Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nema na cemu, i drugi put Samo, ako hoces da znas, nisam sigurna da im je izasla nova kolekcija (mozda i grijesim). Jos uvijek su na policama one cizmice i duboke cipelice, i to snizene Koliko znam, tek nekad u ovoj sedmici ce dobiti nove cipelice proljece/ljeto.. Pa, eto, cisto informacije radi.
Imam jedno pitanje. Cula sam da se vise ne preporucuju djeci ove cipele sa uloscima. Jeste li vi cule nesto o tome? Ja sam starijoj uvijek kupovala Ciciban, Frodo i Bambi. Uglavnom: samo te sa anatomskim uloscima. Jedino joj u tenama nemaju ti ulosci (Nike) i u onim zimskim "marsovkama". Ona ima 5 godina i bez obzira na sve to ima ravne tabane! Sada sam u dilemi sta da radim za mladju kcerku, sa ili bez ulozaka. Molim vas za vasa misljenja. Pozz
Joj i ovi pedijatri svasta izmisljaju - koliko ja znam bitno je da stopalo dole nije ravno, jer nogica se ipak oblikuje i mislim da su ti ulosci do 3. godine do kad se stopalo formira potrebni...Joj stvarno svaki dan nova teorija, sta ce sutra reci ti strucnjaci
Sarajevo! Danima obilazim i ne mogu naci cipelice kakve želim! Trebaju mi cipelice bež(tj. drap) boje za djevojčicu (bez rozih detalja), broj 19 ili 20. I to ne neke teretne, "muške". Trebaju nam za prvi rođendan uz haljinicu!
Sarajevo! Danima obilazim i ne mogu naci cipelice kakve želim! Trebaju mi cipelice bež(tj. drap) boje za djevojčicu (bez rozih detalja), broj 19 ili 20. I to ne neke teretne, "muške". Trebaju nam za prvi rođendan uz haljinicu!
jojj ja vidila predivne primo al u mostaru i bas kad nam je prosao rodjendan bez predivne na fazon cicibanki koje smo mi nekad nosile,trazi prodavnicu koja ima primo cipelice u SA.
Hvala, objema! Zaboravila sam pogledati u toj radnji.... Joj, noaa, dobar izgovor da pobjegnem u Mo , a uvijek je tako:kad tražiš nešto određeno nema...
Ima li još neko ideju? Ili ste vidjele nešto konkretno? Ja odoh mahalati gdje ima u Sa primo!
evo od mene dvije informacije... 1. divnih cipelica bambi imate na sniženju u radnji bambi-Farah na bašćaršiji kad se spusti niz Logavinu ulicu odmah na lijevu stranu. Izbor odjeće i obuće je super...žena rasprodaje sve jer ide u penziju. Cipelica za djevojčice ima more po povoljnim cjenama jer žena inače ima unučice pa godinama se tim poslom bavi-izbor je san snova. (OT mi smo kupili kaputiće na narednu zimu po nevjerovatnih 65KM). 2. Ako je noaa mislila na PRIMA obuću...to je obuća koja se prodaje u planici...kod njih je trenutno sniženje iako uopšte nisu skupi u odnosu na druge anatomske proizvođače, a jako fin izbor čak najbolji od svih radnji imaju u Merkuru na Otoci.
Sto se tice tena ja vac 3 godine kupujem Nike i zadovoljna sam. Na cicak su, tako da ih dijete moze samo obuti. I super su jer ne propustaju, ma skroz sam zadovoljna. Na kraju vise vremena provede u tenama, nego u cipelicama. A kostaju oko 50KM. Samo nijedne od ovih tena nemaju anatomski ulozak.
Ja sam Bilalu kupila froddove, 70 KM, mislim da je neki lanjski model... Po meni te su za malo dijete najbolje, ako vec dajem 50KM i vise bar onda neka imaju anatomski ulozak..I ja sam gledala "nike" i "adidas" ali mi je bezveze sto kostaju skoro kao froddo a nisu anatomske.. Za uzrast do 3 godine dokle se nogica razvija mislim da je bitno da obuca bude anatomska, naravno ako roditelji imaju mogucnosti za to. "Nike" je ipak marka pa zato kostaju toliko, iako nisu anatomske.
Jednom smo skoro kupili, predivne adidas-ke ali kad sam vidjela sa nemaju ulozak i jos su nekako plitke, a koliko znam za djeciju nogicu je bolje da je u dubljoj obući ( ne mislim sad na čizme nego da čuva zglobić) odustali smo. Ne sjećam se tačno cijene ali sigurno su bile preko 50km. Mi ostajemo vjerni Pavle obući, prepreprezadovoljni smo, iako bas nije usput ići u drugi grad da se kupi ali sve najbolje za naše
zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga steže
zna li neko koja vrsta cipelica je najbolja za krofnasta stopala, mi smo probali dosta modela, ali većinu ne mogu zakopčati, a ako je na čičak pa ih zakopčam onda mu se zarezuje na rist koliko ga steže
Bambi ima liniju i za bebele nonare, probaj tamo. Ja i dan danas svom djecaku samo tamo mogu naci odgovarajuci model, a imamo isti problem
Bambi ima liniju i za bebele nonare, probaj tamo. Ja i dan danas svom djecaku samo tamo mogu naci odgovarajuci model, a imamo isti problem
RE: Gdje kupiti kvalitetne cipelice? 22.3.2010 14:51:59
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
Hm,,,mozda tene da probas?
< Poruku je uredio Skvo RR -- 22.3.2010 14:53:45 >