|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.3.2010 11:24:37   
R&T@
ti ga spusti na vagu u sjedeci poloaj.
pa vaganje traje sekundu.
bolje nego da dijete lupa nogama i trese vagu.
moda ga posljednji put nisu dobro izvagali

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18751
25.3.2010 11:28:36   
Anoniman
neznam inace se uvjek trese mrda ma nece da suti miruje place jedva ga izvagauser posted image sad kako je porasto,bas se boji vaganja tj.lezeceg polozaja
Hvala tajra

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18752
25.3.2010 11:30:05   
megi
pozzzz svima
cestitamo velike i male rodjendane,

napokon sunce ugrijalo, jest da malo sara sa oblacima ali mi se spremamo u setnju cim cura ustane

mi smo juce spavali samo sat vremena pa sinoc tek u 10 zaspala i budila se nocas hiljadu puta, znala sam cim ne spava po danu kako treba a i bili u nekim gostima da ce noc biti turbulentna

uh i mi smo jednom prepali bebu vodom, mm je zalio ko cvjecku samo sasuo na nju vodu i ona naravno u plac, ali poslije smo laganini kupali i ne place skoro nikad

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18753
25.3.2010 11:42:29   
Meri29
Jeste da smo vec preko fb cestitali, ali toga nikad nije previse user posted image Cestitamo nasoj Sabinici rodendan, neka nam je danas svi slusaju, da uziva kao prava princezauser posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18754
25.3.2010 11:50:45   
dafri
salmy sretan mali rođendančićuser posted image user posted image user posted image
bambi sretan  rođendan user posted image user posted image user posted image

Mi smo sinoc zaspali standardno oko pola 9 i jutros se cura uspavala,ustala tek oko 9user posted image nije tako spavala sigurno 4 mjeseca.
Dodue sinoć se neto rano probudila za papati , oko 5.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 18755
25.3.2010 11:52:52   
dafri
felix vidim kod vas je bilo burno,i da non stop gledas u njega desilo bi se.

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18756
25.3.2010 12:23:42   
Anoniman
evo nas joj zakasnila sam samo sto sam dosla moja ped.otisla joj ova me nasekira pravouser posted image
Najprije mi rece ti uranila ko sijacka mladauser posted image user posted image pa reko ja sam zvala svoju ped..rekla da dodjem do pola 1 a uspjela otic jao ja ti ped.kaze svasta
Pregleda ga,kaze najprije sta mu je ovo na licu ono ovaj podkozni ciboljak miteser crni,i crveni se okolo tak ja njoj recem kaze da ga nije sta ujelo reko nije ba scim da mu mazem kaze neka ti kaze tvoja ped.user posted image svasta
U A.kad ga skinem na prsima rebra mi ispanu kako bi rekla kad napipam ko izletilo joj,ja sam to bila vec primjetila a nisam govorila niko ga nije pipo do sad ona kaze sta je ovo sta ja reko znam,Kaze ovo je nejmu od nepravilnog hranjenjauser posted image hmm.kako poce anel plakat ja nista necu kao dajesli d3 kapi reko da
Pa sta mu je prepado se opet isto nisam ja tvoj ped.ama doslo mi da vristimuser posted image
uh uvjek najebuser posted image
Izvaga ga lezeci ima 8.750kg masllah fino se udebljouser posted image
Aman ,hebes kg.mene sad ovo uzbrinu icu ujutro rano kod nase ped.jojjj,boze nemas gdje otic ni kome ..uffff...

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18757
25.3.2010 12:30:51   
salmy
Felix ne sekiraj se one su haman mahniteuser posted image user posted image user posted image svaka ima drugacije  misljenje,i dijagnozu! pusti gluposti djete ti je najnormalnije,one samo majke isprepadaju!ja se redovno svadjam sa njimauser posted image user posted image
Vidjela sam ti Anela djete je masallah napredno! pusti price,ili otidji kod druge pa cuj njeno misljenje! ne brigaj zeno samo se sekiras bezvezeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18758
25.3.2010 13:15:41   
mojbebac
joj nemojte slusati svakog edijatra i sve sto kazu, oni bas znaju biti bezobrazni, samo nas isprepadaju ..... kad se sjetim samo kad smo bile u bolnici sta su svasta govorili mamama i kao ih napadnu .... mi najbolje poznajemo nasu djecu, i znamo kad su dobro a kad ne zato felix nemoj se sikirati bez potrebe . ...... svaki put se iznerviram kad pomislim ana pedijatre

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18759
25.3.2010 13:37:44   
Anoniman
idemo ujutro kod nase ped.da razjasnim sve ama nekontam kako ga nepravilno hranimuser posted image mozda misli da dojim nemam pojma kako ???

