|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: INSEMINACIJA
20.2.2010 22:51:43   
mila132
meni danas 27 dc.i 11 dan od inseminacije i sada sam u fazi cekanjaaaaa.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1076
21.2.2010 9:39:46   
baby_joy
IZVORNA PORUKA: mila132

Još malo ................želim ti visoku betu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1077
21.2.2010 9:59:45   
Almaa

želim ti visoku betu, meni je 10 dan od inseminacije.

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1078
21.2.2010 10:08:51   
ena0002
Cure koje ste ovaj mj radile inseminaciju, a ima vas Boga mi fino user posted image , srenoooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1079
21.2.2010 11:29:16   
mila132
mojauser posted image stigla jutros.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni druga inseminacija mi nije uspela.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1080
21.2.2010 14:47:55   
Dragička
mila132 žao mi je znam da je teško user posted image user posted image user posted image user posted image

2x AIH=0
3x IVF=0
nada umire zadnja

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1081
21.2.2010 16:31:24   
Almaa

mojauser posted image stigla jutros.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni druga inseminacija mi nije uspela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1082
21.2.2010 16:52:43   
Leva
Mila bas mi je zao user posted image . Sada samo hrabro bice sledeca uspjesnija aBd.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1083
21.2.2010 17:47:35   
mina minka
mila zao mi je
ostale cure sretno

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1084
21.2.2010 18:32:19   
mila132
kada sam se cula sa dr.i rekla da mi insem.nije usrela zakazao mi je pregled za sutra posle podne ,pa se javljam kad se vratim.user posted image poranila 4 dana i bas mu je bilo cudno sto nije uspelo.sta da se radi idem dalje i bas mi je tesko.

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1085
21.2.2010 19:53:18   
smarija
bas mi je zao ne znam sta da  ti kazem jer znam kako se osjecas user posted image

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1086
22.2.2010 22:34:00   
mila132
bila sam danas kod dr.nemam nikakvih cisti,ovaj mesec pauza pa sl.opet inseminacija.samo sto ovaj put necu ja nabavljati injek.i kateter jer sam ih jedva nalazila vec ovaj novi dr.i necu primati kao ova 2 puta po 22 merionala vec 5-6.kom.naravno on ce i mm raditi spermogram i spermokulturu i prepisati terapiju.svima koje cekaju rezultate insem.od srca zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a ostalima koje se spremaju da im uspe i isto da nas obradujuuser posted image user posted image .cure idemo dalje u borbi za jedno maleno bice user posted image user posted image user posted image .navijam za sve nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1087
24.2.2010 10:38:35   
dana8
Mila bas mi je zao sto nije uspjelo,ali doci ce i nasih 5 min.,radosti, ne sumnjam u to.
Ostalim curama koje su u iscekivanju sta reci nego sretno!!!
Ja se evo spremam za 3. nadam se i posljednu inseminaciju user posted image
Doktor kaze najvjerovatnije petak ili subotu.Necu da se previse nadam,svaki put mislim to je to i onda dobijem user posted image .
Bas dobro sto ste napisali da treba sto vise ananasa i cvekle za endr.,nisam znala i u mene je jedno 6.5...tako da sam sinoc samo to jela.
Uglavnom cujemo se....

(odgovor članu mila132)
Neposredna veza do poruke: 1088
24.2.2010 12:16:15   
Ela78
IZVORNA PORUKA: smarija

sretno svim cekalicama user posted image ,drzim fige da vam uspije.Ela sta bi sa tobom jel odradjena inseminacija

Nisam bila tu....odradila sam insiminaciju u subotu i odmah nakon toga za Sarajevo otputovala user posted image
Sad samo cekanje ali lijevi jajnik me i dalje ubija koliko boli
Zene kad se najranije test moze uraditi?

< Poruku je uredio Ela78 -- 24.2.2010 12:17:20 >

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1089
24.2.2010 12:48:03   
Leva
Ela test najranije mozes raditi 12 dana od ovulacije ako je u pitanju beta HCG iz krvi, ja ga obicno radim 14. dan poslije inseminacije ako radim obicni test.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1090
24.2.2010 19:39:44   
smarija
slazem se sa Levom ja sam uvijek radila od 12-14  dana od inseminacije test,tebi zelim puno srece i da za par dana ugledas user posted image  user posted image

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1091
24.2.2010 20:00:54   
Ela78
Hvala vam ...trudim se da ne razmisljam o ishodu ali mi ne ide od ruke nikako.

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 1092
25.2.2010 22:15:26   
rerica
samo da vam javim,da sutra ako Bog da radim 7 po redu inseminaciju i sta reci nego se nadati pozitivi user posted image i jednoj bebici user posted image

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 1093
25.2.2010 22:17:46   
Almaa
rerice sretno user posted image user posted image user posted image user posted image , gdje ces je raditi

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1094
25.2.2010 22:22:02   
lamama
Rerice sretno od srca, da uspije!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1095
25.2.2010 22:35:59   
rerica
kod privatnika u Sarajevu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 1096
25.2.2010 22:38:22   
Niina
Zelim vam puuunoo puuno srece, i da vas dragi bog obraduje uskoro jednom user posted image ili vise njihuser posted image user posted image user posted image   :))))

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1097
25.2.2010 22:40:32   
Lilipop
Rerice sretno i nadam se pozitivnih novosti uskoro user posted image user posted image user posted image
Ja u subotu idem na kontrolu da odredimo kada cemo konacno ovaj mjesec na trecu inseminaciju..i ja se nadam user posted image kao i svi ovdje uostalom user posted image

3 x IUI -0

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1098
25.2.2010 22:44:27   
ena0002
Cure koje ste u iscekivanju i koje cete raditi inseminaciju sretno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu Lilipop)
Neposredna veza do poruke: 1099
26.2.2010 14:53:06   
rerica
jutros uradjena 7 po redu inseminacija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,nadam se da ce za 15 dana biti user posted image ,cujemo se tada....

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *