|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.3.2010 20:47:09   
dafri
pocahontas,škorpija čestitamo male rođendaneuser posted image user posted image user posted image
iv@nčice user posted image user posted image user posted image za  prave korake

< Poruku je uredio dafri -- 22.3.2010 20:49:02 >

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 18526
22.3.2010 20:47:34   
pocahontas
sahara, enisa i ostali hvalaaaaaaaaauser posted image

enisa, a da ti ja na jednu noc dam Raffija da ga malo dojis, a ti meni Benju da ga malo nosamuser posted image ...ti ces se odmoriti, Rafi ugojiti, a ja cu taman izgubiti ovaih 5kg viška user posted image , Benjo ce doci u liniju..problem solved user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18527
22.3.2010 20:53:53   
teacher75

IZVORNA PORUKA: pocahontas

sahara, enisa i ostali hvalaaaaaaaaauser posted image

enisa, a da ti ja na jednu noc dam Raffija da ga malo dojis, a ti meni Benju da ga malo nosamuser posted image ...ti ces se odmoriti, Rafi ugojiti, a ja cu taman izgubiti ovaih 5kg viška user posted image , Benjo ce doci u liniju..problem solved user posted image

kad smo kod nosanja, kako te slusa mei tai?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 18528
22.3.2010 20:54:35   
teacher75
uh, imam i ja 5kg viska user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18529
22.3.2010 21:08:17   
Ella_H
Poz zenice bravo za hodanje, zubice, rodjedane itd
Ja sam slaba totalno dugo vremena previse stresa valjda,
mali jako aktivan samo brsti, ja ne brstim ali kile gdje su tu su,
zlijezde vratne me bole vec dugo iza potiljka isto tako,
doktorici isla sve je ok nemoze sad o tome pricati do pravog termina
u aprilu tek a do tad nema veze kao...
Ammar je opasan samo sto nije prohodao a 7 mjeseci mu tek pravo mi cudno
jer mu je braco prohodao s nekih 13 i po mjeseci...
Fino vrijeme vani vecinom pa ih odvedem vanka nek se ispusu djeca
danas kisa pa camimo kuci...
Bambi cestitam na novom clanu porodice bas lijepo ima se Ermin s kim igrati hehe
Pusa svima :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18530
22.3.2010 21:27:14   
škorpija
amela sladak ti je novi avataruser posted image

pocy a gdjer su ti bogati smještene te kile viška, ja ne skontah da imah imaš imalouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 18531
22.3.2010 21:31:27   
amela2208
IZVORNA PORUKA: škorpija

amela sladak ti je novi avataruser posted image

Hvala... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18532
22.3.2010 21:32:18   
pocahontas

pocy a gdjer su ti bogati smještene te kile viška, ja ne skontah da imah imaš imalouser posted image

šuti, bokovi uglavnom, šta da ti kažem J. Lo guza  user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18533
22.3.2010 21:41:35   
teacher75
IZVORNA PORUKA: pocahontas

šuti, bokovi uglavnom, šta da ti kažem J. Lo guza  user posted image

blago tebi, kod mene sve ide u stomak, ko da sam 4.mjesec trudnoceuser posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.3.2010 21:42:12 >

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 18534
22.3.2010 21:44:54   
Nunichi
Ajdinu i Rafi sretni mali rockasi! Ljubimo vas... user posted image
Cestitamo i prve korake, zubice i ostalo.

Mi se lagano spremamo za prvi rockas, evo mama puse balone upravo. user posted image user posted image
Ljubimo generaciju!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18535
22.3.2010 21:49:40   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: marijanna

iv@ncice pa tvoj Andrej je stvarno napredno dijete,toliko rijeci vec govori,vec hoda ,ma djecak je cudo,e jos da malo bolje spava hehe.  Nas rucak nije dobro prosao, Nikola nije htio jesti, na kraju je plakao dok mu nisam dala da doji,al polako opet cu sutra probati.cestitam male rodjendane user posted image

jasta  toliko  napredan  d a nema  kad  spavati  hehehuser posted image user posted image

sao  ti  polako  s a  cvrstom hranom,  ne  m oze  on  odmah  prihvatiti  kad  je sika  glavna..mora  prvo  upoznati okuse...ako  ti  pojede  i  nekoliko  kasikica  dobro  je  za  pocetak..pa  pomalo  dok  dođe  do  cijele  porcije..sta  mu  sad dajes, znam  da  si  voce  probala...haj  sretno
vidis  marincinog  i  sad  joj slabo  sto  hoce...bitno  je  da  proba..moj  sad  sa  svime  smoci  kruha  jedino tako  hoce  da  jede..ja  mu malo  kruha u rukicu pa  on  rucki  a  ja  uvaljujem  kasikice  hrane..hehehe  a  do  sad  je  sve  ama  bas  sve  tukao... sad  veci  pa  postaje  malo  izbirljiviji..i  mislim  da  mu pocnem  ubacivati  malo  soli  sad  ce  mu godina  špa  valjda  moze...i  uskoro  ce  mo na    vakcinu  onu  od  godine.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18536
22.3.2010 21:50:46   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Ajdinu i Rafi sretni mali rockasi! Ljubimo vas... user posted image
Cestitamo i prve korake, zubice i ostalo.

Mi se lagano spremamo za prvi rockas, evo mama puse balone upravo. user posted image user posted image
Ljubimo generaciju!

neka  bona.. haj kad  puses..daj  malo  i  nama user posted image ili  ostavi  za  nase  rođendane  hehhe  da  se  mi  ne  mucimo ;)

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.3.2010 21:55:29 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 18537
22.3.2010 21:50:57   
Mya_81 RR
Nunichi, približilo se pravo...još samo 2 dana user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 18538
22.3.2010 22:00:59   
Nunichi
Kupila ja pumpicu iv@ncice. user posted image user posted image Evo puni se kuca polako balonima. user posted image
Proleti godina moja Mya, evo ni sama ne vjerujem da je rodjendanko tako blizu.
Ljubite pilice od mene, meni valja u horizintalu. Radna zena nema kondicije. user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18539
22.3.2010 22:11:41   
Anoniman
blizi se bliziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 18540
22.3.2010 22:18:07   
škorpija
joooj ja kontala bez balona, ako koji pukne istraumiraće mi se hrpa djece pa ko će ih onda utješiti majko milauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18541
22.3.2010 22:20:23   
Anoniman
pocy prijedlog ti je ne odličan već fantastičan!! user posted image  user posted image  Daj da se odmorim od debelog user posted image
Danas je bio krasno dijete, za poželiti. Igrali se na podu jako dugo, skuhali skupa ručak, usisavali, spavali, ljepota!
Ella_h od kad nisi bila na RR..... Veliki pozdrav za tebe i tvoje piliče!
Nunichi, jao kako prođe godina user posted image  neka, neka, ljepota i ja jedva čekam prvi rođendan aBd user posted image

Sad gledam onaj svoj nalaz - detaljno i vidim da mi je holesterol povišen user posted image  Molim te lijepo JA i MASNOĆA..... čisto da ne povjeruješ user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18542
22.3.2010 22:26:02   
škorpija

Sad gledam onaj svoj nalaz - detaljno i vidim da mi je holesterol povišen user posted image  Molim te lijepo JA i MASNOĆA..... čisto da ne povjeruješ user posted image

To ti može biti samo od stresa

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18543
22.3.2010 22:45:51   
Anoniman

To ti može biti samo od stresa

Znam.....

I to me baš začudilo, ono ja i stres...... ma neeeeeeeeeeee, baš vodim "miran" život user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18544
22.3.2010 23:01:56   
Apotekarka
Vecer...Cestitamo rodjendane male...
A jeste se ispisale sta je ovo...
MARINCI vidim Matej i dalje slabo jede mozda ce otpocet kad zubici izniknu sad ga zezaju...
IVANCICE pa tvoj djecak prava pricalica mi nista samo vriska i urlikanje[sm=smiley36.giF
ŠKORPIJA blizi se rođendan i vama,a kasni mi ono sto jos nije procurilo nerovozna sam skroz na skroz i zeludac me zeza a nerovoza mu bas dobro dođeuser posted image
ENISA SARA ja sam jednom od sikiracije imala povisenu masnoicu ko cura s 49 kgda bi kroz par dana spala,nego smiri se znam lako je reci jer i ja sam ista ko ti osjetljiva,sikirljiva ali moramo se malo smiriti ja jos imam fore tek samn 2 kg skinula dok jos koju skinem a ti stop...
Jouj nocas smo uzasnu noc imali toliko jne plakao par puta da ga utjesit nisam mogla kad veceras vidim dobili smo i drugu donju jedinicu...
Jos uvijek smo nerovozni a spavali smo danas citavih 12 minutauser posted image
Sad spava nadm se bar do 8...
Ja bila kod zubara i s prijateljicom na kavi a mm tu jos danas s Antoniom i sad samo za njim leta gleda u njega,hoce mu vise nego meni a kako bi mi i htio kad sam u nekoj depresiji ko mrguduser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 18545
23.3.2010 8:16:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: sahara

Sahara, ljubi nam drugaricu hrabricu user posted image

I ti nasu slatkicu, je li ona dobro, pozeljeli smo vasuser posted image

I mi smo vas user posted image Jeste li bili u centru neki dan...ja vas kasno skužila da se derem za vama...inače smo dobro, a sinoć smo imali sat plača u krevetu prije spavanja user posted image jedva zaspala...izgleda došla faza nervoze prije spavanja i nadam se samo da neće biti svaku večer...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18546
23.3.2010 9:03:08   
dafri
Jutro,

mi smo uobičajeno ustali malo prije 7,inače se ne budi naveče osim papanja oko 24,a zaspe ok 20.30
ne znam kakav će nam biti ritam kada se pomjeri satuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 18547
23.3.2010 9:10:42   
Anoniman
jutro
Mi smo sinoc imali goste pa sam kasno legla,dok sam sve poradila A.zaspo oko pola 11.Budi se jednom jeo a 3.puta onak bezzz
I poranio u 7.user posted image ludnica svako jutrooo rani,ja jedva se digla jos je kasno lego al dzaba pa hajd naviku je ruznu stvorio tj.ranitiuser posted image user posted image placemi se kad vidim ujutro na sat ono nije jos skoro ni 7.
Nece da lezi u krevetcu prenesem ga pored sebe dira me,cupa prevrce se jedno pola sata miruje i place da se ustane jojjj....

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18548
23.3.2010 9:35:19   
marinčii
jutro i od nas,uf mi smo opet imali čudnu noć,zaspo u 9 kad u 11 plače ja ga podojim i vrtim u krevetić i u ponoć opet samo što tada nije htio dojit nego dva sata bio budan nije htio spavat nikako priča ,galami,okreće se ma užas jedva nekako zaspo i to s nama u krevetiću,evo i jutros je nervozan neće da jede i tako svaki danuser posted image
apotekarka čestitamo novi zubić

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18549
23.3.2010 9:49:03   
Anoniman
Marinci,mozda je opet do zubica sto nece da jedeuser posted image ???
mi se mucimo,isto sa nespavanjem.Al ustane rano i opet jedva zaspi oko 11.Prije bi,ja zaspala njega user posted image ...A kad treba spavat udani uvjek malo oplace pa onda zaspi

< Poruku je uredio felix -- 23.3.2010 9:50:09 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 18550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *