|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
23.3.2010 9:59:04   
marinčii
a vjerovatno više i zubiću u user posted image ,i kod nas ti je tako još od 6 mjeseca ga uspavljujem neće da zaspi sam ko prije pa što kažeš umalo da ja zaspem s njim u rukamauser posted image ,al ajde bit će bolje ,ja se nadam da će makar kad navrši godinu počet spavat po cilu noć jer ovo više baš postaje teško

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18551
23.3.2010 10:01:50   
Anoniman
Poz svim mamama i bebicama, nije me bilo duze vrijeme, bila sam jako bolesna, mislila sam da cu umrijeti, toliko me bolilo nesta sa lijeve strane a ovi blentavi doktori samo govore popij pinex, ja budala slusala dok me nije sastavilo da nisam mogla disati...Bila sam 10 dana na penicilinima pa sam malo bolje...
Mom malom svrci je danas mjesec dana, ima malo grcica ali hb sve je ok. odkako se rodio dobio je 1 kg i porasto 2 cm...
Kako ste vi i vase bebice ???Poz svima i velika pusa

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18552
23.3.2010 10:24:22   
Anoniman
Marina zao mi je sto si bila bolesna bit ce bolje bad.
Cestitamo,malenom maleni rodjendanuser posted image user posted image user posted image ...
Marinci,A.spava u noci budi se zbog cuce jednom se budi jest samo,al problem je sto rani nista drugouser posted image
Zaspo,je hb.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18553
23.3.2010 10:24:58   
MinaMM
Jutro i od nas. Mi smo jucer imali puno gostiju. dosle mi kolege s posla pa dok se sve pripremilo ode citav dan pa dk se raspremi i eto ga vrijeme za spavanje.

Marina bas mi je zao sto si kroz to prosla ali hB sad si ok i to je najbitnije. Cestitamo mali rodjendan i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za napredak.

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18554
23.3.2010 10:36:30   
R&T@
Marina, sretan mali rođendan bebari...user posted image user posted image
Prvi mjesec je dovoljno težak i bez bolesti.
Drago mi je što je sve prošlo i čuvaj se ženo.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18555
23.3.2010 10:50:23   
MinaMM
Moj A vec danima gura ruke u usta i to sad je poceo da palcem cesa desne i da "gundja" dok to radi, jede ok al opet malo slabije nego prije, nema temperaturu ali zato ima jednu ok stolicu i onda jednu vodenastiju. Tek je napunio 4 mjeseca. Spava nekad ok nekad lose. Po cijenli dan kenjka i nervozan je. Nekako mi rano za zubice mada sam ih ja dobila ovako nekako. Brinem se zbog stoliceuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 18556
23.3.2010 10:52:39   
Anoniman
Mya, cini mi se da jesmo bili u Centru,hahahaha, ma nista dok se en dogovorimo maksuzuser posted image

Marina, cestitamo mali rodjendan i saljemo mu zveckuuser posted image
Puse svima!

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 18557
23.3.2010 10:53:51   
Anoniman
Kod nas Mina nema stolice kako jede cokolino,tako se i kaka poremetila tj.cvrsta jutros se otkad napinjo ja u pempu ono jedan klikercic samouser posted image A evo vec,3 dana kako nnece caja,iz flase nece i nece igra se s flasom kad dam.Pa mu malo na ksikici dam al to nije nista kako bi trebao piti.
A nije mi cudno kad,bi kod vas bili zubici...
Nas teta Sahara vise nefermauser posted image user posted image ,,hmm...
Ljubimo nasu najdrazu djugajicu Ajnicuuser posted image user posted image
Tajra,kako tvoji pilici slusaju??

< Poruku je uredio felix -- 23.3.2010 10:54:59 >

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 18558
23.3.2010 11:03:34   
Anoniman
Dobro jutro dzezeri... user posted image user posted image user posted image user posted image

evo da se prijavimo da smo imali jos jednu lijepu i mirnu noc... Ermin zaspao kao i uvijek u 22 h pa sve do jutros 5,30 h... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  masallah neureko mi se... izgleda da hvata ritam cjelonocnog spavanja... zato je mama ko pticica jutros... tko je za kaficu bujrum... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18559
23.3.2010 11:10:11   
MinaMM
A taman se sve kao uredovalouser posted image . Imao jake grceve vise od tri mjeseca i taman ga to proslo kad sad ovo. ALi mi je smijesan kad gundjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18560
23.3.2010 11:13:23   
Anoniman
Marina, bas mi je zao da si bila tako bolesna, ali nadam se da je to iza tebe... kako je maleno pile... cestitam vam prvi mali rodjenda... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mina, svasta je moguce... i Ermin vec odavno gura ruke u usta i sto kazes "gundja" i tacno kao da cese desni... a evo od jucer je poceo i zvecku da gura u usta... sinoc mama kako ga je drzala, a on joj saletio palac, pa ne popusta... a mama sva van sebe, kaze desni su mu tako tvrde i tako je stisne kao da je ujede... ma samo da ne bude temperature, a ako su zubici neka su... al eto on fino i jede i fino spava... jes malo nervozan preko dana, hoce malo vise paznje, ali inace je super...

felix... user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi nam druga A

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18561
23.3.2010 11:14:06   
salmy
pozdrav za  generaciju i drugareuser posted image user posted image user posted image i djugajice..
Mi smo super hvala Bogu sve po staromuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moj bebi je sad u fazi kad vrištiuser posted image user posted image user posted image user posted image djete se ubi vrištajuci!!!!
vjerovatno skonto da moze i touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ruke gura do lakta u ustauser posted image user posted image user posted image
ma smjesni su .........cjeli dan samo sjediti i posmatrat ih...cirkususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18562
23.3.2010 11:15:40   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

pozdrav za  generaciju i drugareuser posted image user posted image user posted image i djugajice..
Mi smo super hvala Bogu sve po staromuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moj bebi je sad u fazi kad vrištiuser posted image user posted image user posted image user posted image djete se ubi vrištajuci!!!!
vjerovatno skonto da moze i touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A ruke gura do lakta u ustauser posted image user posted image user posted image
ma smjesni su .........cjeli dan samo sjediti i posmatrat ih...cirkususer posted image user posted image user posted image
hahahhaha zaboravih napisati da se štipa!!! auuuuuu kad uhvati ubi!!! a noktice redovno sjecemo!!!! jedino da ih turpijamuser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18563
23.3.2010 11:27:10   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mina, svasta je moguce... i Ermin vec odavno gura ruke u usta i sto kazes "gundja" i tacno kao da cese desni... a evo od jucer je poceo i zvecku da gura u usta... sinoc mama kako ga je drzala, a on joj saletio palac, pa ne popusta... a mama sva van sebe, kaze desni su mu tako tvrde i tako je stisne kao da je ujede... ma samo da ne bude temperature, a ako su zubici neka su... al eto on fino i jede i fino spava... jes malo nervozan preko dana, hoce malo vise paznje, ali inace je super...

i Arslanu su desni strasno tvrdi, kad me ujede, ufff placem... I jucer je prvi put grickao onu Nukovu grickalicu za desni (pingponguser posted image ). Joj moje drage da mi nije RR hodala bih luda ovako samo polu-ludauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18564
23.3.2010 11:30:56   
marinčii
marinaDK baš mi je žao što si bila bolesnu uf,znam kako ti je i ja sam taj prvi mjesec prošla kroz svašta koda nije dovoljno što smo rodile i što boli rana pa onda još i druge stvari,drago mi je da si bolje sad će to svakim danom biti lakše,bravo za malenogf super napredujeuser posted image
evo M napokon zaspo uf baš je nervozan jutros izmori me a i ja nikakva kako sam slabo spavala još ovo ružno vrimeuser posted image
ljubimo sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18565
23.3.2010 11:32:31   
Meri29
Salmy potpisujem te u oba posta user posted image Ja se nadam da gura rukice u usta onako, da ce zubici sto kasnije, ali opet ko nas pita. A o stipanju da i ne pricam, kad uhvati ne pusta, sve zvijezde prebrojimuser posted image

Marina sretan prvi mjesecuser posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18566
23.3.2010 11:34:40   
iv@ncica
marina- sretan bebiju  prvi maji  mjesec dan user posted image ..cuvaj  se  i  trazi  da  ti  netko  pomaze..sto  rekose  dovoljno  je  tesko  i  bez  bolesti
marinci-  a  za  spavanje  te ne  mogu utjesiti..moj  nikad  nije  spavao..pa  jos  kad  su  kenuli  zubi  jos  gore..pa  kad  sam  ga  odvikla  od  skile  pred  spavanje..stavim ga  u  krevetac  i  malo  mazim  po  leđima..morala  sam  nesto  jer  je  bio  sou..a  sto  je  veci  vise  se  ustaje i  skace...evo  nama  ce  sad  godina  dana..nema  jos  naznake  da  ce  prespavati  noc..;===)  a  ne  doji  pšo  noci,  a  vidjet  ce  mo  nakon  godine
mina-  za  zubice  nikad  nine r ano..imam beba s to se  rode  sa zubom...a    njemu  sad  krecu  da  izlaze iz  korijena    i formiraju  se zato  ga  muce  i  svrbe  desni..a  kad  ce izbiti..to  moze  biti  za  nekoliko  mjeseci  tek,  sve  smo  to  prosle..uvijek  nesto..naravno taman  mislis  grcevi  prosli..pa  sastave  zubi  hahhaa--kupi  mi  calgel i  malo  masiraj..
felix-  zato  ja  andreju  ne dajemo  cokolino,  radije  keksolino..jer  cokolino  bas  zatvori..  znam  da  je  tako  bilo  maloj  od  sestre..pa sam  kontala  to  davati  kasnije..a  i    naj  mljac  je  pa  se bojim  da  mi  onda  nece  htjeti  ove  moje neke  spravljalice  hahahahuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 18567
23.3.2010 11:44:09   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

mina-  za  zubice  nikad  nine r ano..imam beba s to se  rode  sa zubom...a    njemu  sad  krecu  da  izlaze iz  korijena    i formiraju  se zato  ga  muce  i  svrbe  desni..a  kad  ce izbiti..to  moze  biti  za  nekoliko  mjeseci  tek,  sve  smo  to  prosle..uvijek  nesto..naravno taman  mislis  grcevi  prosli..pa  sastave  zubi  hahhaa--kupi  mi  calgel i  malo  masiraj..

uh mjeseciuser posted image , al sto kazes sve mame i bebe to moraju proci. Au majko mila, kako ce tek onda da grize...sad ima obicaj da ugrize i onda povuce, odnosno razvlaci kao zvaku user posted image , valjda ga ceska i pusti pa opet uzme (.) pa zagrize pa povuce pa tek onda jede. Ne znam sta da radim. Necu da izdajam ako ne moram ( to jedino kad moram vani). Al da boli - boli! I to nije na pocetku podoja nego u sredini tako da znam da ima jos mlijeka. Nekad ga okupa mlaz jer doji pa onda tako pocne da se ceska.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18568
23.3.2010 11:44:54   
megi
poozzz svima mi smo se samo 2 put budili sto je dobro kako inace znamo

i mi smo nervozni ovih dana, ako je stavim u hodalicu adna samo za mnom hoda ako me izgubiu iz vida odmah u plac i neprestano neko kenjkanje, ovo naravno samo meni radi cim imamo goste ona se preporodi
zakljucak dijete voli raju  a mamuuser posted image

uh sto me je juce prepala ja je nahranila i ostavila je u hranilici minutu dok sam otisla do kuhinje ja se vratila a ona krenula da se izvija i da isklizne iz hranilice, jos me gleda i smije se ko veli koga si ti samu ostavila, naravno ne moze iskliznuti pa se zaglavila na pola puta, ja skocim prema njoj izvadim je, prepale se  i ona i ja, vise ja nego ona, uh reko sta bi iznenada, znaci ne ostavljati je ni sekund

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18569
23.3.2010 11:45:32   
MinaMM
A sto kazete da su smjesni - jucer se poceo prepoznavati u ogledalu. Gleda se pa se nasmije onako stidljivo pa kaze Ha pa se onda smijulji. Pa pogleda u mene pa se smije pa opet u sebe. 

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18570
23.3.2010 11:49:31   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: megi

ako me izgubiu iz vida odmah u plac i neprestano neko kenjkanje, ovo naravno samo meni radi cim imamo goste ona se preporodi
zakljucak dijete voli raju  a mamuuser posted image

ja ga zabavljam cijeli dan, hranim, mazim, pjevam mu...a cim vidi MM on kez i smije se. Dodju gosti on hihihi. A ja moram skakati okolo da se smije.
Zakljucak - lopovi mali znaju da ih volimo pa ne moraju da nas sarmirajuuser posted image

Jucer smo imali goste i MM i ja postavljamo stol sa hranom i sve je ok dok nas vidi. Gleda sa zanimanjem nek smo ga ostavili samog odmah kenka. Ja ga zovem moja mahalusa - svima sve razgleda kad odemo u gosteuser posted image

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18571
23.3.2010 12:47:21   
Mya_81 RR
Marina, čestitamo vam prvi mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image

Mina, i ja sam jedva čekala da grčevi prodju i kontala da će sve onda biti puno lakše...medjutim, dobro sam se zajuser posted image user posted image user posted image   Ma, kod njih je sve u nekim fazama...taman jedna prodje dodje druga...

A, jesu nam bebare lopovi mali...ali sigurno i mi njima dosadimo pa jedva čekaju da vide neko drugo lice user posted image

Salmy i Meri - mi vam već odaaaaavnoooo guramo ruke u usta, ma trpamo sve živo, a zubića niti jednog, a za 3 dana će nam 9 mjeseci....tako da nema pravila...kad dodju dodju...

Minja spava evo već 2,5 sata user posted image Sigurno je vrijeme opilo...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18572
23.3.2010 12:52:26   
rose 87
pozdrav veliki ,kako su nam bebice i mame,prvo hvala na podrsci jucer,evo danas smo izgleda hB bolje,ja jela cokoladu za kuhanje sinoc i jutros mu odmah bolje user posted image
cestitamo sve male i velike rod.,prve korake i one koracice sto su se malo kasnije prijaviliuser posted image ,zubice itd....evo malo poklonauser posted image user posted image user posted image user posted image
marina bas nam je zao sto si bila bolesna,kao sto neko rece ko da nije dovoljno porod,pa briga oko bebice...
joj mi mislimo da ce i nama zubici,pedijatrica nam rekla da su mu desni pravo cvrste i napete,valjda smo zato i imali proljev,rukice stalno trpa u usta,zvecku isto,ma sve sto stigne i zgrabi u ruke odmah u usta pa smo mu kupili grickalicu valjda ce pomoci
mina i edah je smijesan kad ga stavim pred ogledalo,sad gleda u mene pa u sebe pa se smije pa guguce pa dira ogledalo rukicama i prava mi je smijalicauser posted image ko god mu prica on mu se i smije...ma dusa malauser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 18573
23.3.2010 13:11:17   
MinaMM
zato mi je super sto vas imam znam i sta da ocekujem i zajedno prolazimo kroz isto - svima saljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ljubim nase male lopovciceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odosmo kod mojih. pa-pa
ljube vas Arslan i njegova mama

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 18574
23.3.2010 13:45:13   
Anoniman
Nikola spava pa da se malo javim dok imam mira:) Marina pa sta su ti na kraju doktori rekli od cega te bolilo?? joj kako sam se ja jucer prepala, mm  citav dan bolilo nesto dole oko testisa i jutros mu jedan testis otekao skoro se uduplao, pravo smo se prepali. danas otisao doktoru i kaže da nije nista strano im malu kilu, uglavnom nista opasno uh, tek kad covjeka nesto boli shvati koliko je sretan kad je zdrav.

(odgovor članu MinaMM)
  Neposredna veza do poruke: 18575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  741 742 [743] 744 745   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *