se vrati napolje,mangup mali, ljubi je majka, a o placu i tim sekiracijama drugi put, necu da je kudimuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 18777
25.3.2010 17:14:14   
marinčii
salmy sretan mali rođendan
bambi  sretan rođendan Sabini,ljubimo je

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18778
25.3.2010 17:17:05   
Anoniman
Enisa, a bas mis je zao sto je fasovao modricu, ma nemoj dr. ako ne bude gore, mislim ja sam na kraju otisla jer nisam mogla biti mirna, ali eto skontaj sama, jesi mazala puterom, ja to radim kad se udari, a ona se danas oprzila,jako malo se zacrvenilo, od cijevi dok sam joj prala guzu, buhuhuhu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18779
25.3.2010 17:31:47   
Anoniman
Jesam dobro shvatila, puterom??

Nisam mu nicim mazala user posted image  Hajde pisi sta da stavim, cime da namazem, koliko da cekam ako se modrica ne povuce.... Uh tek vas sad razumijem kad ste panicile po ovom pitanju user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18780
25.3.2010 17:40:30   
Anoniman
Ma i ja sam to vidjela na temi udarci u glavu ili tako nesto, valjda cim se udari treba premazati puterom, obicnim.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18781
25.3.2010 17:46:10   
Mya_81 RR
Sahara, ista stvar nam se desila neki dan...i vidjelo se poprilicno (sad polko prolazi) i to s vanjske strane prsta taman da svi pitaju sta je te dodaju ''joj, pazi je'' user posted image Nema mi nista gore...ne, eto inače ja ne pazim svoje dijete...

Enisa, bas mi je zao B...nadam se da je sad dobro...a inace i ja sam cula za to sa puterom...

Felix, koja koza od zene user posted image aaaaaaaaa, ne mozes se vise ni na cuditi kakve sve rade kao pedijatrice...

Evo, moja cvili vec neko vrijeme...nista joj nije po volji...valja do 20h izdrzati, a onda jos sat vremena slusati ono njeno vristanje dok ne zaspe, a naravno uz sve to slusati i onog mm...vec sam luda user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18782
25.3.2010 17:48:38   
Anoniman
Pa ne znam da li sad da namazem. Od pada su prosla 3h...

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18783
25.3.2010 17:53:49   
dafri
felix i sama kazes da te ne podnosi,pa je vjerovatno to razlog njenog takvog ponasanja,a davati neke dijagnoze onako odokativnouser posted image

Moja lopuzica u kuci je kao priljepak,stalno za mnom kmeza,a evo sad ona i mm odose vani ma ni ne pogleda me
i sve ne znajuuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18784
25.3.2010 18:13:48   
noaa

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pa ne znam da li sad da namazem. Od pada su prosla 3h...

za ubuduce da znas odma Margo i mazi nema ni modrice ni cvorugeuser posted image isprobano i djeluje

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18785
25.3.2010 18:45:24   
Anoniman
Da prijavim da sam nagrabusila veceras, A spava i ne misli izgleda ustajati na kupanje, a legla oko 5, mozete misliti sta me ceka, u najboljem slucaju spavanje do 5 ujutrouser posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 18786
25.3.2010 19:07:04   
Anoniman
e joj Enisa bas mi je zao B.sto se lupio nadam se da ce brzo proci abduser posted image
A.spavao od pola 3 do 4 evo ga ukiso ko rasoluser posted image deverat se nemoze al nedam jos spavat bar da izdrzi do 8 pola 9.Necu da zaspi,pa da se budi za pola sata

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18787
25.3.2010 20:37:26   
Anoniman
oooooo jos jedan letac...proci ce to B...prociuser posted image ...ja Andreju nista ne stavljamuser posted image

Felix, ja ovu cimbulju ne bih tretirala nikakvim kremama niti puderom...zapravo nicim sto jos vise zacepi pore...nego mozda da mu namazes s kantarionovim uljem ili vec necim sto tjera prljavstinu van

cestitam male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18788
25.3.2010 20:46:56   
Mya_81 RR
Ovo moje dijete je ludo skroz...meni stvarno nije jasno da tako mala beba nakon sto nije spavala od pola 3 ima jos snage da se dize u krevetu i budaleseuser posted image Veceras nije puno plakala kad sam je stavila da spava, ali zato vec jedno 40 minuta sjedi u krevetu...sta li si ona konta u glavi zivo me zanima...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18789
25.3.2010 21:04:36   
R&T@
"Zna mama ja mogu da zaspim ali necu....ili da ipak zatvorim oči... ma necu
....."user posted image user posted image user posted image user posted image

Felix,user posted image  pedijatrice! Mrzim to se ponaaju kao da sve znaju, a istina je da nagađaju kao i mi....
Mi trebali u decembru na onu vakcinu koju nismo dobili jer je bila nestaica.
Ja svako jutro kaem :"ici cu sutra"... jer stvarno mrzim čekaonicu i sve ono to
čujem i vidim tamo

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18790
25.3.2010 21:09:28   
Anoniman
Joj Mya...to se i ja i mm vazda pitamouser posted image user posted image odakle im tolika energijauser posted image ...meni vazda D. kaze da mu napravim jednu bocicu hippa da dodje sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 18791
25.3.2010 21:18:02   
Anoniman
joj kako sam sretna, stavila sam Nikolu u krevetic i nakon 10 min je sam zaspao,be imalo placa, ma nije se cak ni bunio,ni kenjkao ma ne mogu vjerovati da sam stvarno uspjela.user posted image . e sad idem uciti, podravljam vas sve i elim mirnu noc.pusa bebacima veeelika

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18792
25.3.2010 21:27:32   
škorpija
Cestitamo naoj curi Minji 9-mjesecnicu, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zamalo da zaboravimo, sram nas bilouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18793
25.3.2010 21:31:26   
Mya_81 RR
Ma, nema veze jer bi nasem decku sve oprostile (dobro, ne bas sve user posted imageuser posted image

Marijanna, super za Nikolu...nadam se da ce tako biti i ubuduce...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18794
25.3.2010 21:35:22   
Anoniman
user posted image

Sretan maji rodjendan nasoj Minjiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18795
25.3.2010 21:35:49   
iv@ncica
IZVORNA'"ORUKA:''gvendol'na

tajra'u'pravu's'''zgleda'da'nase'apr'lske'bebare'ne'vole'presvlacenje'pelena,evo'''mala'selma''ma'problema<'mg'src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley36.g'f">'''m''se'nekako''zbor'mo'stav't''pelenu'''onda'ostalo'navucemo'dok'stoj'<'mg'src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley36.g'f">''

malo'smo''sl''napolje''ako'se'vr'jeme'pokvar'lo,al''je'jos'uv'jek'toplo<'mg'src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/bravo.g'f">'' 'ruck'l''''zaspao'je
'de'''mama'nesto'urad't''po'kuc',ljubac'za'sve<'mg'src="http://www.r'ngeraja.ba/forum/sm'leys/sm'ley31.g'f">''

imamo  svi  problem  stavljanja  pelena..ali  ima  rijesenje..pampers  gace user posted image user posted image user posted image   samo se  navuku, za  nase  nemirke ehhehe..pali  cudo
enisa   dobro  dosla u  klub  padaca,  samo  margarinom  namazi..pomaze..koliko  bi  mi  dosad  cvoruga  imali  i  modrica..ovako  nakon  bilo  kojeg  udarca,  hladan  oblog  malo,  na cvec e  cvoruge hladnu  kasiku  mozes  nasloniti, pa  nakon  toga  margarinom  namazi..provjereno  djelujeuser posted image
marijana-  user posted image za  nikolu, sve  je  dobro  dok  ne  pocne  ustajati,  na  vrijeme  si  pocela  supeerrrrrr
mi  danas  spavali  od  2 do 3,5..i  veceras u  9  ko  klada,  izmorio se  toliko,  hodanje,  setanje,  bili  veceras kod sestre  mi,  ma  sve radim  da  se  totalno   izmori...opet  jedno  spavanje  danas..nadam  se  dobroj  noci..drte  fige, 
sahara- ja  nedam  a  da  spava  nakon  5,30..barem  prije..sad  okrecemo  na jedno  dnevno  jer  zelim  mirniju noc...oopet  ce  mo se  malo  muciti, ali  bez  mujke  nema  nauke user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 18796
25.3.2010 21:35:54   
R&T@
mya, sretan mali rođendan.....

Ja se sjetih kako sam se prole godine nadala da cu roditi 25. marta.
Termin mi bio prvog aprila, pa se bojala onog lililililili.....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 18797
25.3.2010 21:36:49   
iv@ncica
Mninja  sretan  maji  rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18798
25.3.2010 21:37:32   
iv@ncica
"quo'e]IZVORNA PORUKA: 'ajra

mya, sre'an mal' rođendan.....

Ja se sje''h kako sam se prole god'ne nadala da cu rod''' 25. mar'a.
Term'n m' b'o prvog apr'la, pa se bojala onog l'l'l'l'l'l'.....
"/quo'e]

i  meni  je  bio  tremin  1.4 user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18799
25.3.2010 21:38:12   
iv@ncica
a  luda  foruma....
tayra -  i  meni  je  bio termin  1.4user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  750 751 [752] 753 754   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *