Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Breskva, B se prvi put sunetio.... nešto si vjerovatno pogrešno shvatila Prvi put nije mogao jer je imao djelomično uvučenu ćunu pa smo morali čekati 2 mj.
E pa je sam bila u zabudi ja sam kontala da se on osunetio pa se onda čuna počela uvlačiti, kao kod Alima i još neke mame su pisale sl. situaciju pa sam bila ubjeđena da je i kod B isti slučaj...Dobro je onda
Ćao svima! Pošto sam nova na vašem portalu,prvo ću da se predstavim.Zovem se Emira,pišem vam iz Ljubljane u nadi,da ću dobiti odgovor.Sina Denisa (13.11.2006) bi sunetila u Bihaću ili Cazinu,ali gdje god pozovem,nigdje niko ne radi laserski.Vidjela sam, na forumu,da to radi neki dr.Zuher u Bihaću,ali ne mogu da ga nadjem putem interneta.Pa bi vas zato zamolila ako mi date neke detaljnije informacije.Unapred hvala!
Ćao svima! Pošto sam nova na vašem portalu,prvo ću da se predstavim.Zovem se Emira,pišem vam iz Ljubljane u nadi,da ću dobiti odgovor.Sina Denisa (13.11.2006) bi sunetila u Bihaću ili Cazinu,ali gdje god pozovem,nigdje niko ne radi laserski.Vidjela sam, na forumu,da to radi neki dr.Zuher u Bihaću,ali ne mogu da ga nadjem putem interneta.Pa bi vas zato zamolila ako mi date neke detaljnije informacije.Unapred hvala!
Emira ja ću probati da ti nabavim broj tog dr. Zuhera pa ti šaljem na privatnu poruku. moje prijateljice su sunetile sinove kod tog zuhera i to baš laserski znam da su bile zadovoljne. pozzz
Hvala vam, drage moje. "Fikarimo" ga u V.Kladusi, aBd. Sad smo vadili nalaze, pisala sam na Bebama2009 sta se desilo i koju smo torturu prosli bez veze, a vadili krv iz prstica! Katastrofa od nestrucnosti. Pa bolje bi mu moja sverkrva seceras izvadila krv sa svojim aparaticem, nego sto je ona tehnicarka smotana uradila. Sori, ali bas sam .
Nama još uvijek nisu ispali svi konce a prošlo je 12 dana od suneta . ćunu obilno zalijevamo kantarionovim uljem, a jekoderm nisam mogla staviti, smrdiiiiiii
ahh,skorpija kod nas je vec drugi dan poceli otpadat polako jedan po jedan sam nalazila na pempi:-)) I stvarno za 10etak,dana su skoro svi poodpadali al nisam mazala nisacim,vec bolje da se susi rana tj.ćuna brze ce otpasti konci i zarasti
možda im baš ulje ne da da otpadnu već ih samo slijepi za ćunu, smanjiću doživljaj s uljem da vidimo šta će biti, ma najbitnije mi je da ga ništa ne boli, drapa se po ćuni ko nekad, čims kinem pelenu on se prihvati posla
neobicna mu ćuna nova i jos strsi ko je nebi čopo Ma da bitno da neboli,a nevidim zasto da vise mazes s uljem kad je vec bolje samo mu sporije zarasta Pusti,ćunu da se prirodno susi i zarasta brze ce konci otpast,nema potrebe za uljem
Eh, nama je juče ćuna natekla i ja sam se baš bila prepala al eto kažu da je to normalno..... Mi mažemo samo jekodermom, na gazu stavim jekoderm i onda gazu na ćunu. Imam i kantarionovo ulje ali mu nisam stavljala. Jutros je ćuna prava pionirska zadovoljna sam
neko je baš savjetovao to sa gazom, ja sam natapala uljem istavljala i nikad nam se nije zaljepilo ništa za pelenu što je vrlo bitno. e vrijedi ova RR ma nema para
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.