Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo Skvo ti je rekla, mada sam ja svoje ovdje u Visokom uzela al evo ti imas u Sa tako da slobodno preporuka iz prve ruke..jastuci s silikonskim punjenjem.
a jesu li svi isti ili se rade po narudzbi mozda... mislim na tvrdocu??? Ja ne volim mekane jatsuke, je li mekan - ono da ti upadne glava skroz u njega, haman ko da ga i nemas pod glavom, samo sa strane
Moje skromno misljenje je da nema veze je li krevet drveni ili zeljezni bitno je potrefiti kvalitetan. Evo konstrukcija mog bracnog kreveta je zeljezna, proskripao odmah, a imam djecji dvospratni krevet isto konstrukcija zeljezna kupili ga isti dan kad i nas, nikad nije proslripao, ali on je bio druga prozivodnja, tada od te firme nije bilo bracnih. A s druge strane sam vidjela kreveta drvenih isto koji su ili klimavi ili cak skripe. Hocu reci bitno je pronaci kvalitetan, nema veze zeljezni ili drveni.
a jesu li svi isti ili se rade po narudzbi mozda... mislim na tvrdocu??? Ja ne volim mekane jatsuke, je li mekan - ono da ti upadne glava skroz u njega, haman ko da ga i nemas pod glavom, samo sa strane
E, ovako nema garant veceg smora od mene, vezano za narudzbu koju sam ja narucila. Dakle, odes tamo i probas i ako nadjes neki koji ti pasa, onda kazes evo ovaj ali npr. mrvicu tvrdji, ja sam cak narucila i nestandarde dimenzije jastuka...Ceka se samo par dana.
sto se tice kreveta: ja kad bih kupovala znam definitivno da moj krevet ne bi imao onaj dio iznad glave... lupa... ja volim krevete na platformi a za taj dio iznad glave bih uradila posebno nesto sto bi bilo zasarafljeno za zid a ne za krevet. eh sad ovo sto ja predlazem je jako jednostavno i napraviti. malte ne drvena "kutija" i preko madrac...eh sad ima opcija da je ta drvena kutija iste velicine kao madrac pa je iluzijom to bas krevet, ili da je puno veca a nije puno visoka i to ti dodje kao da se popenjes jednu stepenicu pa onda u krevet.... to sam vidjela kod jedne moje kolegice i jako mi se dopala. jeste spavaca jako i velika pa ispadne da ima sobu u sobi ali jako lijepo i neobicno izgleda.
Kod kupovine kreveta treba prije svega obratiti pažnju na kvalitetu madraca.Na tome ne bi trebalo štedit, kao ni kod kupovine jastuka. To nas je koštalo više od sobnog namještaja ali svaka se kuna isplatila.
ja se u madrace i krevete bas nerazumijem al bi ti od srca preporucila vodeni krevet ima da spavas kao na oblaku ja svog kreveta nebi dala nema tih para a sto je najbitnije nit skripi a sve izdrzi ja sa godisnjeg jedva cekala da dodjem kuci da se naspavam
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Kod kupovine kreveta treba prije svega obratiti pažnju na kvalitetu madraca.Na tome ne bi trebalo štedit, kao ni kod kupovine jastuka. To nas je koštalo više od sobnog namještaja ali svaka se kuna isplatila.
Potpisujem Jogi dormeo(prezadovoljna) Jastuk bavaria(vise nego zadovoljna)
I ja sam kupovala (odnosno mama za dotu) jastuke od bavarie i platila svaki 1000 kn a sad vidim ima ih po 400. Odlični jesu ali sam kasnije skontala da smo mogli za istu stvar proći puno jeftinije, svakako treba dobro pogledat prije kupnje a mi smo to uzeli na prvu.
I ja sam kupovala (odnosno mama za dotu) jastuke od bavarie i platila svaki 1000 kn a sad vidim ima ih po 400. Odlični jesu ali sam kasnije skontala da smo mogli za istu stvar proći puno jeftinije, svakako treba dobro pogledat prije kupnje a mi smo to uzeli na prvu.
Meni jucer zena prica o ovim jastucima..kaze jesil uzimala jastuke od bavarie..cuj reko bavarie pa to je piva Proslua se koooo ista . Kaze da jedan kosta 200KM i da su aman, zeman extra... Imal ko ove?
Bila sam na Bavarija prezentaciji i nesto me nisu oduševili...cijena kućnih papa 30KM i to one obične (ja ih zovem frotir odozgo papir dole) iste na pijaci 1,5KM. Mozda su im jorgani dobri, oni su izlgledali najbolje od svega sto im je u ponudi
Nedi..ma i mislila sam da je nesto prenapuhano..ali hajd ...kaze za jastuk ne mora se to prati ..llafo vuna pa se sama se cisti nesto..Ma meni su ovi moji s silikonskim punjenjem extraa
Da bi se kupilo sve u kompletu za 2 odrasle osobe+ 1 djeciji treba 5000KM, e pa za te pare mora imati zlatne obrube. I meni je moj silikonski jastuk , sinoć mm kaze hajd da se malo zamijenimo, tebe bole leđa bolji ti je anatomski
Salmy, koliko košta veliki madrac dormeo...plzz, ako znaš
Imas vise vrsta! mi smo uzeli kao standardni i kostao je 460km! A za Bavarija jastuke smo izdvojili oko 700km oba,i ne zalim sekunde jer spavamo super i sto je najbitinije ne boli nas vrat