Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje maloprije sam se cula sa nasom forumasicom zveckom kaze da je krenula u bolnicu. Otvorena je 3cm, ima bolove svakih 5 min i trebala bi se do ponoci poroditi.
Mila zelim ti puno srece, snage, sto laksi porod i da sve prodje kako treba. Jos malo i stize tvoja djevojcica da se upoznate.
Ja otvorih temu da vidim zvuči mi interesantno, kontam od neke bebe ostala zvečka u bolnici, pa se traži, kontam neka dragocjena zvečka Nisam znala da ima forumašica pod ovim nickom, nemojte zamjeriti.
U svakom slučaju želim joj puno sreće i da porod prođe što brži i bezbolnije i da što prije drži svoju u naručju.
Ja otvorih temu da vidim zvuči mi interesantno, kontam od neke bebe ostala zvečka u bolnici, pa se traži, kontam neka dragocjena zvečka Nisam znala da ima forumašica pod ovim nickom, nemojte zamjeriti.
U svakom slučaju želim joj puno sreće i da porod prođe što brži i bezbolnije i da što prije drži svoju u naručju.
Potpisujem.