Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja otvorih temu da vidim zvuči mi interesantno, kontam od neke bebe ostala zvečka u bolnici, pa se traži, kontam neka dragocjena zvečka Nisam znala da ima forumašica pod ovim nickom, nemojte zamjeriti.
U svakom slučaju želim joj puno sreće i da porod prođe što brži i bezbolnije i da što prije drži svoju u naručju.
jojjj dobra si majke mi hehehheheh.....
Zvečka sretno i da sve brzo i dobro prođe ako Bog da !!!
Evo drage moje da vam se ponovo javim, sa sretnim vjestima. Nasa draga zvecka se porodila veceras u 22 sata, rodila je svoju djevojcicu Emanu tesku 4680. Sretnim roditeljima i starijoj seki Lejli cestitamo dolazak novog clana, da budu zivi i zdarvi zajedno dugo dugo godina. A mami sto brzi oporavak zelimo.