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 18760
25.3.2010 14:09:53   
Emica_sa
Ne kontam felix na sto misli tvoja pedijatrica,sa tim nepravilno ga hranis i ja sam doktorica i imam dosta dobro znanje iz pedijatrije,i ne znam kako nepravilno mozes hraniti bebu kada vidim da super napreduje s obzirom da je roden ranije,to treba uzeti u obzir.Tako isto nisu sva dijeca ista,inace velika greska pedijatara je sto dijecu trpaju u jedan kos i jedan prosjek,a nisu sva dijeca ista,kao ni mi ljudi sto nismo isti.Meni to iskreno nikada nije bilo bas jasno iako znam uglavnom sto i oni,kad odem kod pedijatra redovno se iznerviram.Tako da draga moja nemoj da te to brine,dajes mu D3,to je jako bitno.Koliko mu kapi dajes???

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18761
25.3.2010 14:13:52   
Anoniman
svaki dan po 4kapi.Ama nekontam ni ja za rebra .ono jest malo kad legne ispala nemogu opisat al kad sjedne normalno sve neznam mila ni ja ma misli nepravilno hranjenje zbog rebra a to je kod stomaka ma sta ja znam samo se nasekira ova pped.uvijek jos dok je bio mali sve mi je govorila ti njega neznas dojit dodji u bolnicu s njim da te naucimo svasta pa nisam luda zdravo djete da lezi aman jarabi svasta

< Poruku je uredio felix -- 25.3.2010 14:15:51 >

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 18762
25.3.2010 14:28:06   
Anoniman
ma nije mi htjela ni maszu propisat nesto mu na licu ciboljcic sad je pocelo crvenit neznam scim da mazem.Probala sam bebanthen al samo se od njega crvenilo prosirilo evo slikica zaspo,pa ga uslikala da vidite gdje je ciboljcic
http://img444.imageshack.us/i/1000674.jpg/
http://img180.imageshack.us/i/1000673u.jpg/

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18763
25.3.2010 14:31:12   
Emica_sa
4 kapi su dovoljne,ma nista se ti ne brini,i meni su svasta govorili,ali ja ih naljepim pravo i budem bezobrazna,ja kad sam leala sa svojim sinom na neuro,vidila sam kako se pojedini ponasaju,ali ja ima nisam dala.Zato ti fino otidi ujutro kod svoje pedijatrice i reci joj sve sta je ta rekla i objasni joj da te glupaca izbezumila,a vjeruj mi da je bez razloga,jer vidila sam Anela na slikama i pravo je napredan masala,samo ti njemu daji njegov aptamil i ponesto jos sa strane, ne znam sta mu dajes,jer je on vec veliki momak,pa moze svasta i ne sekiraj se....pusauser posted image user posted image user posted image  

Hello, it's me...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18764
25.3.2010 14:40:01   
iv@ncica
Salmy....cestitam mali rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sabina....cestitam veliki  rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi  nocas  se jednom  budili  i  mama  mu  dala  cucu  i  pomazila  ga..i  nastavili  jutros  do 6 user posted image user posted image , napokon, onada  dokio  siku,  pa  skakao  i  vrtio se  do 7  i zaspali  svi  do  skoro 9user posted image user posted image ,  eeee  moj  sine  gdje  si  prije  bio  da  mama  odmori..a  sad c e  mama  na  posao  pa  nema  mazanja kao  jutrosuser posted image , kako  je  jucer samo  jednom  spavao..mislila sam da  ce  nam   noc  biti uzas..jer  obicno  ako  ne  spava  dobro  po  danu  i noc  nam  je  katastrofa..eto  onda  smo  doruckovali  i  setali  i pili  kave  i  kupovali  poklone  za  silne  rođendane..jer  nam  sad  ide  muzu,  pa  svekru,  pa  maloj  od  sestre  pa  andreju hahhaa  luda kuca..svi  u  nekoliko  dana user posted image
,  onda  smo  dosli  kuci  igrali  se  rucali  i   zaspao oko 2.  pa  eto budemo  vidjeli  kako  ce  ici..ovo  jednom  dnevno  spavanje,  dobro  je  kad se  kasnije  probudi, a  sta  kad  ustane u 6-7  user posted image user posted image
felix-ne  sekiraj  se ..sutra  nek  ti  zena  fino  objasni..i  nek  ti  vidi   to  na  licu, mog  andreja ujeo  komarac  ovu  zimu,  ..neki  se  negdje  zavukao...u  toplo i  nikako  mu proc, bas  nekako tako izgledalo..ma  nek pogleda

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18765
25.3.2010 14:42:14   
Emica_sa
Ma nista to nije opasno to je i moj sin imao jedna dvije mu iskoce,hoce od pljuvacke kad dijete rukama dira pa razmaze po licu,a hvala bogu rukama dira svasta.Moze biti i potrbuske kad bude pa nazulja mali lice i to mu izbaci jer bebe su osjetljive mila,tako ako ti nije pomogao bepanten,onada probaj sa obicnim bebi puderom stavi mu malo prstom pudera na to, prije toga ga umi nek mu je lice cisto i tako par puta dnevno i pred spavanje nek mu se isusi,ne moe odmah za dan ali proci ce,nije to nista ne brini bonauser posted image user posted image user posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 18766
25.3.2010 14:42:17   
Anoniman
papa A.svasta hb.sve mu dajem osim kiseli krastavica user posted image salim se..
Jede dobro,ma ova mene nepodnosi jer sam bila kod nje kad je bila na godisnjem morala sam ici kod ove sadasnje i tako kod ove sadasnje ostanem zauvjek A kod ove stare sam bila samo 2 sed.I njoj,naravno bilo toliko krivo sto sam presla kod druge otad me nepodnosi organski,a zabolime briga.
Ej,vice meni jesi ba poranla ti uvjek dodjes u podne pa briga je ja sam zvala ped.al et ja kriva malo zakasnila i zena otisla
A sta nje briga kad cu ja doc i kad meni pase,da dodjem
Kao dabudem dosla jutros.
Mah,ko ih sisa....
Hvala Esmica punoo ljubi nam drugauser posted image user posted image

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 18767
25.3.2010 14:49:04   
Anoniman
ivancice kad ides na posao tj.polazis jel ubrzo.A bas mi je zao,..
Al namjerit cete vi to kad dodjes kuci user posted image
Jesil nasla tko,ce ga cuvati?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18768
25.3.2010 15:07:20   
iv@ncica
ej  felih...1.4  krecem na  posao...a  uvijek  sam  prva...muz  2-3  dana  druga.pa ce  mo se  koprcat  nekako, ostalih  dana,  mama i  ona  radi  prvu-drugu  i  sestre i  zet...pa  svi po malo..pa  ce  na jesen  u  vrtic,user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18769
25.3.2010 15:18:40   
gvendolina
tajra u pravu si izgleda da nase aprilske bebare ne vole presvlacenje pelena,evo i mala selma ima problemauser posted image mi se nekako izborimo staviti pelenu i onda ostalo navucemo dok stojiuser posted image

malo smo isli napolje iako se vrijeme pokvarilo,ali je jos uvijek toplouser posted image   ruckili i zaspao je
ide i mama nesto uraditi po kuci,ljubac za sveuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18770
25.3.2010 15:19:24   
reallove
mi svratili da vas pozdravimo...Emin evo malo zaspao..jubimo sve

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18771
25.3.2010 16:08:03   
Mya_81 RR
Salmy, sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A velikoj curi Sabini elimo sretan 6. rodjendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od onakvog sunca stvorie se ovi runi oblaci pa nam malo skratili skitnju...malo prije smo dole kucici....evo je sjedi pored mene i igra se s fiksnim telefonom, to joj je def. najdraa igračka user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18772
25.3.2010 16:10:40   
Mya_81 RR
Joj, sve zaboravim da ne bi trebalo pisati ove dijakriticke znakove, ali navika mi...valjda se da skuziti sta sam napisala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18773
25.3.2010 16:43:24   
Apotekarka
Hej...
Prvo sretni veliki i mali rođendani zdravi i zivi bili 100 godina...
Mi smo jutros bili u setnji nocas dobro spavali od 10 do 9 jutros ali zato danas svega 50 min pa sam ga na prevaru sad stavila makar pola sata nek dmori...Bilismo u kaficu Antonio svijet zabavlja odmah se zaletio na jednu djevojcicu od 5 mj poceo joj pricati smijati se bas je smijesno bilo...Ljudi glva me rastura pocele su me brinuti te moje glavobolje a ni dobila jos nisam mozda od toga...
Ivancice znaci blizi se posao pravo joj i mene frka hvata ja 08.06 moram,a jos veca mi frkaopet moram doktoru za 10 ak danauser posted image user posted image user posted image
Felix al ti se ne da s tim pedijatricama a ne brini nesto si mi previse sikirljiva sve je ok,napredan,veseo,zdrav djecacic...vidjet ces sutra...eh te pedijatrice...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18774
25.3.2010 17:12:01   
marinčii
''vo da s'' '' m'' jav''mo ja c''j''l'' dan oko kolača '' pr''pr''manja ''mat ć''mo gost'' tako da n''sam st''gla p''sat'',M j'' ko noćas malo bolj'' spavo al n''b'' s'' ja bun''la '' da bud'' jo bolj'',uf ''n'' moj'' j''sam s'' ja jutros obrukala,ot''la u prodavn''cu '' '' kad sam s'' vraćala kol''ko sam ''zgublj''na dola u stan koj'' j'' kat n'''' od na''g (''spod na''g)stla otključavat vrata ,v''d''m ja n''ć'' m'' ključ pa n''ć'','' ja t'' kontam ajd'' pozvon''t ću n''k m'' mm otvor'' ja pozvon''m kad otvor'' m'' susj''da ,ja t''k tada sku''la da sam ful''la stan ,onda s'' ''n'' stala ''spr''čavat ma uas ba sam zadnj'' dana van s''b'' v'''' '' n''znam n'' ta rad''m n'' kako točno ću sv'' v'''' zaborav''t ,dokl'' j'' dolo n'' u stan n''znam s'' vrat''t,mm m'' cj''l'' dan z''za a m''n'' st''d od ''n'' ta l'' ć'' pom''sl''t  

< Poruku je uredio marinčii -- 25.3.2010 17:16:06 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  749 750 [751] 752 753   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *