Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ove su bile 45km,unutra nije bilo baš previše vunavo ali je bilo ipak toplo podstavljeno,uglavnom nije hladna koža.jedne su bile žute s motivima onog crtića ''autići''a druge su bile crvene. pomislila sam :ako mu ih kupim a ne padne snijeg onda su propale zauvjek,a opet ako ne kupim a padne snijeg on čizama neće imat.kupila bi ih ja kad padne al to je već prekasno ić tada ,a i kako se probit kroz snijeg do butika ,ni autom ne mogu mrdnut...ah ja i moje kombinacije
Zna li neko gdje ima za kupiti cipelica "bambi" - probali smo i "ciciban" i "froddo", pa sad kontam akbg. na proljece da mu uzimamo neke tene a prije nego sto svratimo u Astru gdje ima froddovih, voljela bi vidjeti i te "bambi".
Cula sam da ih ima negdje u BBI, ali ja ih nisam tamo vidjela
Molim ako neko zna da mi kaze...Ima li ih jos negdje u Sa?
ove su mi divne izgledaju udobne i mekane.kolko koštaju i di?
p.s.nema na čemu
to su cicibanke i stvarno mi smo prezadovoljni, a unutra su i futrovane- me nema zime hehe, bile su 90 km u cicibanovoj trgovini u doboju, ali mislim da je ciciban obuca svagdje iste cijene
Juce smo u Basketu vidjeli super tene za djecu. Nike, kozne i skroz bijele tako da mogu i za curice i za djecake...i to za nevjerovatnih 22, 50 KM! Za nas nazalost nije bilo broja ali ako kome trebaju mislim da je to djaba!
Ništa mi ne pričaj Azra, kod mene puta 2! Hvala mojoj mami pa im je na jesen kupila i cipelice i pape Froddo. Mene bilo sramota i pokušala sam je odvratiti, ali njoj je zadovoljstvo za njih.
Mi smo danas kupili prve pokucnice Bambi, uzeli smo malo veci broj 20, racunam da joj budu do ljeta akoBogda jer prve cipelice broj 18 je tako brzo prerasla sad su nam bas knap. Pokucnice do broja 19 su snizene na 22 km, ima ih bas puno u raznim bojama a ove od 20 pa dalje su 45 km, bas su poskupe ali kupila ih je nana pa se lakse podnosi