|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
22.3.2010 14:33:59   
megi
evo malo i nas
juce bili na rodjendanu pa se nismo stigli javiti

ajdinu  sve naj naj naj za 11 mjeseci, jos samo malo i godinicauser posted image user posted image user posted image

mi smo jutros za divno cudo spavali duze valjda ovo oblacno pa joj odgovaralo, evo joj se kuha rucak a ja da malo virnem sta raja radi, vidim ima spavalica i nespavalica, mi se jos uvijek uspavljujemo ljuljajuci ukoliko ne zaspi dok doji

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 18476
22.3.2010 14:36:55   
škorpija
hvala amela, hvala megi, dragi mi je da vaše curice slušaju svoje mameuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 18477
22.3.2010 15:10:54   
Anoniman
Dobar dan user posted image
Meni nalazi dobri user posted image user posted image  ništa mi ne fali user posted image  sve u granicama normale! Al eto morat ću ih odnijeti dr.

Drugu Ajdinu sretan rođendan, škorpija još malo pa pravi rođendan user posted image
Ja se evo pripremam, još malo pa na spavanje sa user posted image , baš me glava boli, valjda i ovo vrijeme user posted image
Vidim nekima se bliži povratak na posao user posted image  pih! Meni muka od traženja nove tete user posted image user posted image , dolazim u iskušenje da molim nadređenog da se vratim na porodiljsko, svakako ni nema nešto posla...... Uh kad bih i ja znala više šta želim i šta da radim user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 18478
22.3.2010 15:42:01   
Anoniman
Cestitamo drugu Ajdinu mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...i tebi skorpija se blizi ...tinuninuuser posted image

(odgovor članu amela2208)
  Neposredna veza do poruke: 18479
22.3.2010 15:46:59   
pocahontas
samo da vam mahnemo, cestitamo rodjendane andreju i benji,zarici, esmici (vise ne znam kome je bio, a kome treba da budeuser posted image ) kako god, da budu zdravi, sretni i veseli..
posebno cestitamo drugu ajdinu mjesečnicu..i mi danas imamo 10 mjeseci...user posted image

na brzaka da vas pitam sta preporucujete od ove "kaloricne" hrane da bebi jede, a da nije štetna? dakle, ne mora biti sad specijalno zdrava, ali eto da je kalorijski jaka..dijete mi ima 8kg, ali jede 4 obroka od cca 200ml blend hrane, plus dojenje 6, 7, 8 puta u 24h(izgleda da su mu ti obroci jako zdravi, ali ipak dijetalni, jer on sve sto pojede i potrosi koliko se mrda user posted image i puze i penje se i plese uhhh....)....čime da ga udebljam? dajem mu od neki dan temeljac od koljence, keksom cu ga malo vise tovariti user posted image i sve pravim na ad mlijeku sto mogu..valjda je kaloricnije od ovog mog sto podojiuser posted image user posted image ....

pozz svima koliko vas ima
p.s. ja krecem na posao kada se bebi rodiouser posted image user posted image , ne 4. maja kako sam mislila - od otvaranja porodiljskog dopusta (20 dana vise uzivancije)..tako rekao poslodavac ali i zakonuser posted image

p.p.s. imamo sada 5 zubova, krenuo i šesti user posted image user posted image user posted image , gornje dvice i kečevi svi odjednom počeli rastiuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 22.3.2010 15:50:47 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18480
22.3.2010 15:47:57   
Anoniman
BraFo za NASUuser posted image hrabricuuser posted image user posted image user posted image user posted image ....moramo i mi na bocuuser posted image

Da vas pitam nesto...znaju li vasi klinci stavljati ono u onouser posted image ...mislim znaju li stavljati objekte u odgovarajuce rupe...ono kvadrat u kvadrat...lopta u krug i tako to...mene pravo zbunjuju ove igracke, pise +6 a moj Andrej jos to ne konta...mislim gura on objekte ali u pogresne rupeuser posted image pa rekoh je li svi tako ili smo mi malo sporiuser posted image ...sad ce me opet hanady poslati kod srinkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18481
22.3.2010 15:49:39   
Anoniman
eeeeeeeee mi smo postali bogatiji za jos jednog clana familije... amidzic mi dobio sina danas... pa sam happy... user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image   user posted image  user posted image user posted image    user posted image  user posted image   user posted image   tralalalaalllalalallalala  user posted image   user posted image user posted image    user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18482
22.3.2010 15:50:00   
Anoniman
Sretan mali rodjendan i drugu Rafiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...daj mu smokija...kikiriki debljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 18483
22.3.2010 15:51:40   
pocahontas
bona to je slano i nezdravo, pogotovo smoki (da mu zubove pokvarim cccc, dadada dadada koja li si ti...

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18484
22.3.2010 15:57:07   
marinčii
čestitamo prijatelju Rafi 10 mjeseciuser posted image user posted image user posted image ,jesi li mu probala davati čokolino  ono deblja,ja M jesam al on neće user posted image tako da ništa od debljanja,jedva uspijem da pojed3 malo keksa,danas sam duže od pola sata ga hranila i jedva da je pojeo,ja koliko vidim Rafo dobro jede al se ne deblja,pa to je super mora da ima brz metabolizam,bit ć ezdrav a i zgodanuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 18485
22.3.2010 15:57:10   
Anoniman
sretan mali rockas i gospodincicu Rafaelu... zdrav i ziv bio puno godina sa svojim roditeljima... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 18486
22.3.2010 15:58:21   
Anoniman
pa to mi prvo palo napamet...mislim od dzank fuda sto debljauser posted image

Neposredna veza do poruke: 18487
22.3.2010 16:01:09   
iv@ncica
oooo sta  je danas   rođendana

generaciji sretni  maji  rođendani  da  ne  nabrajjam   sad  sve redom ..juppiiiieeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image
evo  nama  veliki  pravi rođendan  za  koji dan  pa  ce  mo vam  dati  torte  heheheh

enisauser posted image  za  nalaze
dadaa- ma  imamo  i mi  tih  puni  kerefeka..to sto  pise  da  je  za 6+ ne  znaci  da  beba  mora  znati stavljati,  to  je  zbog  sigurnosti...na  tim    igrackama  beba  vjezba  motoricki  i  mentalni razvoj..a  oni  ce  tek  poslije  povezati oblik  sa  pravom  rupom...ni  moj  A.jos  ne  zna..ali  gura  sve  u  svasta  i  vadi..klapa  ..baca, ubacuje  istresa,  krije  stvari  i  hranu kekse, kruh  od  mene  pa  poslije  nađe  i veseli  se hahhaha  ko  necu aj tebe  pitat  imam  ja  rezereve user posted image user posted image ..vrti..prica  hoda..mne  brini  se  za  to...bitno  je d a  on  zna  da  ided nesto  u  nesto..hahhahhahauser posted image
e d a vas  sad  pitam  mame  cije  su  bebe  prohodale,  sta  vi  smatrate  pod  tim  prohodale  i  prve  korake..moj andrej  odavno  ustaje  i hoda..po  nekoliko  koraka  od  10,5  mjeseci...sad  hoda  na  dalje  staze  jer  je  mene strah  drzeci se  meni  za prst..tj..tada  trci,  a  evo  maloprije  je  prehodao  cijelu  kucu  sam..samo  sto  sam  ja  isla  iza  njega  pazeci  da  ne  ljosne..e  sad  ako  je  to  znaci  prohodati..mi smo  davno  ahhaha..

