Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 8.12.2009 15:57:40
deckic
Da li mi neko moze reci koju marku silikonskih bradavica "leptirica" je najbolje da kupim i gdje da ih nadjem u Sarajevu i koju kremu za bradavice da koristim?
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 8.12.2009 20:47:16
idana_85
IZVORNA PORUKA: deckic
Da li mi neko moze reci koju marku silikonskih bradavica "leptirica" je najbolje da kupim i gdje da ih nadjem u Sarajevu i koju kremu za bradavice da koristim?
aventove su ti najbolje, mislim da su 12 ili 20 KM, a krema mislim da ti ne treba, namazi bradavice svojim mlijekom i ostavi otkrivene da se suse na vazduhu 5- 10 min,tako uradi par puta i prestace, provjereno,meni je jedino to pomagalo
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 27.1.2010 18:26:44
Lorenita
Cao cure!
Zanima me da li jos uvijek ima u Bagateli u Sarajevu kompleta jastuk,jorgancic,carsaf i ogradica za krevetic po cijeni od 20 KM i u kojim bojama? Gledala sam u Visokom ali nazalost imaju samo u plavoj i rozoj boji, a ja ne znam koji pol je beba! Citala sam vase ranije postove i cujem da ima i posteljina po 9KM! Da li ih ima jos uvijek?
I jedno mozda cudno pitanje, vec imam onu storu ukras iznad krevetca ali ne znam kako i cime se zakaci i pricvrsti iznad, ima li to gdje naknadno kupit?
Puno vam hvala!
< Poruku je uredio Lorenita -- 27.1.2010 18:28:31 >
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 27.1.2010 19:48:46
Anoniman
Ne znam za tu posteljinu(jorgan, ogradicu i jastucic), ali znam da ima baby posteljina od 9KM. Ja kupila Farah jednu roze u subotu(Barbie dezen). A svojoj drugoj pahuljici koja dolazi za 20-ak dana, aBd, kupila sam posteljinu za krevetic u Fisu u Vitezu za 32KM-dodje jorgan, ogradica i dva jastucica...Preslatko i pamucno
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 29.1.2010 11:12:02
zagy
Misliš na baldahin? Kupuje se odvojeno baldahin i nosač, ali gdje ima njega uzeti ima i metalni nosač koji se pričvrsti za plafon i na koji se baldahin zakači, uf jesam objasnila. Uglavnom imaš oboje kupiti u skoro svim bebi radnjama, znam sigurno da ima u Amku na Mojmilu.
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 29.1.2010 23:50:40
ena23
taj baldahin meni nije trebao uopste. u stanu nikada mi nema muha ili komaraca (koliko sam skontala u tome je stos) a inace ne vidim svrhu stavljanja istog...
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 16.2.2010 11:12:23
H...
cao svima...mozda ima vc ovo pitanje ali oprostite ..da se ne vracam puno nazad i ne citam previse :))) jel zna neko ima li u fisu u Vitezu komplet jorgan jastuk ogradica posteljina carsaf il sta vec sve dodje u tim kompletima i koliko kosta otprilikei koje boje??? i gdje mi savjetujete da idem u shopping za bebu?? inace sam iz Visokog pa mi ni Sarajevo ni Zenica ni Vitez nisu daleko...hvala na savjetima i pozz
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 16.2.2010 11:16:33
anidla
ja u Fis kad sam god otisla sa namjerom da nesto kupim bebi, nisam nikad nista kupila....mozda sam imala previse slobodnog vremena ja sam vecinu stvari kupila u Turbo Limachu ali sam gledala snizenja, pocela sam kupovati vec kad sam bila u 6 mjesecu trudnoce (u 9 nisam mogla mrdnuti).....najvise samu TL kupila dekica, musemica, peskira, ono sto najvise treba....jednom sam naletila na snizenje (doduse bila sam tad u Karlovcu u TL) i kupila sam oko 20-tak bodija i gegica (tad me je jedan bodi izisao oko 1,5 KM) super sam prosla, imala sam srecu.... ogradicu i posteljinu sam kupila u radnji jednoj u Skenderiji...dosta sam stvari kupila i u Zenici u TC Dzenanovic ima jedna super djecija radnja (tu sam kolica i AS kupila na snizenju)....
eto tako sam ja kupovala, svugdje po malo
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 24.2.2010 22:16:02
Renny
Preletila sam brzinski sve sta ste pisale, ali nisam vidjela da itko spominje torbe za bebe? eto, meni to treba, a ne znam hdje da gledam? u fisu je izbor nikakav, a ne znam dali ima u Zenici u Dzananovicu? Jos dok sam u pokretu da odem??? Ako tko ima kakvih informacija.............hvala
RE: Gdje ste i sta kupili za svoje novorodjence? 24.2.2010 22:26:40
malena_t
Renny ja imam Gracovu, u TL kupljena, 50 km
Što se ostalih stvarčica tiče...Krevetić smo kupili u Fisu, prepovijalicu smo pravili, kolica posudili, korpu za iznošenje iz bolnice dobili na poklon, svu odjeću i ostale sitnice je kupila moja mama ( uglavnom u Robotu i još nekim radnjama u Banjaluci ....