Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 8.1.2010 12:11:20
tweety
IZVORNA PORUKA: sahara
Ja sam jutros uplatila na Visnjin racun, a sto se tice objave izvoda na ovoj stranici ja nisam za, mislim fakat to su licni podaci i ja molim da se to ne objavljuje, ok! A Batko je kralj
Nisam mislila objava svake uplate nego ukupnog iznosa od uplata za Sanidu Behram jer ako će se prebacivati na moj račun ne želim da iko misli da sam sebi marku uzela.Ja bih onda postavila iznos koji mi je Višnja prebacila,razumiješ?
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 8.1.2010 18:01:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tweety
IZVORNA PORUKA: sahara
Ja sam jutros uplatila na Visnjin racun, a sto se tice objave izvoda na ovoj stranici ja nisam za, mislim fakat to su licni podaci i ja molim da se to ne objavljuje, ok! A Batko je kralj
Nisam mislila objava svake uplate nego ukupnog iznosa od uplata za Sanidu Behram jer ako će se prebacivati na moj račun ne želim da iko misli da sam sebi marku uzela.Ja bih onda postavila iznos koji mi je Višnja prebacila,razumiješ?
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 10.1.2010 13:15:46
anitaMO
žene drage sinoć sam upoznala ove curice i njihovu mamu.starija nije imala potkošulju na sebi,na nogama je imala ljetne-krpene sandalice.hulahopke nije imala.ma nemam riječi.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 10.1.2010 13:21:00
teta berta
Tuga i jad vodjela sam... Rekla sam rodici da vidi ima li ista obuce od svojih curica, mada i njena ima 3 god.pa ne znam hoce li njena omanjala obuca odgovarati ovim curicama... Doce danas kod mene pa ce mi javit je li ista nasla...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 10.1.2010 13:32:47
tweety
IZVORNA PORUKA: anitaMO
kaže twetty njima baje dodju ko igračke.
Ovo možda zvuči nestvarno ali je tako.Amna je nedavno kad je neko dolazio da ih obiđe,pokazala mjesto gdje ih ima tj. digla je deku i rekla vidiiiii.Adna je,priča nam jučer Sanida,uzela jednog dan prije i bacila ga van. Ne daj Bože da se samo razbole.
Ona jadnica ne smije da troši novac koji je dobila od ljudi što je obilaze.Strah je kaže jer će joj trebati kasnije.Hrane ima jer su joj donijeli,pa zato djeci još nije ništa kupila.Ali smo joj jučer rekli da im mora kupiti ono osnovno kao potkošulju,hulahopke itd. jer ne daj Bože ova djeca će se razboliti pa šta onda.
Adni su donijeli čizme jutros.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 10.1.2010 14:49:26
Visnja RR
Mozda da se napise tacan uzrast djece ...da organizujemo prikupljanje odjece za djecu... u svim gradovima gdje ima nasih forumasica... ukljucujuci i dijasporu (Ilhana javi se) ... pa da sve posaljemo na autobus i da "herke" to pokupe i odnesu... naravno da nam kazu i kako mama izgleda (konf. broj otprilike) ...mozemo i njoj poslati nesto adekvatne odjece ako je potrebno...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 10.1.2010 18:07:39
tweety
Višnja to bih bilo super samo što oni nemaju gdje sa tim stvarima jer je mala sobica puna vlage i žohara.A idealno bih bilo kad presele.
A od smještaja na žalost ništa nema još uvijek.Svi koji mogu da nešto urade,znači gradonačelnik,direktorica centra za soc. rad itd. neće ništa da rade,ograđuju se i prebacivaju loptu sa jednih na druge.