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 18488
22.3.2010 16:03:06   
Anoniman
pa ja to smatram da je prohodaouser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image imenjace

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18489
22.3.2010 16:11:21   
iv@ncica
uh  sto  me  sad  andrej  prepade...grickao  koricu  kruha..pa ima zuba   i  toliko  su  veliki  da je  to  smijesno,  moze  meso  otkidatuser posted image  ,  muz  sjeo kod  njega  i  ja  stavljam  rucak, pogledam  njih  dvojicu  da  vidim sto  rade,  kad  andrej  se  sav  zarvenio..i  ono   hvata  zrak..oci  ko  fildžani..ja  skocim  prema  njemu..a  moj muz, sta  ti  je  bona  kaki  se....aaaaaaaaaaaaa   kad  nisam  poludila,   sreca  nisam  panicar  u  pravom  trenutku,  vec  tek  poslije...  Dignuh  ja    andreji  preko  ramena,  njemu  zapelo  u  grlu  ni  tamo  ni  ovamo...i  nekoliko  puta  ga  lupnuh  po  leđima..ali  ono  jednom  pa  sacekam..nageh    ga  naprijed i  malo  stisnuh  ispod abdomena..i  on  se  zakaslja  i  izbaci  komadic..ma  skoro  dah  izgubio....nikad  nam  se  to  nije  desilo,  on  uvijek  super  zvace, nikad  nije  ni  zagrcavao  se    ni  bljuckao  ni  nista..super  zvace  i  jede   i  guta  od  kad  je  poceo  kasikom..ali  mu  se sad  omaklo..i  eto  skrenem  trenutak  pogled  i  desi  se  nesto..i  to  kad  je  s  nekim...ma  kad  sam  skocila  na  muza..cuj  kaki  user posted image user posted image user posted image ..da  sam  mogla  sakama  bih  ga...ali  sreca  ja  nisam  panicar..a  on  se  jadan  sav  izgubio  pa mi  bi  zao galamit..ipak  mama  je  mama,  da  je  bog  htio  da muski  imaju  nase  instinkte  dao  bim im  maternicu  hahhahaha..ipak sam  mu  bukvicu  ocitalalaa....bbrrrr..vrijedi  mi  iskustvo rada s  djecom...i  to  djecom  s  posebnim  potrebama  para...i  sto  su  me  naucili da  ne  panicarim..svejedno  poslije  se  covjek  pocne  trest..uh  kako  sam  izasla  na  balkon i  zapusila  jedno  do  peta   user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18490
22.3.2010 16:12:01   
Honey3
evo i od nas jedan brzinski pozdravuser posted image Ajdinu i Rafi sretni mali rodjendani i evo im i poklonciciuser posted image user posted image Bambice cestitamo i tebi prinovu u familijiuser posted image iv@ncice kad se beba pocne pustati sama da hoda po nekoliko koraka tad je i prohodala a ja mislim da tvoj Andrej uveliko hoda i ti si davno trebala praviti hurmasiceuser posted image user posted image kod nas je obicaj kad beba prohoda da se prave hurmasice i dijete stane sa obje noge u po jednu hurmasicu i tako se pece,jedna hurmasica se da cuki da dijete bude brzo a druga ocu da dijete bude jako kao otacuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18491
22.3.2010 16:12:53   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

pa ja to smatram da je prohodaouser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image imenjace

ooo pa  mi  smo  onda uranili..on  to  radi  od  kad  mu  je  bilo 10,5..ja   sve   mislim  treba  ono  pravo  da  hoda..bez  da  ja  trcim  za  njim..hahahah eto  zvanicno  smo  davno  prohodali  hahahahha

zaha-  uuu  jao nda  pravo  kasnim..ali  mali  brz  i  brzoplet--a jak ko  medo..ali  mogu  ja  hurmasice  napravit   hehhehehhe..e jesam neka..pa moj  sin  hoda meni tek  sad  uglavu  da mi je  veliki  decko...user posted image ...ode  mami  svojoj  na  svojim nogama..briga  njegauser posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.3.2010 16:15:02 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18492
22.3.2010 16:23:53   
Honey3
iv@ncice pa onda vam cestitamouser posted image a hurmasice mogu i sa zakasnjenjem pa ti javi kad buduuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 18493
22.3.2010 16:25:56   
iv@ncica
hvala  hvala.....jeeeeuser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 18494
22.3.2010 16:32:21   
Anoniman
hvala draga zaha... user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18495
22.3.2010 16:40:17   
Anoniman
ivoncice, cestitam malom hodacu,preduhitrili ste nasuser posted image user posted image
dadada, moja zna stavljati kockice i te stvari,zna napraviti robota, zna praviti avione od papirauser posted image user posted image user posted image , ma naravno bona da ne mora dijete sve znati kako pise na uputstvu, Ajna naljakse idu loptice i krugovi za ubacivanje,ali zato zna ono sto ne smije da radi, da vrti i klika misem od racunara, da zove ljude s mog moba - neki dan ja nisam skontala a ona nazvala sina od mog bivseg gazde jer je prvi po abecedi i cujem ja neko halo,halo, joj jest mi bilo neugodno,morala zvati covjeka i izvinjavati seuser posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 18496
22.3.2010 16:48:07   
škorpija
Da vas pitam nesto...znaju li vasi klinci stavljati ono u ono ...mislim znaju li stavljati objekte u odgovarajuce rupe...ono kvadrat u kvadrat...lopta u krug i tako to...mene pravo zbunjuju ove igracke, pise +6 a moj Andrej jos to ne konta...mislim gura on objekte ali u pogresne rupe pa rekoh je li svi tako ili smo mi malo spori ...sad ce me opet hanady poslati kod srinka
user posted image user posted image user posted image , nemoj me nasmijavati, moj ajdin ne konta ni da su to različiti predmeti a kamoli da ih gurne gdje trebauser posted image

pocy čestitamo drugu rafiju 10-mjesečnicuuser posted image user posted image , evo malo čarapauser posted image i nemoj ga peglati on je mali maneken, ali eto možeš pokušati s plazma keksićima i bananama, to je zdravo koliko toliko a kalorično je

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18497
22.3.2010 16:49:47   
škorpija
,i da, smoki sadrži kikiriki a on je jak alergen, trebalo bi ga što duže izbjegavati

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18498
22.3.2010 16:54:21   
škorpija
ivančica to za davljenje se i nama nedavno desilo, najbitnije je ostati prisebanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18499
22.3.2010 16:55:15   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: škorpija

Da vas pitam nesto...znaju li vasi klinci stavljati ono u ono ...mislim znaju li stavljati objekte u odgovarajuce rupe...ono kvadrat u kvadrat...lopta u krug i tako to...mene pravo zbunjuju ove igracke, pise +6 a moj Andrej jos to ne konta...mislim gura on objekte ali u pogresne rupe pa rekoh je li svi tako ili smo mi malo spori ...sad ce me opet hanady poslati kod srinka
user posted image user posted image user posted image , nemoj me nasmijavati, moj ajdin ne konta ni da su to različiti predmeti a kamoli da ih gurne gdje trebauser posted image

pocy čestitamo drugu rafiju 10-mjesečnicuuser posted image user posted image , evo malo čarapauser posted image i nemoj ga peglati on je mali maneken, ali eto možeš pokušati s plazma keksićima i bananama, to je zdravo koliko toliko a kalorično je

ahaahh  sto  me nasmija...ma  gurat c e  oni  ne  brinite..nema muskica  koji kad  tad  nije  otkrio  gdje  treba  gurati  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
davljenje  hb  dobro  proslo...sreca  prisebna  sam ..user posted image
smoki-jok  ni  pod razno-  kikiriki  jak  alergen..moze  izazvati  gusenje..onaj  od  kukuruza  starinski je  druga  stvar,  ko  voli  nek  izvoli...mi  jos  nismo
ih trebamo  uskoro  na  vakcinu..jeli  smo  cijelo  jajeee..ovih  dana

< Poruku je uredio iv@ncica -- 22.3.2010 16:57:42 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 18500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  738 739 [740] 741 742   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *