|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Uradimo nesto za jednu malu bebu
14.1.2010 21:48:10   
scarlett
Imali iz Tuzle pošiljka? Moja sestra stavila tekst na status na FB, pa je pitaju da li ima organizovano iz Tz. Molim forumašice iz Tz ako mogu dobiti kontakt.

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 251
14.1.2010 21:48:56   
scarlett
U tom slučaju dodala bih na status mjesto prikupljanja u Tz, ako se slažete?!

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 252
14.1.2010 21:55:02   
IvanaTz
Evo posto je pao i definitivni dogovor da se i Tuzlanke jave, ja cu onda preko vikenda ostaviti stvari iz Tz u toj igraonici na Dobrinji, Tea Lana znaci nista od naseg dogovora za garazu (steta samo sto mi ode prilika da upoznam i neku forumashicu iz SA, ali bice jos prilika nadam se...).
I samo da obavijestim, neke su mi forumashice vec dostavile stvari tako da se gepek lagano puni...user posted image user posted image user posted image I moje srce skupa s njim user posted image , bas mi je drago sto se pokrenula ova akcija!

Putnice
, jos jednom - svaka ti cast (ne obaziri se na ove sitne trzavice oko organizacije, to je sporedna stvar, glavno je da ce sve ove nase stvari doci do te djecice...).

Pozz svima!

9.9.2009. :-)))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 253
14.1.2010 21:56:02   
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: scarlett

U tom slučaju dodala bih na status mjesto prikupljanja u Tz, ako se slažete?!

Ja taman objavljujem porukuuser posted image , mozemo se cuti preko pp pa da se dogovorimo...

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 254
14.1.2010 21:56:41   
scarlett
ok, evo odmahuser posted image

(odgovor članu IvanaTz)
Neposredna veza do poruke: 255
14.1.2010 21:57:22   
Aminad
Scarlett nema neko određeno mjesto ali ja ću sutra dostaviti do Ivane ono što ja želim poslati i jedna moja prijateljica pa ako još neko hoće nešto poslati javite mi se na pp da se dogovorimo. 

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 256
14.1.2010 21:59:29   
Aminad
Ivana promijeni status, napiši da si prisutna, da ne pišemo dva puta iste stvari.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 257
14.1.2010 22:03:19   
IvanaTz
Ja se sakrila user posted image user posted image user posted image , evo mijenjam...

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 258
14.1.2010 22:05:55   
putnica
Samo da vam javim da sam veceras posjetila udruzenje Djeca na Dobrinji (igraona Dječije carstvo).Bila sam presretna kad sam vidjela da su neke forumasice vec dostavile stvari(tea,mamine oci,neka gosp. je ostavila novac)..
Ja jesam dosla na ideju za ovo,ali je ovo zaista zajednicki projekat svih forumasica da se pomogne bebama koje su ostale bez mame,i hvala vam puno,puno!

Igraona je desno od merkatora na dobrinji,nije mi je bilo tesko naci,odmah iza DP-a na Dobrinji..Djevojke tamo su divne,zapisuju sve sto se donese,ja sam ostavila i putni krevetic i paketic od lilith,pa cemo to sledece subote sve pokupiti i saljemo za Gorazde..

(odgovor članu Aminad)
Neposredna veza do poruke: 259
15.1.2010 0:19:01   
ena23
putnice i ja cu tamo odnijeti stvari direktno, blizu mi je, da tebe ne tovarim, vazi? ljubimo generaciju :*

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 260
15.1.2010 9:38:33   
putnica
Vazi,super!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 261
15.1.2010 9:59:34   
Amrino
Nigdje ne mogu da nadjem podatak koliko je onom trecem djetetu...tj. najstarijem?!
Znaci ima beba sa nepunih mjesec...druga od 17. mjeseci...(oba djecaka)...a trece dijete?!
I jos ta zena ima dvoje svoje?
Hajde molim vas napisite te podatke (putnica i Bambi mislim da bi to mogle znati...) jer ipak treba slati stvari koje im trebaju i koje oni mogu iskoristiti.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 262
15.1.2010 10:01:14   
lilix
najstariji ima 10 godina

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 263
15.1.2010 10:12:53   
tweety
Batko je u emisiji Udri Muški čitao mail o ovoj akciji koju je poslao neko u ime RR user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 264
15.1.2010 10:29:01   
mamine oci

IZVORNA PORUKA: lilix

najstariji ima 10 godina

eto da sam znala ja imam sina od 10god,spakovala bi nesto i za to starije,al nije kasno spakovacu nesto i za tog velikog ao nista sskolski pribor...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 265
15.1.2010 11:23:05   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Nigdje ne mogu da nadjem podatak koliko je onom trecem djetetu...tj. najstarijem?!
Znaci ima beba sa nepunih mjesec...druga od 17. mjeseci...(oba djecaka)...a trece dijete?!
I jos ta zena ima dvoje svoje?
Hajde molim vas napisite te podatke (putnica i Bambi mislim da bi to mogle znati...) jer ipak treba slati stvari koje im trebaju i koje oni mogu iskoristiti.

I ja sam htjela pitati nešto slično, ima li neko podatak o uzrastu ostale djece, znači i ovo dvoje tetkinih?
Znači imamo dvije bebe (1 mjesec, 17 mjeseci-dječaci) i jednog 10-ogodišnjaka/kinju, ostali? Djeca su djeca, svima im sigurno nešto treba.
Takođe, možda ne bi bilo loše napraviti neki spisak potrepština, možda otvorit novi topic. Pa za veće stvari tipa krevetić, madrac, kolica (lupam) ako neko ima stavi svoje ime u zagradu, da ljudi ne dobiju 3 krevetića za bebe. Hrane, higijenskih potrepština i tako toga sigurno neće biti viška. Ja sam nova (stara) članica, slobodno odbacite prijedlog. Mada bi morali naći neki način da sadržaj donacija malo bolje organizujemo.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 266
15.1.2010 11:36:48   
putnica
To je super ideja..Ja sam cak mislila ako bude jako puno duplih stvari da dio prebacimo porodici koja je prije par dana dobila cetvorke u Sarajevu..ni kod njih niko ne radi a zive u 30 kvadrata.
Za ovu porodicu iz Gorazda,zvala sam i pitala..Ma sve im treba,al eto meni nije na pocetku palo napamet da napisem detrdzent za veš..Kaze zena 3 put pali masinu,jer obje bebe koriste pelene,a sve znamo koliko bebe zaprljaju stvarcica..

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 267
15.1.2010 11:44:15   
aazra
U domu na Bjelavama beba stara deset dana..user posted image
Imaju jednu bebu s ostecenjem mozga jer je rodjeno na wc - soljiuser posted image  i jednu bolesnu bebu koju hrane na sondu...

Tako da stvari nikad nije viska..Ja mislim da cu ove stvari prebaciti gore a za bebu iz Gorazda vidjet cu da uplatim nesto na ŽR. - ionako je putnica rekla da ne pretjerujemo sa stvarima, a gore su vise nego potrebne!

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 268
15.1.2010 11:45:12   
Lejla Ka
Zbog toga i predlažem spisak, da nam bude i kao podsjetnik, a neka svako nadoda ako mu šta padne na pamet. Evo ja ću sastavit neki preliminarni i stavit ću ga u novi topic, pa da se tamo prebacimo, ovdje ću staviti link.

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 269
15.1.2010 11:46:09   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: aazra

U domu na Bjelavama beba stara deset dana..user posted image
Imaju jednu bebu s ostecenjem mozga jer je rodjeno na wc - soljiuser posted image  i jednu bolesnu bebu koju hrane na sondu...

Tako da stvari nikad nije viska..Ja mislim da cu ove stvari prebaciti gore a za bebu iz Gorazda vidjet cu da uplatim nesto na ŽR. - ionako je putnica rekla da ne pretjerujemo sa stvarima, a gore su vise nego potrebne!

Samo vam jednu pusu šaljem :*

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 270
15.1.2010 11:51:57   
lilix
ja sam sinoć uzela dva veća pakovanja pelena, za obojicu i 2 humane jedinicu, pa ću to zajedno sa gardarobicom i igračkama dostaviti do igraone, da ne zamaram putnicu

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 271
15.1.2010 11:57:19   
putnica
Super lilix..to im je najvaznije hrana,pelene,..a aazra i to sa ziro racunom je ok,imace za hranu i rezije kad se potrosi ovo sto mi sada skupimo..

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 272
15.1.2010 12:04:48   
škorpija
i ja ću pelene za oba dječaka dostaviti u igraonu na dobrinji sutra ili prekosutra

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 273
15.1.2010 12:08:00   
mamine oci
ja sam vec na predhodnim stranicama pisala da napravimo i paket sa namirnicama,ali moguce je da se pnekad nestigne sve procitat i da se izostavi,al eto opet kazem moze i jedan paket namirnica dobro ce im doci,neko ulje,neko brasno,secer,so,namo jedno kilo dva neznci mnogo al kad se sve skupimo njima ce znaciti puno...

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu putnica)
Neposredna veza do poruke: 274
15.1.2010 12:12:40   
abh
Ja podrzavam akciju. I donijecu u igraonicu deterdzent za ves i slicne potrepstine.

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *