Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eto ja sam danas uplatilaa svoj skromni iznos a za pelene i ostalo Ako Bogda kad budem imala sad za sad i ja stojim lose finansijski ali Boze moj cim budem imala nadoknadicu nezalim...
I žene, gdje je kafica u subotu? Ja imam mali problemito..... moram kćerku voziti u subotu u BBI (drug slavi rođ.), počinje u 14:30 i moram je preuzeti u 17:30.....
ja ne mogu muzu javili s posla da radi u subotu, nemam bebu s kim drugo ostavit. hebem ti zivot, ni matere ni svekrve nemam blizu... jbg. znaci ipak uplacujem pare na racun a ako bi sluuuuucajno se desilo da dodje do 3 kuci navrnit cu bar 10 minuta gdje god da budete
Joj Višnja meni se stvarno ne da...Evo mi Afan dobio turu, sad mu 39 bila...Zavisi kakav bude sutra, hoću li ga moći ostaviti, tako da više nije 100% siguran moj dolazak...Sorry! Baš mi nešto krivo, u zadnje vrijeme me sve nešto spriječi da se družimo...I to baš kada je ovakav povod za kaficu!
ja sam se sada vratila od NJE puno vas je sve pozdravila i zahvalila se
odnijela sam : dva pakovanja pelena, kremice, sampone, odjecu kojuSuzi je spremila od svojih deckica) sinoc smo skupile i 60 km Ilhana me zamolila da dam za nju 50 km ja sam dala 50 km plus od sinoc 60 km to je 160 ... sa ZR sam digla 90 pa sam joj odnijela 250 km
u subotu se vidimo za ostatak ... na ZR je za NJU ostalo jos 70 km pa cu to dici u petak sa uplatama koje se dese u ovoj sedmici...
(sinoc su bile enisa_sara, She, Maida, Skarlet, Maja78, Suzi na minut)