|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocinteza
4.2.2010 20:36:36   
child
hvala vam na poddrsci, sjajni ste!danas mi se javili i rezultati su ok,normalan kariotip user posted image !user posted image user posted image user posted image vrlo sam sretna, a i kako da sam znala da je musko, mada ni je mi bilo bitno,samo da je zivo i zdravo!

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 326
4.2.2010 20:39:23   
Visnja RR
odlicno...sad uzivaj user posted image i druzi se s nama user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu child)
Neposredna veza do poruke: 327
4.2.2010 20:48:28   
Tamy79
Super, čestitam. I ja sam od prvog dana imal predosjećaj da je user posted image i bila sam upravu. Neka su oni nama zdravi i živi. Sad se opuszi i uživajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 328
4.2.2010 22:00:05   
delfin
child user posted image user posted image user posted image , hvala Bogu sve je ok.

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu Tamy79)
Neposredna veza do poruke: 329
5.2.2010 13:29:01   
Mila_80
Child user posted image user posted image user posted image super, čestitam ...ja još uvijek čekam rezultate, radila sam AC 26.01. i nadam se sljedeće sedmice da će biti rezultati i da će biti dobri :)...uglavnom uživaj

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 330
5.2.2010 19:02:05   
child
mila,bice sve u redu. sada je meni lesno da ti ovo kazem,ali znam kako se osecas,jos mi je sveze!drzim ti fige!ti ni si ni imala neke sumnjicave nalaze, tako da mislim da nema potrebe da se brines, jer mene d-r kad sam ga pitala sta predizvice taj down sindrom i da ja nemam niko u familiju sa downov sindrom,on mi je rekao da to moze da se svakome desi i da to nije neki nasledni gen.kazem ti sta mi je rekao d-r koji je jedan od najcenetiji d-r u makedoniju za prenatalnu dijagnostiku.ja sam radila taj prisca test i rezultati su mi bili 1:1045, ali kod nas ove testovi ne cenu mnogo jer kazu da su vise statisticki i ni su relevantne.

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 331
7.2.2010 18:55:28   
bebano

IZVORNA PORUKA: child

hvala vam na poddrsci, sjajni ste!danas mi se javili i rezultati su ok,normalan kariotip user posted image !user posted image user posted image user posted image vrlo sam sretna, a i kako da sam znala da je musko, mada ni je mi bilo bitno,samo da je zivo i zdravo!

Odlicno user posted image !! Sad se opusti i uzivaj u ostatku trudnoce!

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu child)
Neposredna veza do poruke: 332
12.2.2010 9:03:18   
Mila_80
stigao nalaz AC, uredan ženski kariotip user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebano)
Neposredna veza do poruke: 333
12.2.2010 9:11:48   
enna
Mila user posted image user posted image user posted image  cestitke i zelim ti da sada bar malo uzivas znam kako izgleda to isckivane sada se opusti u uzivaj u ostatku trudnoce jeda velika pusa za tebe!!!

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 334
12.2.2010 9:15:28   
delfin
Mila_80, user posted image user posted image user posted image  super za nalaz. Hvala Bogu sve je ok, tek ćeš se sad moći opustiti, sad uživaj....

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 335
12.2.2010 9:17:11   
Mila_80
hvala vam puno, evo još ne mogu sebi da dodjem, sve su mi suze krenule na oči kad su mi javili da je sve u redu user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 336
12.2.2010 14:20:25   
child
hej,mila bravo!cestito curica!sad se opusti!ja sad hocem da odem da kupim nesto za beba tako da se pocastimo malo!:)

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 337
12.2.2010 15:20:17   
Mila_80
hvala child user posted image user posted image i ja se spremam za jednu veliku kupovinu ali nakon što istražim ovaj forum i sve savjete vezane za kupovinu svega i svačega za bebicu

(odgovor članu child)
Neposredna veza do poruke: 338
12.2.2010 15:21:48   
Tamy79
Čestitam, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uživaj i opusti se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 339
12.2.2010 16:06:31   
lilix
Mila super vijesti user posted image user posted image user posted image , čestitam na maloj pricezi user posted image user posted image

svim forumašicama od srca želim da se uvijek javljaju samo sa ovako dobrim informacijama user posted image

(odgovor članu Tamy79)
Neposredna veza do poruke: 340
12.2.2010 16:21:36   
mamilica
Drage moje,

Ja sam od juce nikakva. Zakazana amniocinteza za ponedjeljak user posted image Razlog tome je sto je straznji rog desne komore mjere 7 mm i sto je zabrinulo doktora. Za sada nije alarmantno i panicno, ali se mora pratiti na 15 dana. Sasvim dovoljno da se covjek malo prodrma i razmisli o svemu necemu. Opet, sve je u Bozijim rukama, ja sam nemocna.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 341
12.2.2010 16:41:19   
lilix
mamilice iskreno se nadam da ćeš nam se i ti ubrzo javiti sa lijepim vjestima, akoBogda nadati se je najboljem
sretno !

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 342
13.2.2010 12:21:39   
delfin
mamlilice kao što kažu uzdaj se u dragog Boga, i misli pozitivno. Ne čitaj previše jer bi te to moglo uznemiriti još više. pokušaj se nečim zabaviti dok vrijeme ne prođe, meni je prvih 10 dana brzo prošlo, al zato zadnja sedmica sam bila kao na iglama.
Nadamo da ćeš nam se uskoro javiti sa lijepim vjestima, sretnouser posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 343
14.2.2010 2:11:29   
mamilica
Hvala na lijepim rijecima, ja sam vec procitala sve postove o AC. Zaboravila sam napisati da je NN u 13. sedmici bio 1.7 i da mi je naredni UZ bio zakazan za 20. sedmicu. Niko nije spominjao triple test, ali na UZ pregledu su se pojavole te neke sumnje. Koliko smo MM i ja ispitivali dr predlozila je da nalaz 4D UZ ponese kuci svom muzu koji je pedijatar neonatolog i specijalnost mu je mozak kod novorodjenih beba. Kaze ona da oni malo bolje znaju od ginekologa. U utorak MM ide na taj razgovor. Samo molimo Boga da sve bude u redu. Zakazali smo privatno 4D UZ za utorak i ne namjeravamo nista govoriti, nego cisto saslusati sta dr ima da kaze bez ikakvih sugestija. Sta sve covjeku ne pada na pamet.

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 344
14.2.2010 2:13:53   
Amelaa RR
Drage mojee sretno....

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 345
14.2.2010 14:45:36   
nandadina
ovdje sam procitala da je neka od vas radila nuhalni nabor,moze li mi neko objasniti kako se to radi,jel opasno po bebu...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 346
14.2.2010 16:18:06   
Radoznalica
Nandadina mjerenje nuhalnog nabora se radi između 11-te i 14-te sedmice trudnoće. Pretraga, odnosno mjerenje se vrši ultrazvukom na regularnom pregledu i nije štetan za bebu. Doktor ti na UZ samo izmjeri koliki je taj nabor, čini mi se ako je veći od 3mm onda ukazuje na potencijalne rizike od Down sindroma ili nekih drugih poremećaja. Dakle nema nekakve opasnosti, isto kao što ti mjeri kolika je dužina bebe tako mjeri i taj nabor. Sretno na pregledu!

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

(odgovor članu nandadina)
Neposredna veza do poruke: 347
16.2.2010 12:34:19   
mamilica
Child, mila_80 cestitam na lijepim vijestima, mogu misliti kakvo olaksanje sada osjecate :)

Ja sam juce radila AC, uh. Malo sam jos popricala sa dr i ovaj put mi je bio puno pozitivniji nego na prvom pregledu. Danas se dobro osjecam, antibotike uzimam i apaurin 2x. Rezultate ocekujem za 14 dana, dobar prijatelj radi u laboratoriji za AC, pa ce javiti cim bude gotovo, aBd.

(odgovor članu Radoznalica)
Neposredna veza do poruke: 348
16.2.2010 15:43:50   
Mila_80
mamilicasretno i biće sve u redu aBd

(odgovor članu mamilica)
Neposredna veza do poruke: 349
16.2.2010 23:45:24   
child
mamilica cekamo dobre rezultate,nemoj da mislis na niv i malo opusti se bar dok se ne priblizi dan kad ocekujes rezultat!malo skloni se iz foruma,jer tako ce ti muka biti svaki dan!sad misli na to da si dobro prosla amniocinteze!odmaraj po kuci bar 5 dana!
nandandina, svako radi taj nuhalni nabor!to je obican uzv pregled!ako nesto nije u redu doktor ce ti kaze, ako ne onda sve je u redu!ja sam imala problem sa taj nuhalni nabor koji mi je bio izmeren u 12 nedelji i bio je 3mm i doktor mi je savetovao amniocinteza,ali sve drugo je bilo u redu i nosna koska se videla sto je dobar znak!

(odgovor članu Mila_80)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *