|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa forumom
16.3.2010 9:40:43   
Atarka
Prvo da dam podrsku momcima koji rade na ozdravljenju nase RR user posted image user posted image user posted image . Ostalo je jos bugova, ali nadam se da cete i to brzo rijesiti. Evo, npr. u rijeci mi se ubacuju donje crtice _.

30.09.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 476
16.3.2010 9:45:16   
Anoniman
ja sam sad skontala da ne mogu otovoriti Razgovori u iscekivanju djeteta... cim kliknem na taj pdf, sve mi se ugasi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 477
16.3.2010 16:47:35   
Amelaa RR

Evo mene...nakon cijelodnevnog pokusavanja da udjem na forum uspijela sam tako sto sam instalirala Maxton, nadam se da ce problemi sto prije biti rijeseni.
user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 478
16.3.2010 19:45:01   
Visnja RR
drage moje "ovisnice" user posted image sve probleme koje smo imali sa hakerom smo rjesili... forum je SIGURAN i nema virusa
ALI nas je Google indexirao kao stranicu s virusom... pa cekamo da nas reindexira... Vrh je poslao njima zahtjev da se to sto prije desi jer gGoogle nekad malo i bude spor (kad ne treba)...
Zahvaljujemo se sto imate razumjevanja !! :*******

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 479
16.3.2010 22:54:57   
milenium
meni i dalje piše ''''''''ova stranica bi mogla naškoditi vašem računalu''''''''al ja unatoč tome kliknem na naslov i pojavi se stranica na kojoj piše ''''''''vrati se na prethodnu stranicu''''''''ja se vratim i opet piše ''''''''ova str bi mogla naškodit vašem rac''''''''...
kolko sam shvatila nas je googl indeksirao dok mi možemo otvorit rr,a sad zašto mi neke teme ne možemo otvorit i zašto nam prikazuje da imamo virusa to je do rr.evo šta piše:

Ako se vaša web-lokacija ne prikazuje u rezultatima pretraživanja, provjerite nalazi li se u Google indeksu prema parametru site: i potražite svoju domenu na ovaj način: site:example.com. Ako vaše web-lokacije nema u rezultatima, Google ju nije indeksirao. To se povremeno može dogoditi ako davatelj usluge hostinga web-lokacije blokira Googlebot (Googleov softver za indeksiranje weba). Ako vaša web-lokacija nije indeksirana, a sumnjate da je Googlebot blokiran, preporučujemo da kontaktirate davatelja usluge hostinga za web-lokaciju i zatražite da provjeri Googlebot povratnim traženjem DNS-a te da provjeri je li naziv u domeni googlebot.com, a zatim da izvrši odgovarajuće traženje DNS-za-IP pomoću tog naziva googlebot.com.

< Poruku je uredio milenium -- 16.3.2010 23:01:44 >

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 480
16.3.2010 23:16:51   
reallove
2 dana nisam mogla otvoriti rr,pise "ova stranica ce unistiti vas racunar"user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 481
17.3.2010 9:06:18   
Lalana
Meni i dalje javlja antivirus malware, ali eto nadam se da ce se ubrzo rijesiti.

Moje tri srece...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 482
17.3.2010 10:38:50   
veeseelaa
Forum Zajednica RR: Hanuma grad- decembar - Ringeraja.ba
Ova stranica bi mogla naštetiti vašem računalu.
Forum - Zajednica RR: Hanuma grad- decembar : Razgovori…o svemu i svačemu.
www.ringeraja.ba/forum/Hanuma_grad-_decembar/m_463222/tm.htm 

ovako izgleda svaka stranica koja nije u posljednim raspravama ili koju tražim putem  pretraživača

< Poruku je uredio veeseelaa -- 17.3.2010 10:39:04 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 483
17.3.2010 13:02:44   
reallove
user posted image
IZVORNA PORUKA: Lalana

Meni i dalje javlja antivirus malware, ali eto nadam se da ce se ubrzo rijesiti.

mene maloprije ponovo izbacilo i pise nesto unknown virususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne kontam nista...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 484
17.3.2010 13:15:02   
reallove
IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image
IZVORNA PORUKA: Lalana

mene maloprije ponovo izbacilo i pise nesto unknown virususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne kontam nista...

evo opetuser posted image user posted image
i pise probably unknown NewHeur_PE virususer posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 485
17.3.2010 13:20:18   
Dalil@
Kod mene ista stvar vec par dana. Izgleda da se neki virus "nakacio" na stranicu pa ako su vam internet postavke postavljene tako da vas stite od "zarazenih" stranica onda vam ne da otvoriti tu stranu. Ja nisam mogla uci na RR dok nisam ugasila opciju zastite (sto vjerovatno nije bas pametno, ali ne izdrzah user posted image ).

Admini bi trebali pokusati ocistiti stranicu, da se maliciozni softveri ne sire na ostale.

I. 01/2008
F. 04/2010

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 486
17.3.2010 13:21:10   
reallove
primjetila sam da mi se ovo desi svaki put kad pokusam da otvorim moju rr,molim vas moze li mi neko reci u cemu je problemuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 487
17.3.2010 13:23:41   
reallove
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Kod mene ista stvar vec par dana. Izgleda da se neki virus "nakacio" na stranicu pa ako su vam internet postavke postavljene tako da vas stite od "zarazenih" stranica onda vam ne da otvoriti tu stranu. Ja nisam mogla uci na RR dok nisam ugasila opciju zastite (sto vjerovatno nije bas pametno, ali ne izdrzah user posted image ).

Admini bi trebali pokusati ocistiti stranicu, da se maliciozni softveri ne sire na ostale.

mislim da si upravu...user posted image
evo opet Warning - visiting this web site may harm your computer
nadam se da ce se neko javiti

< Poruku je uredio reallove -- 17.3.2010 13:36:48 >

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 488
17.3.2010 16:04:45   
sarayka
instalirala Maxthon da bi mogla uci normalno u RR user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 489
17.3.2010 16:22:23   
Emica_sa
i ja isto izgasila u postavkama  obavještenje o zaraženim stranicama i evo sad normala na rr,tako da ko hoće može to uraditiuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 490
17.3.2010 22:13:16   
Visnja RR
ja stranicu imam u favorites i normalno udjem kad kliknem na nju...
medjutim mnoge clanice ulaze preko googla i ne mogu ili...- preko FB, isto ne mogu...

03.04.`08

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 491
17.3.2010 22:15:05   
Anoniman
i kod mene je stranica u favoritima i sasvim normalno ulazim a i funkcionise mi poprilicito dobro...

Neposredna veza do poruke: 492
17.3.2010 22:41:12   
Apotekarka
Kod mene sve u redu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 493
17.3.2010 22:54:53   
Dida79
I kod mene je sve ok.user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 494
18.3.2010 10:11:57   
mamica87
Meni nece da promjeni avataruser posted image pojavi se kad kliknem potvrdi na kraju ovo Microsoft VBScript runtime error ''800a000d''

Type mismatch: ''Clng''

/forum/editProfilePro.asp, line 86user posted image

Benjamin 17.07.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 495
18.3.2010 17:07:36   
ivana st
IZVORNA PORUKA: Dalil@

Evo tek danas sam uspjela otvoriti stranice rr-a , iz istih razloga kako je navela Dalila.Evo me opet nakon 7 duuuugih dana, nadam se neće opet ponoviti user posted image

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Dalil@)
Neposredna veza do poruke: 496
18.3.2010 18:56:29   
Visnja RR
nadam se da uzivate u nasoj RR

ako postoje neki prblemcici pisite

Unistene su nam ankete pa su ih programeri morali sve obrisati...al ko da su bile bitne user posted image

03.04.`08

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 497
18.3.2010 21:55:03   
mamica87
Meni i dalje nece da promjeni avatar-mozel mi ko pomociuser posted image

Benjamin 17.07.2009

Neposredna veza do poruke: 498
18.3.2010 22:46:48   
Visnja RR
isla si na refresh?

03.04.`08

(odgovor članu mamica87)
Neposredna veza do poruke: 499
18.3.2010 22:50:23   
mamica87
Jesam nekoliko puta sta god da promjenim na svom profilu i kad odem da prihvati nece izbaci mi greskuuser posted image Microsoft VBScript runtime error ''''800a000d ''''

Type mismatch: ''''Clng''''

/ forum / editProfilePro.asp, Linija 86gif]

< Poruku je uredio mamica87 -- 18.3.2010 23:05:10 >

Benjamin 17.07.2009

Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

odlazak u goste
milenium

kada idete u goste prijateljima ili rodbini koja imaju djecu što kupujete dječici?

ništa (34%)

čokoladu (35%)

ako idemo jednom mjesečno onda nešto veće (10%)

ako idemo svaki tjedan onda samo po neku sitnicu (21%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *