Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi kada smo se sunetili stavljali smo AD uljani rastvor,jer se samo nakapa odozgo i ne moraš ništa dirati. Ne znam kako staviti jekoderm a da ne dotakneš ćunu. Još su nam savjetovali ako se javi crvenilo da stavljamo chloramphenicol mast za oči, jer je to antibiotik a pošto je mast za oči sterilna je tako da može da se koristi bez problema.
Allah mubarečula svim dječacima, koji su ostali bez dijela svoje muškosti, hahaha, mala šala, čestitam svima, neka je hairli i to obavljeno, aferim za roditelje
Jucer vadili krv uh iz prsta ali imala sam osjecaj da se sestrica ucila na njemu! nekakva mlada em se on prepo em ona! place on dere se ko pivara a kako cemo tek sunet uhhhh.Problem je sto se on boji nepoznatih ljudi(iste sekunde place) a ja ga nemogu cuvati kad se bude sunetio!joj majko mila kako ce to izgledati! radice ga dr,iz hitne(rodjak od mm) na Ilidji imaju ordinaciju! Valjda ce sve biti ok!
Jos me zanima sta da mu obucem kad podjemo? nesto siroko ili kako? trebam kupiti nesto novo ali neznam sta? da mu bude komotno,je li se stavljaju odmah pelene?
pa može li barem muž da ga čuva ili nena, dedo svakako je bolje da gleda u neko poznato lice, šok je to ipak, a iako se zaboravi vjerujem da ostane potisnuto negdje u dubini svijeti
ponesi nešto što mu lako možeš navući i što ga ne teže, najbolje neko veće odjelce iz jednog dijela (mi smo imali onu pamučnu pidžamu iz TL) i pelenu broj veću
Morace MM da ga cuva jer smo se dogovorili da nece niko znati(nana dedo),osim Vas RR kad sve bude ok za nekih par dana reci svima! Pokusacu mu naci nesto siroko, Hvala na savjetu
Morace MM da ga cuva jer smo se dogovorili da nece niko znati(nana dedo),osim Vas RR kad sve bude ok za nekih par dana reci svima! Pokusacu mu naci nesto siroko, Hvala na savjetu
Što znači cijela BiH i malo šire, hahahaha, nego najbolje tije da niko ne zna, mi se nećemo ljutiti ako nam javiš dva dana kasnije.
Mi idemo danas u 17h, ako Bog d da se sunetimo...ma toliko sam zabrinuta da vam ne-mogu objasniti, ma sve bi plakala .Nisam nista jela cijeli dan, odoh sad nesto staviti u usta, da nepadnem u nesvjest!!!!
Ja sam pripremila vecu pelenu, trenerkicu pamucnu doljni dio, vecu za dva broja, carapice, a gore cemo neku majcicu ili veliki bodi.....
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.