Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne sudi preoštro o onome koga ne znaš. Svako ima pravo na svoje mišljenje, i svaki komentar pisan na tom forumu je na mjestu - samo ako čovjek želi skinuti ružičaste naočale i pogledati stvari i iz druge udaljenosti.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 13.1.2010 16:48:24
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Mozda da se napise tacan uzrast djece ...da organizujemo prikupljanje odjece za djecu... u svim gradovima gdje ima nasih forumasica... ukljucujuci i dijasporu (Ilhana javi se) ... pa da sve posaljemo na autobus i da "herke" to pokupe i odnesu... naravno da nam kazu i kako mama izgleda (konf. broj otprilike) ...mozemo i njoj poslati nesto adekvatne odjece ako je potrebno...
Sta je sa pronalaskom smjestaja???
Joj drage ja imam toliko toga ali me kosta oko 500 km da posaljem to autobusom... kontala sam da sacekam svekra da mi dodje (jos se neznaa kad al trebo bi sad uskoro) jer onda bih mogla poslati mozda i dzabe kao prosli put...
A kontala sam i ako neka novinarka ili novinar neki zeli da napravi kao neku malu reportazicu ili nesto tako o jednoj od ovih agencija koje idu za bosnu... da to bude agenciji reklama, a stavrcice da dodju onima kojima to treba.
I kao sto Visnja kaze, javi te mi na pp jer slabo sam na rr u zadnje vrijem...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 14.1.2010 8:54:29
Amelaa RR
Jel ima negdje na netu da se moze slusati Batko zna li ko adresu??? Ma joj ovo ti je doslo da bez obicnog naroda..i ono malo naroda sto je u medijima sto imaju srce i nema pomoci... Cekati na socijalno i sl...suplja prica.. Ne znam da li su oni Ispuni mi zelju s Hayata culi za ovo? Vidjela sam Tea da si ti postavila Arudani na zid na faceu?
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 14.1.2010 18:15:45
tweety
Cure ja nisam stigla otići na Banku jer mi je Emre bio bolestan,ali ću otići sutra.Nadam se da mi ne zamjerite
Novosti nikakvih nema osim što se još jedna cura jučer uvjerila kako žive.Došla je i sjela da malo popriča sa Sanidom i Sanida je ponudila sokom a u čaši je bio žohar a jednog je osjetila kako joj hoda uz nogu
Ma kakva gradska uprava,kakav gradonačelnik.On se pokazao u pravom svjetlu,dok je Mostar bukvalno bio pod vodom on je svoje vrijeme provodio u štabu/stožeru Milana Bandića.Mislim zar to dolikuje čovjeku/gradonačelniku koji je prvi čovjek Mostara??? Ali opet to je jedna druga priča...Za bebe opet prebacuje lopticu na Sarajevo.Sad hoće Gradska uprava da tuži Batka radi njegove emisije.Zar nije previše smiješno??? Zar Batko mora raditi njihov posao???
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 15.1.2010 17:47:25
tweety
Drage moje samo da vam kažem da sam ja novac predala da se stavi na ovaj račun na kojem se skuplja ostali novac.Cura je i napisala na zidu da je dobila od žena sa ringeraje..Kad bude imala izvještaj iz banke ja ću vam ga proslijediti ovdje
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 16.1.2010 1:09:28
tweety
E moja Anita one koje bih trebalo biti briga za ovakve situacije,očigledno nije.Ovim jadnim bebama smo ostali samo mi obični građani.A teško da mi možemo išta učiniti pored procedura i procedurica...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 16.1.2010 18:09:14
tweety
Drage moje evo vam izvod iz banke sa računa na kojem se prikuplja novac za bebe.Malo se slabije vidi ali vaša uplata je zadnja.Žena se malo zeznula i stavila portal ringeraja umjesto forum ali nema veze
Višnja je meni prebacila 176KM ali sam ja zaokružila na 180KM i to predala a cura toliko uplatila.
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 16.1.2010 18:32:26
mamine oci
nebitno moja draga jel forum il portal bitno je da pare stignu u pave rukei akoBogda sto prije se pomogne jadna djeca smrzavaju se,kad bi bar smjestaj topliji nasli,vjeruj svaki tren mislim na njih...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 17.1.2010 1:06:51
teta berta
Evo da se i ja malo izkasnim na ovu temu... Cijela ova situacija mi vec pomalo pocinje ici na zivce, ta ne mogu vjerovati da nase guzonje ne poduzimaju nista!!!! I jos nesto mi malo smeta... A to je cini mi se da majka djee ni pod koju cijenu ne zeli ici pod kiriju... Evo kazu djevojcica se razbolila(i ne razbolila se u kakvim uvjetima zive), struju im hoce iskljuciti.... Da se radi o mojoj djeci jane bih ma ni sekund cekala... Majka se brine ako odu pod kiriju sta onda??? Sta kad se potrose sve te pare... Ne znam da imam na racunu 9 000 km i da mi je dijete bolesno, da mu je hladno i da zivi sa svim tim bajama, ma ne bih ja razmisljala sta onda.... Kad se djeca smjeste u toplo i kad ih mogu na miru ususkati, onda bih muza za ruku i razmisljala sta i kako dalje.... A kako i racionalno razmisljati u svom tom haosu... Ne znam meni se cini da se majka boji da ce izgubiti status socijalnog slucaja... Jadnica, pa kakve joj koristi od toga, zar nije dosad uvidjela da je njih bas briga je li ona socijani slucaj ili nije... U njih se vise ne moze pouzdati... A da mi se djeca razbole ne daj Boze a ja imala u rukama te pare, sta bi mi vrijedile????? A rjesenje krija dakako nije trajno... I alje bi im trebalo pomagati, a vjerujem da bi dobri ljudi to i cinili... Ne znam ako ovo nije HITNO za iseliti odavde bez tog pitanja sta dalje, onda ne znam sta je HITNO...
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 17.1.2010 9:50:44
kovrdjava
Ja sam išla do njih i to je pravi užas,žive u poznatom Konaku u Mostru,ja sam o znam jedno,a to je da u čitavoj ovoj situaciji curice ispaštaju,a što se tiče grada Mostara i socialne službe-KATASTROFA ŽIVA.Ja ne želim nikome suditi ni govoriti šta treba uraditi,al da su moja djeca ja bih se kao lavica borila.Otišla bih u socialnu službu s njih dvije i ne bih izašla,jedino kad bi me uzeli za noge i ruke pa izbacili dok mi nebi našli privremeni smještaj,a sa djecom se ne bih vraćala u onaj pakao....
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 17.1.2010 12:38:26
noaa
meni samo nije jasno koja joj korist od toga da je socijalni slucaj u MO kod nas socijale nema,jedina smo zupanija u kojoj nema porodiljnih naknada niti naknada za nezaposlene...ja sam pomogla koliko sam mogla i opet bi jer mi je zao djece a Senaidu ne razumijem ako joj je na prvom mjestu status SS a ne zdravlje djece evo mi je Noa u cistom i toplom pa prehladjena..
RE: Izvucimo bebe iz predvorja pakla!!! 17.1.2010 14:38:06
milenium
je valan baš!mogla je se dosad uvjerit.zar ne vidi da nema koristi od toga da bude socijalni slučaj.onda joj je isto.ja bi radije onda negdi na toplo.pa nek oni onda sređuju državu a to će biti za jedno 100god.