|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: LJubomora na supruga?
15.1.2010 7:36:51   
samedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: zinanina

pričam ja MM večeras o ovoj temi, kaže on : ti si meni skroz fina user posted image  user posted image  user posted image

ja mm nisam ni rekla za RRuser posted image user posted image user posted image  jesam li pogriješila?user posted image

nisam ni ja svom rekla,ne konta on bas puno stvari oko interneta,tako da mi je mrsko sad to sve mu objasnjavati,ako bude bilo potrebe reci cu mu naravno user posted image user posted image

kad smo vec kod nadimaka,meni moj tepa "trafika"!!!!user posted image user posted image user posted image
ima li to smisla??? al hajd,moj je pa ga valja trpiti,vec cu ja to njemu naplatiti kad user posted image dodje aBd!!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 151
15.1.2010 9:00:04   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zinanina

pričam ja MM večeras o ovoj temi, kaže on : ti si meni skroz fina user posted image  user posted image  user posted image

ja mm nisam ni rekla za RRuser posted image user posted image user posted image  jesam li pogriješila?user posted image

Ja sam rekla za RR, ali nisam koji mi je nick, on se pojede, konta da samo o njemu pišem, i uvijek govori, saznaću ja... 

Neposredna veza do poruke: 152
15.1.2010 9:38:40   
snijeg
Ja svom rekla čak i nick - sad i da hoću ništa od tračanja njegovih postupaka user posted image user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 153
15.1.2010 11:39:04   
Atarka
IZVORNA PORUKA: Mamica24

A od njega dobijem "kako je neka apotekarka fina pa još i fakultet završila"...

pored toliko finih stvari koje ja uradim... ona uradi jednu stvar (jer joj je u interesu da njena privatna apoteka

zaradi što više) i odmah je ona fina aman nema joj ravne... a ti se ženo tj. JA -> Puši!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha, joj zeno nemoj se ljutiti, ali ja kao apotekarica cu ti reci da ti je ovo stvarno presmijesno. Mi MORAMO biti dotjerane, sredjene i nadasve ljubazne, jer je takav nas posao. Znas onu "ko u apoteci" tako i mi moramo biti u skladu s tim, a ne kao sto kazes da sto vise zaradimo. Moramo odavati dojam estetike i urednosti. Ima izuzetaka, kao ona sto je spominje Milenium nacifrana u minicu, ali one su promasile profesiju.
Nego tebe muci to sto joj je rekao da je fina. Ja jesam ljubomorna, i u nekim situacijama sam razmisljala poput tebe, ali da moj kaze nekoj da je fina, ja ne bih dizala buku. Pa zaboga, nije joj rekao da je zgodna, seksi i privlacna. Meni je to "fina" bas nekako prikladno i neutralno. A da mi kaze da sam fina, ja bih se zapitala da li ga uopste privlacim, jer mi to i nije neki kompliment za suprugu, vise za sestru ili poznanicu

30.09.2009

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 154
15.1.2010 13:38:51   
Mamica24
hehe draga moja... ovu smo temu još juče završili... ja sam mužem izgladila ...

još mi je rekao da u opšte čak nije ni zgodna (niti to njega interesuje) već naprotiv da se katastrofalno našminkala ko da nastupa na Grand paradi i umjesto fina htio je reći da ga je začudilo što je ona njemu dala neke lijekove na odgođeno plaćanje (tako on kaže- moram vjerovati user posted image user posted image ).

Al eto to "fina" mu je izletilo u tom smislu koji je za mene bio malo "škakljiv".. a i njemu je kasnije bilo krivo što je to rekao "u tom kontekstu".

Hoću reći , pogrešno si shvatila nije u pitanju zanimanje apotekarka, veterinarka, sekretarica i td. sve cijenim i poštujem (i ja se sredim kad idem na poso) već komentar mogu muža koji je u mojim trudničkim ušima probudio havariju osjećanja i td...

eto... da znate riješila sam to... uz vašu jučerašnju podršku.. Žene Gracias!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 155
15.1.2010 14:58:49   
Atarka
Mamice, bas mi je drago!user posted image user posted image user posted image
Zao mi je sto jucer nisam bila u prilici da se javim, ali eto drago mi je da ste to rijesili. Ma shvatila sam ja sta si htjela reci, samo sam ti to htjela docarati iz drugog ugla. A mislim da ti muz ne treba zamjeriti, jer mi koje smo prosle to znamo sta su trudnicki hormoni..Imala bih na tu temu pisti dosta smijesnih scena sa mnom, ali o tom drugom prilikom. Eto, cuvaj sebe bebicu i muzica i volite se.

30.09.2009

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 156
22.1.2010 12:06:49   
acudesa

Ljubomora – negativna emocionalna reakcija na stvarno ili zamišljeno ugrožavanje ljubavnog (ili drugog važnog) odnosa.
Nastaje kad se bojimo da će se naklonost partnera preusmjeriti prema drugoj osobi i da ćemo biti odbačeni i zamijenjeni nekim boljim, ljepšim, privlačnijim!

Prijetnja su prisutnost zanimljivijih ili poželjnijih (seksualnih) suparnika. Žene se osjećaju ugroženije tjelesnom privlačnošću suparnice, a muškarci suparnicima s više resurse.

Određena doza ljubomore je prirodna jer nas motivira da se borimo za odnos i zaštitimo od gubitka (nevjernosti ili napuštanja od strane partnera), no vrlo često ova emocija pokaže svoju mračnu stranu.

Koliko ćemo intenzivno i često doživljavati ljubomoru, u kojim situacijama te kako ćemo se ponašati određeno je mnogim i individualnim i kulturalnim faktorima: prethodnim iskustvima, ličnosti, samopoštovanju, stavovima o odnosu, spolu pa i kulturalnim normama. Tako su npr muškarci ljubomorniji na znakove seksualne nevjernosti, a žene na znakove da su im partneri emocionalno uključeni s drugom osobom. U nekim su društvima ljudi manje skloni ljubomori – jer manje vrednuju ekskluzivno pravo na partnera.
Ljubomoru češće osjećaju....
- Osobe nižeg samopoštovanja i nesigurniji u sebe - brže se osjete ugroženi, jer sami sebe doživljavaju manje poželjnima, neadekvatnijima te se boje suparnika
- Osobe koje inače imaju probleme s impulzivnošću i agresivnošću, te češće percipiraju neprijateljske namjere, burnije reagiraju i srljaju s zaključcima
-  Oni kojima je veza ključni aspekt života i na nju su orijentirani, te su povećano osjetljivi na svaku naznaku prijetnje
- Ili ako od prije imaju iskustvo s nevjernim partnerom– sumnjičavi i pod povećalom prate svaki znak novog partnera i očekuju da se ponovi loše iskustvo
- Osobe koje se boje biti same (strahuju da nikad neće imati drugi odnos, a da je neizdrživo biti sam)
- Narcistične osobe, koje partnera doživljavaju kao objekt, svoj „nastavak“, nešto što posjeduju i pokazuju, a ne drugu osobu; pa se razbjesne što će nešto što „pripada njima“  (osoba ili divljenje, pažnja, nepodijeljeni interes) može preoteti drugi
- Naučeno – u obitelji, kroz model npr ljubomornog oca koji je na taj način „pokazivao“ ljubav, manipulirao ili kontrolirao majku (da se drži u kući, izbjegava društvo ili karijeru, izolira je…)
- Kultura – koja potiče ideje o ljubomori i posesivnosti i muškoj dominaciji kao prihvatljive skriptove ponašanja (i žene usvoje model pasivnosti i prepuštanja)
- Ličnost pojedinca – neki doživljavaju intenzivnije, labilnije ili impulzivnije razne emocije, tako i ljubomoru – i strastveniji su i burnije emocionalno reagiraju
- tip privrženosti – ako osoba u ranijim, bazičnim odnosima nije imala sigurnu privrženost – sklona vidjeti znakove da je odnos ugrožen jer zapravo nema povjerenja u druge nego ih pokušava kontrolirati (jer drugačije ne može na njih računati)
- u početku veze – dok se odnos ne stabilizira i ne učvrsti međusobno povjerenje
Opasnosti ljubomore
U početku mogu laskati snažne emocije i strastveno obožavanje: „ne mogu bez tebe“, „moja si i ničija“…  No taj strastveni zagrljaj uskoro može prerasti u grčevit stisak koji guši. Od pojačane sumnjičavosti i ispitivanja, traženja dokaza prevare – nadgledanja pošte, provjere sms-ova, ispitivanje motiva, iznenadni posjeti na posao… – posesivnost, kontroliranje, prijetnje, ograničavanje…

Osoba prepozna da se počinje plašiti reakcija partnera te pazi da ne napravi nešto čime bi izazvala bijesne i ljubomorne ispade. No, kod patološke ljubomore ne treba povod, kao ni što ne koriste objašnjenja.
Normalna ljubomora potaknuta je konkretnim situacijama, te je osoba spremna promijeniti svoja vjerovanja i postupke kad sazna nove informacije i dokaze, te je uglavnom ljubomorna samo na jednu određenu osobu.

Kod patološke ljubomore osoba "vidi" dokaze za nevjeru u benignim postupcima, odbija povjerovati suprotnim dokazima (razuvjeravanje ne koristi) i optužuje partnera za nevjeru s više partnera

user posted image
Osoba koja sama ima snažne ljubomore svoje osjećaje shvaća kao dokaz da je partner stvarno nevjeran ili bi mogao biti. Tada je i sklona naći dokaze koji potvrđuju i opravdavaju njenu ljubomore, pa „iskrivi“ stvari i ono što se događa, što je opasno jer je osobu teško razuvjeriti. Patološka ljubomora je ozbiljan problem –  može biti destruktivna i opasna emocija, vodeći je uzrok ubojstava partnera širom svijeta.
Važno je na vrijeme prepoznati i reagirati na te probleme – potraživši stručnu pomoć!  
(I same ljubomorne osobe mogu patiti – jer se osjećaju potišteno, ljuto, tjeskobno, preokupirano strahovima da će biti odbačeni, napušteni, te se mogu osjećati da ne kontroliraju svoju ljubomoru.) Takve osobe daju od početka veze signale da imaju problema s ljubomorom, no problem je što to partnerice često shvaćaju kao dokaz strastvene, posebne ljubavi.
Ako ste sami ljubomorni zapamtite kako je vaša ljubomora samo osjećaj koji nije dokaz da je odnos ugrožen. Upravo svojim ljubomornim ponašanjem možete izazvati ono čega se bojite – izgubiti odnos.
Ako vaš partner/ica pod utjecajem ljubomore osoba postaje neracionalan - nemojte tada ustrajati u razuvjeravanju, niti doći u iskušenje da je razljutite i povrijedite ljutim izjavama tipa "pa to ćeš i dobiti kad tražiš" U mirnijem trenutku pokažite da vam je odnos bitan, dajte jasne dokaze da može u vas imati povjerenje no i čvrsto stavite do znanja da iako poštujete njegove osjećaje da nećete tolerirati kontroliranje, prijetnje i druge pokušaje manipuliranja.
Ljubomora nije dokaz ljubavi – ona je samo dokaz potreba, očajničke želje osobe da zadrži ono što trenutno želi te njenih (uglavnom) nerealnih strahova da joj je to ugroženo. Ako ljubomora traje i kad se odnos stabilizira, te ako je ona učestala i bez pravih (konkretnijih) povoda,te se intenzivno doživljava, burno i agresivno izražava  te se osoba teško razuvjerava ili pokušava kontrolirati partnera prijetnjama i drugim oblicima nasilja svakako potražite pomoć!
Ljubomora može biti znak problema za koje treba psihološka pomoć ili koja bi mogla biti okidač agresivnim ispadima. U kombinaciji sa zloporabom alkohola ova emocija može pokazati vrlo mračnu i destruktivnu stranu, te je ključno pravodobno reagirati!Jadranka Orehovec, prof.psihologije

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 157
28.1.2010 13:45:48   
Anoniman
U početku braka mm je bio malo ljubomoran ali hB više nije,a ja nikad u životu nisam bila ljubomorna.

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 158
28.1.2010 14:09:20   
misica
Nisam uopste ljubomorna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 159
28.1.2010 14:16:10   
teacher75
ja nemam razloga, moj ne gleda druge zene ni na reklamama, kad mu pokazem neku manekenku ili glumicu i kazem da je lijepa, kaze da je to sve sminka i photo shop i da on to nista ne vjeruje. nisam jos cula da je za neku zenu rekao da je lijepa (osim mene) ili da se okrenuo za nekom u mom prisustvu...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu misica)
Neposredna veza do poruke: 160
28.1.2010 14:16:44   
misica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 161
28.1.2010 14:25:51   
malena sharena
Mi zajedno komentarisemo lijepe muskarce i zene, nemamo problema s tim. Smetalo bi mi kad bih vidjela da flertuje s nekim, a ne smeta mi ako pogleda drugu zenu. E jedino sto mene nervira jeste sto je on vazda volio crnke, a ja plavauser posted image . Crnke, prebicu vas user posted image I sad kad zapjeva Hocu jednu malu garavuuu - meni se dize kosa na glavi, udavila bih ga user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu misica)
Neposredna veza do poruke: 162
28.1.2010 15:03:36   
Hocu bebu

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Mi zajedno komentarisemo lijepe muskarce i zene, nemamo problema s tim. Smetalo bi mi kad bih vidjela da flertuje s nekim, a ne smeta mi ako pogleda drugu zenu. E jedino sto mene nervira jeste sto je on vazda volio crnke, a ja plavauser posted image . Crnke, prebicu vas user posted image I sad kad zapjeva Hocu jednu malu garavuuu - meni se dize kosa na glavi, udavila bih ga user posted image

Nista draga ofarbaj se user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam bila plava i kad sam se ofarbala u tamno, kaze on meni oduvijek sam vise volio crnke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma jasta user posted image

Inace nisam ljubomorna, nemam na sto biti, jer mi je totalno bezveze da on dahce za nekom trebom, pa nije pubertetlija
niti da ja komentarisem dobre frajere
To se radi sa drugaricama user posted image user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 163
28.1.2010 22:52:25   
malena sharena
Ma ne pada mi na pamet da farbam ovu svoju lijepu plavu kosu. Jos imam zelene oci i bijel ten, izgledala bih ko vjestica user posted image Ma necu iz inata, eto mu ih tamo user posted image

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu Hocu bebu)
Neposredna veza do poruke: 164
5.3.2010 23:56:53   
Husic10
MM je ljubomoran nekad skroz bezveze. Nidje veze...user posted image user posted image

Ja nisam ljubomorna ako hoce da izadje sa drustvom ma gdje god hoce, ali ima sve svoje granice ako ce oni izlaziti bez mene svaki dan ili vikend onda tu nesto smrdi....kontate? Nedaj mi povod za ljubomoru i nece biti problema...a ako das onda i jesam i te kako.

Mada sam neki dan pouser posted image u prodavnici. Otisla ja po namjernicu sa muzem i Ailom. Sad ja kupim sto nam treba a on gura kolica i Ailicu u njima...kad primjetim ja neka fuksica bleji u njega...ama cisto bleji i ne skida oci...neka jos fuksica sa njom i smjeskaju se...ma reko " koju user posted image materinu blejis kako te nije stid...skonta ona da sam ja pomahnitala i pobjeze....citavo sam vrijeme gledala neculi je opet sresti da joj one cupe flave ofarbane pocupam......

a onaj moj hairlija samo se smjeska...drago mu sto ga neka drouser posted image odmjerila

"Kad trazis mahane upotrebi ogledalo, a ne dvogled" ♥

“Gdje je stida, tu je i poštenja.” ♥

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 165
6.3.2010 0:01:23   
veeseelaa
Generalno nismo ljubomorni, mm nekad ko me malo gnjavi ono kad se sredim, zakasnim kući ili izlazim s prijateljicama al inače smo dva razumna i samosvjesna bića, znamo da od pritiska nema ništa, ako će nešto biti biće bez obzira šta uradili/rekli/poduzeli
Mislim da muževe i žene treba pustiti ako je prava ljubav i pored iskušenja ostaće se jedno drugom odano a u suprotnom nije vrijedno truda ni gubljenja živaca

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Husic10)
Neposredna veza do poruke: 166
6.3.2010 0:03:06   
teacher75

Generalno nismo ljubomorni, mm nekad ko me malo gnjavi ono kad se sredim, zakasnim kući ili izlazim s prijateljicama al inače smo dva razumna i samosvjesna bića, znamo da od pritiska nema ništa, ako će nešto biti biće bez obzira šta uradili/rekli/poduzeli
Mislim da muževe i žene treba pustiti ako je prava ljubav i pored iskušenja ostaće se jedno drugom odano a u suprotnom nije vrijedno truda ni gubljenja živaca

slazem se, i kod nas je isto tako, mada je mm ljubomorniji dosta od mene

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 167
6.3.2010 0:07:45   
veeseelaa
eh ja sutra izlazim aBd, odoh u Angolu ima da mm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 168
6.3.2010 0:14:07   
Hanady RR
a ja idem u coloseum na bračni kabare bez mm ...ako ti bahnem u angolo nemoj da se začudiš user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 169
6.3.2010 0:16:36   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady

a ja idem u coloseum na bračni kabare bez mm ...ako ti bahnem u angolo nemoj da se začudiš user posted image

bujrum, bujrum, ako me ne vidiš iz prve provjeri da nisam ispod stolauser posted image user posted image user posted image  mislim kad me krene, kreneuser posted image user posted image
Lijep provod želim i što manje ljubomore od naših mužeka

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 170
11.3.2010 15:11:53   
nidzi
Iskreno mrzim sto me ljubomora nekad podere...evo primjera...mm ima poznanicu,koja mu je postala prijateljica onaku usput..jer prije smo se nas dvoje znali nego sto su se njih dvoje upoznali..helem sjedimo u kaficu..upoznao me moj dragi sa drugaricom i tako nas dvije čavrljamo..inace sam jako druzeljubiva,pa mi nije bed odmah sa nekim uspostavit komunikaciju..kad u jednom momentu ona ce ti meni..znas meni se tvoj dragi mnogo dopada..onako sladak je..kad bi ti meni njega posudila na jednu sedmicu..a ja je gledam i kuliram..prvo sam joj htjela šamarčinu opaliti..a onda u sekundi se skontam i kazem..a sto ti to meni govoris..eto ti njega pa se dogovorite..i tako ona se smjeska mom dragom..a ja ko rak crvena..na putu kuci..velim ja njemu imal nesto izmedu vas..kaze ma jok to se ona sa tobom zezala...znas ona je izuzetno fina i draga osoba..
proslo je od tada dosta..ja nisam zaboravila..i dan danas njih dvoje su  super raja..ali mene kad vidi izbjegava moje drustvo...nikada nece sjesti sa njim kada sam ja tu...a ja mu svaki put nabrojim kad je ona u pitanju..et sad recite da li sam normalna..mozda sam joj ipak trebala boks opalit kad sam mogla..ovako nikako da nestane iz mog vidokruga..

Neposredna veza do poruke: 171
11.3.2010 15:19:40   
sara.at
trebala si ti njoj jednu zidarsku preko uha da joj danima pisti a trebala si mm zovnuti pa recc evo ova tvoja pita da te posudim ako oces da se dogovorimo, e ja mislim da bi tad propala kroz zemlju.
Bojim se ja da tu nesto nebude.....
Ja sam odmah u korijenu sasikla sva zenska prijateljstva,moj mm je bio dobar drug sa bivskom zenom i ja sam je upoznala al kad sam vidjela da ona pokusava svog sadasnjeg decka ljubomornim da napravi prepricavajuci dogadaje izmedju MOG mm i nje nemareci jel to meni tesko il ne i mm pokusao par puta onako da je prekine al ona dalje nastavlja i onda sam rekla meni ona nepase meni to smeta i ja necu ni da se cujes sa njom ni da zove ni da izlazimo i on je njoj predamnom rekao
"sorry al mojoj zeni ti nepases i ja necu sebi da stvaram probleme u braku zbog tebe nisi mi toliko vrijedna zelim ti sve najbolje al ovo je nas zadnji razgovor i nemoj nas vise uznemiravati" i tu je kod mene i zadnja "prijateljica" crkla user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu nidzi)
Neposredna veza do poruke: 172
11.3.2010 15:30:48   
muby
na pocetku zabavljanja sa muzem sam bila ljubomorna dok nisam upoznala kako funkcionise
i u tom periodu smo se stalno nesto svadjali bas zbog te moje ljubomore
poslije kad su se stvari smjestile na svoje mjesto prestala sam biti ljubomorna i od tada je sve odlicno

a on kaze da nije ljubomoran mada ponekad bude malkice iako nece priznati :)

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu nidzi)
Neposredna veza do poruke: 173
11.3.2010 15:32:48   
SailorMoon
Ba boksom si je trebala nasteliti, da nezna vise ni ko si ti a kamoli on!

(odgovor članu nidzi)
Neposredna veza do poruke: 174
11.3.2010 15:40:05   
Nedi
Samo ću reći da se neke osobe mene bojeuser posted image a ja pooojma nemam zaštouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *