Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
masallah masallah poguzije male... neka bude zdrava i ziva svojim roditeljima i sestrici a mami veeeeeeeeeeeeeeeeeliki cmok i brz oporavak od srca zelimo... ljubi nam drugarice i budite sretni svi...
ma dusha moja dobila jos jednu malu dushu....sad ste kompletni, i zelim vam da ova sreca traje dugo dugo godina, da mi budete zdrave, sretne i vesele.... prirasla si mi srcu, i ti i ta malena sto se napokon odlucila upoznati sa svojom mamom, i slatka Lekica
CESTITAMO
Noa, Anidla i mm !
Mi dvije velike culice smo tek juce izisle iz bonice,,,malo je kod Emane bilo ubrzano disanje i posto se rodila kao jedna velika djevojka 4680g i 52,2cm ovdje je to iznad prosijeka i morali smo ostati u bolnici da doktori izvrse sve ppretrage da slucajno nebi opao joj secer jer je cura u maminoj pupi super dobro rucala a za to su krivi recepti sa rr
Mama se osjeca dobro a moglo bi biti i bolje al isplatilo se i malo muke pretrpjeti,,imam dvije princeze!!!!1
Hvala,,,hvala moji debelim