Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ne mogu staviti potpis,ovo mi prikazuje kad ga napišem i potvrdim: Microsoft VBScript runtime error ''''800a000d'''' Type mismatch: ''''Clng'''' /forum/editProfilePro.asp, line 86
al nema veze ,ma šta će mi i potpis.potpis sam ja sama za sebe
Jesam nekoliko puta sta god da promjenim na svom profilu i kad odem da prihvati nece izbaci mi gresku Microsoft VBScript runtime error ''''''''800a000d ''''''''
Vec 15tak dana ne mogu da stavim slike u svoj album, ide sve kako treba do trenutka kada kliknem dodaj sliku i onda se ona kao dodaje dok ne dodje do 100% i onda se samo vrati na album bez nove slike
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Vec 15tak dana ne mogu da stavim slike u svoj album, ide sve kako treba do trenutka kada kliknem dodaj sliku i onda se ona kao dodaje dok ne dodje do 100% i onda se samo vrati na album bez nove slike
ja jos uvjek nemogu da pisem ove postove bez na pocetku ovog smilya nepojavljuje mi se ona crtica i nemogu da postavim slike u svoj album,jel se to moze srediti..........