Mala Selma
|
Pozdrav svim mamama i malim bebarama-vragolancicima Mi smo sinoc zaspalibez dojenja i to uspavljivanja je trajalo dva sata, sa epizodama plakanja, kenkanja, prevrtanja, cupanja, smijanja itd., ali eto zaspali smo hvala Bogu u 23h.Prvi put od kada se A rodio je spavao do 05,00h, ma ja prosto nemogu da vjerujem majkemi....ja sam se u noci budila par puta da vidim da li dise , bas sam se zabrinula sta mu je. U 5h se kao probudi, ja ga uzmem, pronosam, dam mu pipu i nastavi spavati do 8h . Obzirom da nije dojio ni sinoc ni citavu noc, jutros sike...uhhh....bole, nadoslo mlijeko, pojavile se kao gvrzice , ali cim je podojio odmah je lakse . Sada je opet zaspao u 10,30h isto bez dojenja, malo se bunio 10-15min, trazi sike, place, ali je zaspao hvala Bogu, tako da se nadam da cemo se do pon. odviknuti od uspavljivanja pomocu sike . Inace ima par dana bas slabo jede, valjda ga zubici muce, ima 8 masala, ali krenule su gornje trice pa bas se pati . Cestitamo prve korake, rijeci, rodjendane male i velike, nove zubice p.s. neko je spomenuo da ima problema sa stavčljanjem pelena...joj i nama je to problem evo ima 15 dana nema sanse da se normalno stavi pelena ili je plac ili stavim pelenu stojecki , ko budala izgledamo .....a inace ucimo se na tutu i piskili smo par puta u nju