|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice?
2.3.2010 8:51:52   
Trnoruzica
Nema na cemu, i drugi put user posted image
Samo, ako hoces da znas, nisam sigurna da im je izasla nova kolekcija (mozda i grijesim).  Jos uvijek su na policama one cizmice i duboke cipelice, i to snizene user posted image
Koliko znam, tek nekad u ovoj sedmici ce dobiti nove cipelice proljece/ljeto..  Pa, eto, cisto informacije radi.

(odgovor članu tap3ah)
Neposredna veza do poruke: 326
2.3.2010 9:33:10   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: estera

Jao što su slatke! Dinkice, gdje si ih kupila? 

U bambi prodavnici na carsiji, u redu gdje je zeljina cevabcinica,prodavnica se zove ja mislim AV-AV

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu estera)
Neposredna veza do poruke: 327
7.3.2010 23:10:23   
Okarica
Danas je tata kupio svojoj curici preslatke cipelice Ciciban za 8. mart. Nije mogao odoljeti jer ih je sama izabrala.

user posted image

Nadam se samo da će joj biti dobre, jer mislim da su pomalo "žara".

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 328
8.3.2010 14:11:33   
mama75
Imam jedno pitanje. Cula sam da se vise ne preporucuju djeci ove cipele sa uloscima. Jeste li vi cule nesto o tome? Ja sam starijoj uvijek kupovala Ciciban, Frodo i Bambi. Uglavnom: samo te sa anatomskim uloscima. Jedino joj u tenama nemaju ti ulosci (Nike) i u onim zimskim "marsovkama". Ona ima 5 godina i bez obzira na sve to ima ravne tabane! Sada sam u dilemi sta da radim za mladju kcerku, sa ili bez ulozaka. Molim vas za vasa misljenja. Pozz

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 329
8.3.2010 14:13:48   
mama75
Pardon, fulih mjesto za pitanje, tek sad vidim da ima i tema "obuca za djecu". 

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 330
8.3.2010 14:56:53   
aazra
Ma nema veze ...ja za to prvi put cujem!!

Joj i ovi pedijatri svasta izmisljaju - koliko ja znam bitno je da stopalo dole nije ravno, jer nogica se ipak oblikuje i mislim da su ti ulosci do 3. godine do kad se stopalo formira potrebni...Joj stvarno svaki dan nova teorija, sta ce sutra reci ti strucnjaciuser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 331
10.3.2010 9:14:59   
namkic
je li neko kupovao geox obuću za djecu

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 332
12.3.2010 16:06:56   
harun03
ja sam kupovala geox nekoliko puta, tene i sandalice..super obuća..nemam zamjerki..

(odgovor članu namkic)
Neposredna veza do poruke: 333
12.3.2010 16:16:52   
juni
Mi smo naslijedili Geox od malog rodjaka, tene i cizme, super su!

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu harun03)
Neposredna veza do poruke: 334
12.3.2010 16:33:40   
aazra
Mi sutra idemo akbg. u kupovinu proljetnih cipelica, iako kako je krenulo nece nam ni trebatiuser posted image
Javit cemo vam kako smo prosliuser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 335
20.3.2010 22:54:42   
R&T@
user posted image  Sarajevo!
Danima obilazim i ne mogu naci cipelice kakve želim!
Trebaju mi cipelice bež(tj. drap) boje za djevojčicu (bez rozih detalja), broj 19 ili 20.
I to ne neke teretne, "muške".
Trebaju nam za prvi rođendan uz haljinicu!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 336
21.3.2010 21:58:33   
mama75
tajra pogledaj u onoj radnji na Carsiji, sto imaju opremu za bebe, odjecu i ciciban obucu. Tamo uvijek ima dobar izbor. Sretno!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 337
21.3.2010 22:01:57   
noaa

IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image  Sarajevo!
Danima obilazim i ne mogu naci cipelice kakve želim!
Trebaju mi cipelice bež(tj. drap) boje za djevojčicu (bez rozih detalja), broj 19 ili 20.
I to ne neke teretne, "muške".
Trebaju nam za prvi rođendan uz haljinicu!

jojj ja vidila predivne primo al u mostaru i bas kad nam je prosao rodjendanuser posted image bez predivne na fazon cicibanki koje smo mi nekad nosile,trazi prodavnicu koja ima primo cipelice u SA.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 338
21.3.2010 22:20:10   
R&T@
Hvala, objema!
Zaboravila sam pogledati u toj radnji....
Joj, noaa, dobar izgovor da pobjegnem u Mo user posted image , a uvijek je tako:kad tražiš nešto određeno nema...

Ima li još neko ideju? Ili ste vidjele nešto konkretno?
Ja odoh mahalati gdje ima u Sa  primo!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 339
21.3.2010 22:22:35   
mama75
Primo obuca ti je u Planici. 

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 340
21.3.2010 22:39:57   
R&T@
Hvala!
ovo je dokaz da ne treba se udaljavati sa ove stranice.
Ja tražila dalje, a ovdje odgovor.....
user posted image
Gledala sam samo u onoj Planici u Mercatoru i ništa.
Sutra cu istražiti ove po starom gradu....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 341
21.3.2010 22:53:00   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Hvala!
ovo je dokaz da ne treba se udaljavati sa ove stranice.
Ja tražila dalje, a ovdje odgovor.....
user posted image
Gledala sam samo u onoj Planici u Mercatoru i ništa.
Sutra cu istražiti ove po starom gradu....

evo od mene dvije informacije...
1. divnih cipelica bambi imate na sniženju u radnji bambi-Farah na bašćaršiji kad se spusti niz Logavinu ulicu odmah na lijevu stranu. Izbor odjeće i obuće je super...žena rasprodaje sve jer ide u penziju. Cipelica za djevojčice ima more po povoljnim cjenama jer žena inače ima unučice pa godinama se tim poslom bavi-izbor je san snova. (OT mi smo kupili kaputiće na narednu zimu po nevjerovatnih 65KM).
2. Ako je noaa mislila na PRIMA obuću...to je obuća koja se prodaje u planici...kod njih je trenutno sniženje iako uopšte nisu skupi u odnosu na druge anatomske proizvođače,  a jako fin izbor čak najbolji od svih radnji imaju u Merkuru na Otoci.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 342
21.3.2010 23:46:32   
sporty mamaa
Ja sutra idem Niki kupit tene za proljeća i ljeta... Meni oko zapelo za nikice, adidaskice i konversice... Pomozite da se odlučimuser posted image user posted image Ili mozda ipak cicibanuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 343
22.3.2010 9:49:06   
mama75
Sto se tice tena ja vac 3 godine kupujem Nike i zadovoljna sam. Na cicak su, tako da ih dijete moze samo obuti. I super su jer ne propustaju, ma skroz sam zadovoljna. Na kraju vise vremena provede u tenama, nego u cipelicama. A kostaju oko 50KM. Samo nijedne od ovih tena nemaju anatomski ulozak. 

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 344
22.3.2010 10:16:15   
aazra
Ja sam Bilalu kupila froddove, 70 KM, mislim da je neki lanjski model...
Po meni te su za malo dijete najbolje, ako vec dajem 50KM i vise bar onda neka imaju anatomski ulozak..I ja sam gledala "nike" i "adidas" ali mi je bezveze sto kostaju skoro kao froddo a nisu anatomske..
Za uzrast do 3 godine dokle se nogica razvija mislim da je bitno da obuca bude anatomska, naravno ako roditelji imaju mogucnosti za to.
"Nike" je ipak marka pa zato kostaju toliko, iako nisu anatomske.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 345
22.3.2010 10:23:59   
Nedi
Jednom smo skoro kupili, predivne adidas-ke ali kad sam vidjela sa nemaju ulozak i jos su nekako plitke, a koliko znam za djeciju nogicu je bolje da je u dubljoj obući ( ne mislim sad na čizme nego da čuva zglobić) odustali smo. Ne sjećam se tačno cijene ali sigurno su bile preko 50km. Mi ostajemo vjerni Pavle obući, prepreprezadovoljni smo, iako bas nije usput ići u drugi grad da se kupi ali sve najbolje za našeuser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 346
22.3.2010 14:27:46   
škorpija
zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga stežeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 347
22.3.2010 14:44:25   
faris06
zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga steže

Bambi ima liniju i za bebele nonare, probaj tamo. Ja i dan danas svom djecaku samo tamo mogu naci odgovarajuci model, a imamo isti problem

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 348
22.3.2010 14:46:34   
škorpija

IZVORNA PORUKA: faris06

zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga steže

Bambi ima liniju i za bebele nonare, probaj tamo. Ja i dan danas svom djecaku samo tamo mogu naci odgovarajuci model, a imamo isti problem

hvala puno, probaćemo i bambiuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu faris06)
Neposredna veza do poruke: 349
   RE: Gdje kupiti kvalitetne cipelice?
22.3.2010 14:51:59   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga stežeuser posted image

Hm,,,mozda tene da probas?

< Poruku je uredio Skvo RR -- 22.3.2010 14:53:45 >

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Šamponi za djecu ??
Selma.A.M

Koji šampon koristite za bebe/djecu ???

Hipp (43%)

Jonson (10%)

Becutan (11%)

Kosil (6%)

Nivea (20%)

Baby love (10%)

Broj svih glasova: 167

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *