Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 6.1.2010 21:28:56
Anoniman
tweety, opet mi je malo nejasno, ovdje ima mjesta da se upise 10 brojeva, a ti si meni dala poziv na broj i 13 brojeva, ako ne skontaju ovi u banci onda odoh u Volksbank i gotovo, sorry sto komplikujem ali nije do mene
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 0:00:35
tweety
E onda ne znam majke mi,nije mi jasno kako su do sad oni ljudi uplatili.Eno imaš na grupi listu uplata pa pogledaj,ne kontam ni ja.A možeš i Višnji poslati pp pa vidi skuplja li.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 1:20:04
Visnja RR
Sav novac koji uplatite cu podici u petak... ili da pricekam ponedeljak!?.... kome treba da ga onda proslijedim? zamolila bih kad je nekad ovdje nesto bitno a ja se ne javljam da mi napisete PP ...stvarno ne stignem sve... ljubim vas
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 9:16:02
tweety
Višnja sasvim je svejedno,možeš na onaj račun što ima na zidu a možeš i meni pa ću ja predati.I kod mene je Unicredit pa ako ti je lakše tako.
Tea je rekla da će uplatiti u petak samo ne znam na koji račun.Molim te ako budeš meni prebacivala objavi ovdje cifru koja je stigla tj. kopiraj izvod ako možeš (ono sve ukupno) pa bih ja tu cifru sa svog izvoda isto predstavila ovdje,mislim ono da se cifre poklapaju da ne bih bilo kakve sumnje
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 12:50:30
teta berta
Visnja ako mozes sacekati petak popodne, jer ni ja ne mogu prije... Isla danas u banku, guzva do vrata, nisam uci mogla... Pa cu sutra popodne jer nemam kome prije dijete ostavit.... A evo imam jedan prijedlog... U crkvi gdje ja idem uvijek se skuplja milostinja za djecu, evo jucer se skupljalo za djecu u africi... Pa sam ja htjela poslati e- mail zupniku da se jedna milostinja skuplja i za tu djecicu... Recimo na nedjeljnoj misi, gdje djeca daruju djecu.... Mogu predloziti, pa javiti odgovor...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 14:00:59
tweety
IZVORNA PORUKA: mamaajna
onda smo trebali direktno na tvoj racun da nam nepapaju provizije
Misliš na moj račun?ja sam jednom već pisala,ali niko nije obraćao pažnju na to nego se ponovo Višnjin račun spominjao.Nema veze,može i na Višnjin a ona meni sve da prebaci.Zar uzimaju proviziju ako je ista banka?
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 7.1.2010 16:59:35
mamaajna
ma puno slova izvini,nevjerujem da uzimaju proviziju,nego sad visnja mora otici pa prebaciti,a mogli smo direkt ti si svakako dole.meni licno svedno,ma mi smo ti zene takve,sto moze jednostavno kad moze komplikovano
< Poruku je uredio mamaajna -- 7.1.2010 17:00:28 >
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 8.1.2010 11:24:12
Skvo RR
Molim Visnju , da pokupi pare u ponedeljak, da malo saceka, ja cu popodne uplatiti na njen racun, jer ce i moje radne kolege donirati novac, pa ja kad sve objedinim popodne, uplatit cu.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 8.1.2010 11:48:30
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: tweety
Bebe su bile u emisiji Udri Muški jutros na OBN-u.Batko je ogorčen,i toliko je ljut bio,da sam mislila da će puknuti.
Bas mi je drago..... nisam ni sumnjala da ce Batko nesto poduzeti !!!!
hej zene mene je stid al ja nisam uplatila... evo borim se da danas s posla izadjem pa usput da platim . Vjerujete mi da nisam pored banke prosla danima ko za inat ... a kesa nemam u dzepu moram i sebi uzet....
ako danas ne uplatim posto vi pare skupljate u ponedeljak meni je onda bolje da ja direkto uplatim na ovaj ziro racun sto pise na facebooku
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 8.1.2010 12:08:28
Anoniman
Ja sam jutros uplatila na Visnjin racun, a sto se tice objave izvoda na ovoj stranici ja nisam za, mislim fakat to su licni podaci i ja molim da se to ne objavljuje, ok! A Batko je kralj