|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.3.2010 21:38:57   
R&T@
Joj ivancice "pobjegao" mi ovaj tvoj post user posted image
Nita ne mogu da pročitam!

Upratih pampers gace
Jesu li skupe? Koliko komada?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18801
25.3.2010 21:41:29   
Mya_81 RR
Joj, ovih ludih postova user posted image bas mi je sega...

Hvala, cure...ne mogu vjerovati da je vec proslo toliko vremena, a jos vise ne mogu vjerovati da jos ne spava cijelu noc...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18802
25.3.2010 21:48:40   
Anoniman
ej evo mene malo joj imala sam goste uhh,,umorna sam ko pas bilo 2 djece kao da ih je 10etero uhh,,samo trce gore dole,po stepenicama.A je sluso al je bio zadrijemo jedva izdrzo
Skoro otisli sve sredila ,A.nahranila i zaspo uz flasu ejj,otkad nam se to nije desilouser posted image premoren bio .
Uh sve je to dobro,da nemoram raniti jojj,,Cekam da mi se sluz skuha pa idem u krpe.

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18803
25.3.2010 21:51:44   
dafri
Mya sretan mali rodjendancicuser posted image user posted image
i moja otplace svako spavanje a josuser posted image je ljuljamo

I ja nesto kontam o ovim gacicama-pelenama jer je u zadnje vrijeme nemoguce presvuci,
4+ je vec pomalo steze ,a pise do 18 kguser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

Neposredna veza do poruke: 18804
25.3.2010 21:52:36   
iv@ncica
imamo  svi  problem  stavljanja  pelena..ali  ima  rijesenje..pampers  gace user posted image user posted image user posted image   , imaju  ne  znam  tocno  cijenu,  ja  dobila  paket,  za vece  su  bebe,  samo se  navuku,  kad  ih  skidas  samo otkines  one  trakice  sa  strane, ima  ih  kupiti   znam da  sam prije  viđala i  na  reklamama,  znam i da  su malo skuplje  od  obicnih, ali  sto ces za  nase  nemirke ehhehe..pali  cudo
enisa   dobro  dosla u  klub  padaca,  samo  margarinom  namazi..pomaze..koliko  bi  mi  dosad  cvoruga  imali  i  modrica..ovako  nakon  bilo  kojeg  udarca,  hladan  oblog  malo,  na cvec e  cvoruge hladnu  kasiku  mozes  nasloniti, pa  nakon  toga  margarinom  namazi..provjereno  djelujeuser posted image
marijana-  user posted image za  nikolu, sve  je  dobro  dok  ne  pocne  ustajati,  na  vrijeme  si  pocela  supeerrrrrr
mi  danas  spavali  od  2 do 3,5..i  veceras u  9  ko  klada,  izmorio se  toliko,  hodanje,  setanje,  bili  veceras kod sestre  mi,  ma  sve radim  da  se  totalno   izmori...opet  jedno  spavanje  danas..nadam  se  dobroj  noci..drte  fige, 
sahara- ja  nedam  a  da  spava  nakon  5,30..barem  prije..sad  okrecemo  na jedno  dnevno  jer  zelim  mirniju noc...oopet  ce  mo se  malo  muciti, ali  bez  mujke  nema  nauke user posted image

ovo sam  ponovila  post  od  prije..jer  je  foorrum  poludio

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18805
25.3.2010 21:52:45   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

Ovo moje dijete je ludo skroz...meni stvarno nije jasno da tako mala beba nakon sto nije spavala od pola 3 ima jos snage da se dize u krevetu i budaleseuser posted image Veceras nije puno plakala kad sam je stavila da spava, ali zato vec jedno 40 minuta sjedi u krevetu...sta li si ona konta u glavi zivo me zanima...

user posted image user posted image user posted image ma nemojmi je dirat lutka moja lijepa hehe tko,ce znat sta se njima mota po glavicama malim
Mozda si,misli "ej,pa nisam bas toliko zadrijemala mogla sam izac van na kavu s drustvom"user posted image ...salim se nadam se da nezamjeris.
Mozda je previse premorena pa tesko zaspat plus ako je nervozan uh,jer A.kad nespava dugo teze zaspi od nervoze nezna sta ce sa sobom,pa nekad sam sebi kosu cupa ej djeta naucio se ili usi cupauser posted image
a ja pustim kraju cupaj reko sine cupaj...heheh

Neposredna veza do poruke: 18806
25.3.2010 21:55:43   
Anoniman
Minjice sretan ti rodjendan user posted image user posted image srecna i vesela nam bila i pocela spavat citavu noc da mama malo odmoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18807
25.3.2010 21:56:59   
Anoniman
ja probala te gace...mislim A. je probaouser posted image ali meni se desi srauser posted image kada se ukenja...haos zivi...ili sam ja smotanauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18808
25.3.2010 21:57:39   
Anoniman
Minjici sretan mali rodjendan, i saljemo joj haljinicu da se folirauser posted image user posted image user posted image user posted image
ivoncice, ma vise ne znam sta da mislim o tim ritmovima, evo napokon smo uspjeli da se A probudi u 9 i jedva je docekala da joj skuham hapicu, malo se odmorila i kupanjac, sad se igra, pa eto sta se moze, nadam se da ce lijepo pajkiti, ljubi je majkauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18809
25.3.2010 21:58:34   
Anoniman
Meni te gace nekako plitke, mislim jedne smo probali i ne znam, meni ljepse ove premium careuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18810
25.3.2010 22:05:51   
iv@ncica
user posted image user posted image zamislite  da  se  jednom  sve  skupimo  na  kaviuser posted image user posted image user posted image
..ja mislim  da  bi  sve  u glas  pricale   hahahhaha...kokkoooo...kaze  moj muz  meni  na  nase cirkusanje  pa  nađite  se  na  kavi  pa  se ispricajte  hahhaha..sta  vise  tipkate ;))))..hahhaha
rekoh  ja  njemu  nemas  pravo glasa, pored  tebe  se  djete  davi  kruhom , a  ti mislis  da  se  kaki  ..a  mi  ce  mo se naci  na kavi,  vratti  cu se  ja   grafici  i  umjetnosti  pa  cu  ja  u sarajevu izlozbe  pravit  i  mame  sazivat..a  ti ces  decka  cuvat hahhahahauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18811
25.3.2010 22:07:14   
iv@ncica
user posted image lakaa   noc-odoh  se  zamocit  u  kadu..pa mozda  malo  i  koprcat  s  muzem..da suta  mogu  cijeli dan u setnju  hahahhahaha 

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18812
25.3.2010 22:19:47   
noaa
Minjici sretan maji rodjendan

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18813
25.3.2010 22:20:19   
Mala Selma
Vece dame moje!!!

Mi smo danas proveli super dan, setli smo tri sata i kad smo dosli kuci ruckali i zaspali (bez sike)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image :A je spavao 2,5 satauser posted image .

Malo smo se igrali, hodali, puzali, padali, okupali i zaspao je u 21,30h opet bez sike, za 5 minutauser posted image user posted image user posted image .Bogami ne-mogu da vjeruje da ovako "glatko" ide uspavljivanje bez sike...Sve se bojim urecicu mislimauser posted image user posted image .

Laka vam noc i nesto lijepo sanjajte!!!

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18814
25.3.2010 22:35:48   
Apotekarka
Vecer ...Moj evo nappokon u 22 h zaspao i vec se uspio jednom probuditi u placu,nesto mu jedno oko suzno i malo crvenouser posted image user posted image user posted image
Vidjet cu ujutro da nije mozda od pospanosti uz flasu zaspao...
Joj mene neke emocije uhvatile samo mi se neke ljubavne pjesme pjevajuuser posted image ,poludila...
Dijete mi je tolika maza samo se mazi,poceli smo tasunati,i ljuljamo se kad mama kaze ljulja ljulja...
Sve je super samo spavanje nikako i mi imamo problema s kakom toliko se zadnjih dana kakimo do po ledja se zalijepi da li je do pempasa pojma nemam...
Minjici sretan rodjendancic sad ce i nas jos koji dan...Ima li zuba kod cure...i kod Anela

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18815
26.3.2010 0:05:01   
Ella_H
Poz drage moje kako ste mi?
Felix nista nebrini za pedijatre/ice ja iskljucivo vodim samo kad moram
vakcine, upala uha itd, padovi nista iako bude koja modrica ponekad
ali i to je dio odrastanja
iv@ncice hvala za margarin savjet samo brzo ce mi se istrosit margarin
ovaj moj samo buba negdje hehe
Ljubimo sve cure i momcice idem sad kupanje spavanje plakanje itd

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 18816
26.3.2010 8:21:01   
Mya_81 RR
Mozda si,misli "ej,pa nisam bas toliko zadrijemala mogla sam izac van na kavu s drustvom"user posted image ...salim se nadam se da nezamjeris.

Ma, sto bi zamjerala user posted image Konta garant kako dalje da zeza user posted image

Mi smo jutros ustali u 6 i 50 user posted image

Inace, moje dijete ne zna ni tasun tasun....nikako da naucimo...ali uhvati moje ruke i pokusava da s njima tasuna, ali sama nema sanse...

Evo nam sunceeeeeeee....setnja cijeli dan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18817
26.3.2010 8:38:17   
Mya_81 RR
Upravo smo morali primijeniti ovaj fol s margarinom user posted image Cura pala i udarila se u obraz i celo user posted image i ima dvije crvene fleke....odmah sam je namazala....

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 18818
26.3.2010 8:45:47   
Anoniman
Mya, pih, vi ustali tek u 6 i 50, a mi smo u 5 i 50user posted image user posted image user posted image user posted image , hajde pusa svima pa se cujemo kasnijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18819
26.3.2010 8:46:38   
Anoniman
Zaboravih dodati da ljubis male sljive i kruske na obrazima i celu

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18820
26.3.2010 8:53:55   
Anoniman
jutro
Mi skoro dosli sve uredu hb.user posted image pregledala ga kaze kakav rebra nepravilna,kakvo nepravilno hranjenje a svasta ljudi moji zene nemoze se joj nacudit pa hajd.
Poslal nas kod dermatologa,pregledo obrascici i dao nam mast Gentamicin i antibiotik jer se upalaio mu ,na licu crveni se inficiralo se Al bit ce bolje
Imamo sada 8.800kg juce smo imali 8.750gr
dobili smo za dan 50gr.masllah nastavit i dalje sluz davat nije probem
ljubim vas

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18821
26.3.2010 9:14:18   
dafri
felix,deblja se guza,debljauser posted image super da je sve ok,ta jucerasnja ped,je malo prolupalauser posted image user posted image
dan je prelijep,planiramo ga dobro iskoristiti,jer za vikend najavljuju kisuuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18822
26.3.2010 9:26:58   
Anoniman
da bas je vani toplo i lijepo mi smo na jutro uzeli svejezeg zraka a konatam i popodne abd.kad odspava
Darf,nemoj rec opet kisauser posted image e joj...
Ma da Darfy,bas je prolupala user posted image ma nisam joj ni vjerovala da ti iskreno kazem.al et mogla mi je makar mast propisat za obrascic a nije user posted image htjela
Nadm se da necu vise na nju naletit nikako

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18823
26.3.2010 9:30:59   
Anoniman
bok,

vidim NEKI uraniliuser posted image user posted image ...jesam groznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a NEKI nam i letili...proci ce sljivauser posted image user posted image

Mi odosmo na planinu...ili danas ili sutra...jos ne znam...naravno cekam "sefa" da vidim kada je pokret...a on ne konta da ja ne mogu ko prije obuci trenerku,  staviti u ruksak rezervne stvari i pokret mars...nego moram kofer vuci s sobom za dva danauser posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18824
26.3.2010 11:36:03   
megi
mi smo hb dobro spavali

modrice je jos bolje namazati domacim puterom ako imate

uh dadada i mi se spremamo za vikend i sve kontam kako da sto manje stvari ponesem na kraju mm i ja zajedno jedan ruksak a cura torbni i torbi user posted image

Adni je danas devet mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kako vrijemeeee letiiii

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  751 752 [753] 754 755   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *