DM
|
IZVORNA PORUKA: lilybeby e sad cu vam napisati i nasu pricu,moram s nekim podjeliti jer cu pobudaliti. moja beba ima 6 i po mjeseci i planirali smo da ga osunetimo sledece sedmice.medjutim,ja prije dvije noci,krenem da ga kupam,stavljamga u kadicu kad njemu kitica jaaaako crvena i otecena,a danima sam primjecivala tanku crvenu crticu preko kitice(valjda se to gnojilo).ja krenem da mu navucem kozicu,ne moze,a nije moglo u poslednje vrijeme uopste.malo tu noc iscistim kamilicom,i juce ujutru pogledam,ima gnoja i mi pravo kod njegovog pedijatra u Vrazovu.tamo ga dr.pregleda,kaze upalilo se,ima fimozu,da antibiotik,sestrica malo ocisti rivanolom i kad sam kuci dovela,otok spao,gnoja vise nema.njegov pedijatar kaze evo vam uputnica za djecijeg hirurga,nek on pogleda i zakaze sunet.mi ga jutros poveli na kliniku,gore u ambulanti ordinira dr.Milišic ili tako nekako kaze skinite ga,uze makaze,rukavice,stisnu ga dolje,jadno dijete poce vristati i onako mu na zivo navuce onu kozicu,ja pogledam,krv na sve strane,sad da li je nesto isjekao ili je puklo,ne znam.uglavnom,imalo mi je srce puci,drze ga svi,on mene drzi za rucicu i sve u mene gleda.dr.mi nesto prica,meni doslo da ga golim rukama udavim kolko on to hladnokrvno radi,jos mi se izbecio,slusate li me.ma poludila sam.onda ga ja jos pitam za opstu anesteziju,kaze sto ce vam to.ja kazem da mi ga je zao,kaze a jel ti zao ovog maksuma buditi iz anestezije. Koji kreten,2 X sam se susrela s njim i da me nije stid,ma bi ga išamarala zbog onolike oholosti,egoizma,ma k'o da je...
< Poruku je uredio doublemum -- 3.2.2010 14:08:28 >