Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa slušaj, ja bi ti svakako preporučila da nađete dobrog stolara da vam napravi krevet . lijepo rečeš da ti dole napravi ladice-em ti stvori još prostora em ti ne ulazi prašina ispod kreveta za čistit. i obavezno latoflex-a ne špere!!!!!! govorim iz iskustva-bolje da vam ne pričam i gore kupiš kvalitetan madrac i to je to!
pisala sam vec na temi kupovina namjestaja gdje sam kupila krevet i ove natkazle sto idu pored kreveta samo su i one u boji kreveta.....
ja licno nisam htjela da mi krevet ima ladice ni bilo sta sto mogu trpati u njega jer znam sebe, zatrpam sve pa mi muka bude...ja sve pobacam a ono sto valja poklonim ili visak stvari odnesem na vikendicu....
ali znam da nekom puno znace ladice ispod kreveta.....
sretno sa kupovinom !
dobila sam i dusek, idoban je i evo spavamo na njemu vec 3 godine i predobar je....i boje su mu haos na prugice bez, tamno smedje i svijetlo smedje hej otidji na temu kupovina namjestaja, tamo sve ima napisano da opet ne pisem ovdje, moderatori ce me istjerati sa namjestaja a ja tako volim namjestaj
Sinu smo uzeli krevet i ormar u krivaji i malo je reći da smo zadovoljni!
tea lana, jel ta radnja udobnost na Stupu? Zar je moguće za tako malo love dobiti nešto kvalitetno???
što ne znači da u nekom salonu još uvijek ne prodaju starije zalihe.Raspitaj se ja nešto mislim da se još može naći njihov namještaj. Lično mi ,evo već sedmu godinu, koristimo upravo ovaj bračni krevet i ništa mu ne fali.Još je kao nov,mada bi već trebali promijeniti madrac
Ja sam kupila jucer extra jastukeee napokon mogu reci da imam jastuke kako Bog zapovijeda.... Krevet trebamo promjenuti pa sam mislila da mi neki stolar pravi al posto sam ja htijela s ladicama ovaj jedan eto kao zahtjevno i sl. Pa nadjem vec nesto. Americki plakar sam prosle godine ugradila tako da mi jos ostaje krevet i nocni ormarici
kakve jastuke,koliko para,gdje,ko pravi?????????' to mi je bolna tačka noćima sam bez jastuka,legnem ja na njega ,kad ustanem u pola noći on je svugdje samo mi nije ispod glave,crko dabogda
mi smo nas kupili u Udobnosti prije tri godine i dan danas je kao nov.Madrac je iz jednog dijela sa krevetom,tvrd je sto mm i meni sasvim odgovara a i Lani cim se dijete ne budi na njemu dok spava.A taj nas je prodeverao svasta od mm i mene pa do Laninog konstantnog skakanja po nejmu.Mislim da mu je sad cijena oko 350km
i mi smo u Udobnosti kupili kompletan namještaj i francuski ležaj za spavaću sobu.Pravo je udoban i super je .Cijene su im također pristojne . Mi smo išli u Udobnost na Grbavici.
Mi smo u SOGALU narucili revet po mjeri zajedno sa plakarom i nocnim ormaricima. Imaju dvije velike ladice sastrane. Lijepo izgleda, a kakav je kvalitet, to cemo tek saznati jer je tek pola godine kako smo ga kupili. Jedino mi je krivo sto nismo uzeli sirinu od dva metra, vec 1,60. Madracom nisam zadovoljna (neka domaca firma iz Gradacca ja mislim), tako da cemo ga najvjerovatnije morati ubrzo mijenjati.
Ja lazljivo je reci imam 7-8 pari jastuka...uzasss nista ni s cim.. Eh prijateljica mi rece neki dan kaze narucila ja kod ovih sto inace prave jastuke al ove prave kao rijetko..Ona prezadovoljna..Hajd reko i meni naruci ... ja muku mucim s jastucima..narucivala od onih dormeo pa nadalje al jock.. I jucer mi donijela...ja jedva cekala da legnem..i vala extra...taman ni premehki ni pretvrdi..ma taman..15KM jedan Evo ovaj je meni extraaaaa
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 9.2.2010 11:05:46 >
Amela i kod mene je slično samo taj donji dio nije kožni i otvara se sa druge strane
Kad sam bila trudna kupila sam jastuk sa silikonskim punjenjem - proizvodi se u BiH, cijena oko 25KM, meni je bolji od anatomskog milion puta ( anatomski 79KM). Sad se mm i ja otimamo oko tog jastuka, a do jučer se mm zaklinjao u svoj stari jastuk koji je donio od mame
Amela i kod mene je slično samo taj donji dio nije kožni i otvara se sa druge strane
Kad sam bila trudna kupila sam jastuk sa silikonskim punjenjem - proizvodi se u BiH, cijena oko 25KM, meni je bolji od anatomskog milion puta ( anatomski 79KM). Sad se mm i ja otimamo oko tog jastuka, a do jučer se mm zaklinjao u svoj stari jastuk koji je donio od mame