Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Znate li gdje se ima kupiti Nivein ruksak sa kozmetikom za bebače i koliko koštaju, ako ko zna gdje je povoljnije nek javi.Ja često viđam Bekutan kompletić i on je negdje oko 30-tak KM, al bih radije Niveu, al ga nigdje nisam pronašla. I kakav je taj Amko na Mojmilu, , gdje se nalazi tačno, priča se da ima stvari za bebače, javite se .pozzzzzzzzzzzzzz.
___________________________________________ Mamin paškolinko dolazi 19.10.2009.-Jedva te čekamo
Vidila sam ga ljetos u Mercatoru, Interexu i Konzumu... mada ja radije uzimam Bekutanovo za moju malu =)
Pozdrav drage moje! Evo poceli smo malo hodati gledati opremu za nase malo sunce. Za pocetak informativno da vidimo gdje sta ima. A nesto smo i kupili. Bili u AMKU i kupili PESKIR za kupanje i rukavicu pcelica maja 10,00km, i BENKICE na vezanje isto pcelica maja 3,30km. Imaju i pelene TETRA komad 1,75km. Imaju fin izbor kolica i hodalica. Hodalice nisu skupe ima i po 50 km a kolica su od 100km pa nadalje. Ima svega zaista. Eto pa izvolite . Eh da, ima i BEKUTAN komplet 21km.
< Poruku je uredio Nenci -- 8.11.2009 18:18:46 >
POMOC-u Zenici u Vrtuljku imaju pamucne pampers pelene koje su za siroko povijanje,izgladaju kao gacice,samo se navuku na pelene koje se vec koriste i regularno se peru u masini... jedne su oko 14km i moja drugarica je koristila kaze super samo navuces nego se muciti sa 100 pelena... kaze sasvim dovoljne dvoje da dok se jedne peru druge se suse... imaju u bojama i vidjela sam ih super su...aliii nestanu brzinom svjetlosti...vec par puta sam bila dodje roba i nestane za dan...zamolila sam tetu da mi ostavi al hoce li...i sad nezanju kad ce doci... zna li iko gdje ima jos da se kupi...
Cao Znali iko postji li ijedna radnja da mogu preko interneta naruciti i kupovati bebi robicu i opremu? Joj ja danas cijeli dan trazim al nista da nadjem kao da ne postoji to u bosni??
Imamo jos 6 sedmica do termina poroda i pocinjem kupovati odjecu za bebu... interesuje me koliko je potrebno odjece novorodjencetu pa do recimo i prva 2-3 mjeseca...nekako mi nije bas ok da kupujem puno odjece malih brojeva 52-56 ...da li da kupim vise 62-68, 74 i vise...sta najvise mijenjate u prvom mjesecu, male benkice, bodye jednodijelne ili sta vec... koliko cega je otprilike dovoljno po vama iz iskustva?Ne bih da pretjeram u kupovini,jer pretpostavljam da beba brzo preraste tu malu odjecu, ali koliko cega?
OBS! Znam da postoji spisak naa pocetku teme,ali mi je to vise fokusirano na porodiliste, izlazak te prve dane
ja najvise koristim bodije, majice i gegice, isto kao i trenerkice donje sa stopalima i bez...obucem bodi ispod pa majicu i gegice preko ili majicu ako je tanja ispod pa na to bodi i gegice...imam 3 bodija br 56 i taman su joj a rodjena je sa 3100 i jos ih moze nositi(sad su joj 3 sedmice) a sve ostalo sam uzela 62 i dobro da jesam...pogotovo gegice...neke stvari na kojima pise 56 su vece i sad cu joj velike tako da ti je to i do proizvodjaca al vecina mi je stvari iz zare(zara kids, skhuaban) i h und m, njihovi su brojevi ok isto kao i pcelica maja(imas u robotu, amko mojmilo) i sva roba iz inostranstva je ok s brojevima a neki nasi bas fulaju...imam jedno 10 bodija 62, gegica 5, trenerkica bez stopala 2, sa stopalima 3, majica 5 kom...pazi da uzimas sve stvari koje se kopcaju lakse, tipa da se ne navlace bebi na glavu samo vec imaju drukere sa strane il su na preklop i gegice da se kopcaju do dole makar s jedne strane noge, ako ne i obje...
Milomoje, mi uopce nismo koristili te benkice, vec samo bodice. Mozda da kupis 3 bodija br. 56, 3 br. 62. Trebace ti 4-5 majica, 4-5 gegica, mozda 3 kom. hlacica(tj. onih trenerkica sa stopalima), 2-3kom gegica dugih rukava (za spavanje), nekoliko pari carapica, 2-3 para rukavica, isto tako kapica...To mi sada pada na pamet, javicu ti ako se jos neceg sjetim.
Drage malo sam cackala po netu...i saznala da su ovo trenutno najkvalitetnija kolica na svijetu....rade se u belgiji i imaju ih trenutno sve fancy mame...u svijetu a i u hrvatskoj....ali su i funckionalne www.bugaboo.com , www.bugaboostrollers.com
jucer narucena u istoj crveno-crnoj boji i imaju pravo kad kazu da su najbolja i najkvalitetnija kolica prosla su sva ispitivanja dok chicco nije prosao
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Drage malo sam cackala po netu...i saznala da su ovo trenutno najkvalitetnija kolica na svijetu....rade se u belgiji i imaju ih trenutno sve fancy mame...u svijetu a i u hrvatskoj....ali su i funckionalne www.bugaboo.com , www.bugaboostrollers.com
jucer narucena u istoj crveno-crnoj boji i imaju pravo kad kazu da su najbolja i najkvalitetnija kolica prosla su sva ispitivanja dok chicco nije prosao
prelijepa su, mogu mislit koja je cijena! mi imamo chicco 3 u 1 stara par godina i ledja me ubise od njih, jer su dosta niska za moju nadprosjecnu visinu a ne mogu se podesiti rucke!inace, rijetko i koristim kolica jer se slingamo. kasnije cu kupiti kisobran jer su mi ova ionako teska za nositi na 5.sprat bez lifta
teacher ja sam bila protiv ovih kolica da se kupe bas zbog cjene i moj mm je parkirao auto pred radnju i stavio kolica ispred radnje znas koliko mu je trebalo da sklopi kolica ma ni 2min a laganu su kao pero a Chicco su mi da izvines jer i njima nije mala cjena al oces da umres dok ih sklopis rasklopis i jos teska... Tako da smo ova jucer narucili jer njima i treba 2mj minimalno da stignu al ja mi polako poceli prikupljati sta nam sve treba
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
sara koja su cijena tih kolica- Pretpostavljam d aih kod nas u Bosni nema.
neznam da li ih ima kod nas pokusala sam traziti al nisam nasla... Jucer smo platili 1000e i jos uz to extra moramo maxi cosu kupiti pa ima i kisobran pa kad je beba veca onda kupi se taj dio gdje sjedi pa mozes platno i boju zamjeniti kad god oces, torba, tockovi zimski i jos intresantno imas jedan dio za kupiti gdje ako imas malo vece djete stavis kao daskicu i ono moze da stoji na kolicima i ti vozis ma ova kolica je zena sigurno izmislila da si olaksa