|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocinteza
21.2.2010 23:06:14   
mamilica
Polako prodje i prva sedmica od moje AC. Osjecam se rastereceno i ne mislim nista sto nije pozitivno. Dobro se osjecam, hB, mirovala sam ko baja po kuci, sve sam vrlo ozbiljno shvatila. Sutra imam obicnu kontrolu bez UZ, trazit cu neku mazu jer mi cephabos izaziva peckanje i svrab. Jos dva dana ga pijem i gotovo. Ima li jos neka user posted image koja ceka nalaze?

(odgovor članu child)
Neposredna veza do poruke: 351
24.2.2010 12:56:51   
Tamy79
Mamilica, kako se osjećaš? Kako je prošao pregled?
I meni je cephabos izazvao peckanje i malo me svrbelo. Ja sam mazala jekodermom i bademovom i prošlo je za dva dana.
Pozitivno, uz tebe smo i sve će biti u redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 352
24.2.2010 13:00:49   
Visnja RR
CEPHABOS!!!!!!!

drage moje uzmite neki drugi antibiotik umjesto njega

ja sam nakon amniocinteze isto pila cephabos i za par dan bila crvena od glave do pete...i toliko me svrbila koza da sam ludila... i kad nisam umrla od straha za bebu... morala sam neke djelove tjela mazati nekim rashladjujucim gelom ...dakle NE cepahbos...

kod mehmedbasica se uopste ne daje antibiotik ali ja sam misljenja da ga treba piti ali TRAZITE neki drugi

(milsim da sam negdje na pocetku teme pisala o tome)

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Tamy79)
Neposredna veza do poruke: 353
24.2.2010 13:09:09   
mamilica
Hvala, draga Tamy 79, jos cekam rezultate. Nadam se pocetkom naredne sedmice da ce biti. Za peckanje sam dobila vaginalete Nistatin, ali ih ovaj put necu koristiti. Previse mi je tih vaginaleta za kratko vrijeme. Zakazala samo privatno 4D ultrazvuk za petak jer su vec prosle 2 sedmice od onih mjerenja koja su me bukvalno izbacila iz shina. I dalje sam pozitivna i nadam se najboljem, aBd.

(odgovor članu Tamy79)
Neposredna veza do poruke: 354
24.2.2010 14:44:45   
Tamy79
Mamilica, kao što sam ti rekla meni je jekoderm i bademova mast pomogla. Mislim da ti ne može naškoditi. Pila sam i dosta tekućine. Probaj, nadam se da će ti pomoći.

Sa bebicom je sve u redu, sigurna sam. Imaš našu podršku .

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 355
24.2.2010 20:36:57   
sana81
Registrirala sam se zbog tebe na forum.user posted image Možda smo sjedile na istoj klupi čekajeći boc u stomačić.Meni nikako da prođe ovih 15 dana do rezultata.Nadam se da ćemo nas obje i pun hodnik ostalih stomačića dobiti dobre vijesti!Pozdrav od user posted image .

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 356
24.2.2010 23:22:18   
mamilica
O, hvala na podrsci, divno je citati ovako pozitivne komentare od jos pozitivnijih zenica.
Sana81, ako si ti 81. godiste, onda smo stvarno sjedile na istoj klupi sa MM koji su nestrpljivo cekali da sve prodje. Cini mi se da su ostale zenice bile iznad 35. godina tog dana. Javim istog momenta cim saznam za nalaz a i ti, molim te :)

(odgovor članu sana81)
Neposredna veza do poruke: 357
2.3.2010 11:25:39   
sana81
Zvala sam danas da vidim jesu li stigli nalazi i ništa.Bože moj dragi njima se nigdje ne žuri,a 15 dana kao 15 godina.user posted image

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 358
2.3.2010 12:54:49   
bobilica
mamalica i sana81,

mislimo na vasuser posted image

(odgovor članu sana81)
Neposredna veza do poruke: 359
2.3.2010 13:29:04   
mamilica
Danas ocitavaju nalaze u laboratoriji, to sam saznala. Ocekujem poziv do kraja radnog vremena, eventualno sutra, aBd. Javim odmah.

(odgovor članu bobilica)
Neposredna veza do poruke: 360
2.3.2010 13:33:43   
lilix
mamilice još jednom sretno, aBd da vijesti budu dobre user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 361
2.3.2010 15:31:50   
sana81
Hvala puno na podršci bobilica!Nadajmo se dobrim vijestima o user posted image .

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 362
2.3.2010 22:35:37   
delfin
IZVORNA PORUKA: lilix

mamilice još jednom sretno, aBd da vijesti budu dobre user posted image

mamilice i sana81 Pridružujem se user posted image user posted image user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 363
3.3.2010 10:11:05   
bobilica
sana81, mamilica,
nadam se da su nalazi odlični user posted image

javite nam se

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 364
3.3.2010 10:44:15   
mamilica
Sana 81 i drage moje forumasice, dobila sam haber iz laboratorije da je nalaz uredan i da je sve ok. To je sve sto znam, nije mi procitao nista pa ne znam detalje, ali hvala Bogu na ovom olaksanju. Ljubim vas sve.

(odgovor članu bobilica)
Neposredna veza do poruke: 365
3.3.2010 10:46:58   
lilix
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, odlično, naježih se ja sva user posted image
sad uživaj user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 366
3.3.2010 10:52:48   
mamilica
lilix, hvala na svakom postu podrske, a ima ih poprilicno user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 367
3.3.2010 11:02:31   
Skvo RR
Cestitke mamilice. Uzivaj u trudnoci i iscekivanju bebice....user posted image user posted image
Sana81...puno pozitivnih vibrica za tebe, javi nam se....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 368
3.3.2010 11:17:55   
mamilica
Samo da pozdravim svoju kolegicu, Skvo, znace ona koja je kolegica radila skoro AC user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 369
3.3.2010 11:24:06   
Leva
Ja sam se samo javila da pružim podršku mojoj dragoj prijateljici. Sano želim vam uredan nalaz onako snažno i jako koliko sebi želim plusić.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo malo pozitivnih vibrica za sve buduće mame koje čekaju nalaz sa amniocinteze.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 370
3.3.2010 11:48:04   
Skvo RR
Mamiliceeeeeeeeeeeeeeeeee, haj na pp....user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 371
3.3.2010 12:34:11   
sana81
Sreca pa se sjetih nekadasnje kolegice koja radi na Kosevu.Vjerujem da sam joj djelovala totalno izbezumjeno kad sam nazvala sva uplakana.Sasvim slucajno ona radi tu gdje se analizira amniocenteza i kaze da cu,ako bog da,dobiti jednu zdravu malu princezu.user posted image user posted image user posted image Jos ne mogu da vjerujem.Hvala bogu i hvala vama na podrci.Leva hvala za bubamare i drzim fige za plusic.user posted image Drage moje salje vam pusu jedna jos uvijek zbunjena mama.

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 372
3.3.2010 12:37:50   
Leva
user posted image Bravo!!!!

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu sana81)
Neposredna veza do poruke: 373
3.3.2010 13:14:11   
delfin
mamilice,  sano81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam na nalazima i nek vam je sa srećom (znam kako je meni bilo) hvala Bogu pa je i kovas sve u redu .
Tek ćete sad moći zaista uživati u trudnoći i opustite se i uživajte, user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 374
3.3.2010 13:26:01   
lilix
sana81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sretno i uživaj u ostatku trudnoći, a potom aBd u svojoj bebari
baš lijepe vijesti danas user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *