M kao Mama -> RE: bracni krevet (6.2.2009 14:31:20)
|
Uh, ne znam šta da ti kažem, jedino da ti se izjadam, mi smo bračni krvet dobili u sklopu sobe, misli kupili smo sobu i dosao je i krvet, ona drvena konstrukcija, 2x2.20 dvije spere preko i onda jogi, e tu su nastali problemi pojavila se vlaga, jogi je počeo crniti, kažu nam da izbušimo rupe po tim šprema, biće bolje, ali smo gore, da bi na kraju kupili novo jogi, opet preko 400 km, a moj suprugje izbacio te špere i sam na tu drvenu konstrukciju ugradio letvice, sistem kao npr. na dječijem krevetiću, da jogi diše, od tada nema vlage, ali zato kada smo razrezali one špere, samo što crvinisu počeli mioljiti. Bile su mokre, nisu osušene, tako na ih uvalili , one nisu mogle disati bile zatvorene i frka. Sobu smo uzeli u Domaviji, i tamo sam rekla ništa više Vjeruj da mi je nekoliko puta došlo da izbacim ovaj kreveti kupim baš u sabiksu ili negdje drugo, onaj što je zatvoren odozdo, nema ispod ništa, da ne moram se zavlačiti pod krevet i prašinu da kupim, i još dođu dva sanduka za posteljinu, koli je krevet toliki je iprostor za robu.
|
|
|
|