Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 28.12.2009 17:35:10
pocahontas
nas sigurno nema na slikama jer jedan malecki je bio zlocast dok si slikala i nama je bilo fino..nek smo se nasle, jos nas je i dan posluzio mi smo se evo maloprije nosali po stanu..sami smo, tajo na poslu pa mi falilo malo ruku
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 29.12.2009 17:48:50
teacher75
danas smo isle u prvu setnju slingom, od grbavice do c.vile, bilo je super, ledja me ne bole, lana je sve vrijeme spavala. bila je skupljena u fetus polozaj, valjda to ne smeta, sve je ostalo bilo ok, nogice i fino sam rasporedila sling na ramenu, meni nije bilo opterecenje, ali se ona uglavnom tako voli iskriviti, kad sam pokusavala da je ispravim bunila se pa sam odustala. eto, ako ko zna jel to stetno za kicmu il tako nesto nek mi javi
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 29.12.2009 19:20:08
mamina cura
Mentalitet bosanaca trebalo bi se izucavati na fakultetima Normalno je da imas super haos kolica i da vozis bebu u njima. Pa nisi luda da nosis.. Kao i sa platnenim pelenama i mnogim stvarima... Nismo mi dzaba u planinama
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 29.12.2009 22:35:45
Noor
Mi smo danas isli u mjesecnu nabavku u slingu. N je spavala vise od 2 sata. Probudila sam je kad smo sjeli na kaficu jer je bas bilo vruce, ali cim smo krenuli opet je pocela da pjeva i sreca pa smo brzo stigli inace bi zaspala opet. Skontala sam, kad se nameracim da je nosim u slingu nekako se iskrivi, a kad je samo onako strpam bude bas super!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 29.12.2009 22:40:08
teacher75
svaka cast, noor, jedna moja prijateljica danas nosala u bebu u skafanderu, uspjela staviti u sling. ja nisam bas toliko sigurna da bih mogla u nabavku, pridrzavala sam je rukom sve vrijeme. mozda se nece skupljati u fetus polozaj kad bude malo veca, nadam se da ce se ispraviti kasnije.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 30.12.2009 12:02:21
dana3
Nije sling nista vise cudan u BiH nego sto je ovde u Svedskoj.Ne nosi se sling ni ovde toliko niti su platnene pelene toliko popularne a ubise se ko biva sa zastite okolinu. I svedjani su ne planinski vec pecinski ljudi u nekim situacijama -boze me zakloni.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 30.12.2009 18:27:12
muby
Cao evo i ja da se javim nama je na kafici bilo super, i mame i bebe su preslatke, drago mi je da smo se upoznali hvala puno Noor na prevozu slicice su odlicne pogotovo ona sa pocahontas i Rafaelovim nogicama :) nazalost ja necu moci doci na sljedece druzenje jer u pon pocinjem raditi :( a bas sam imala zelju da upoznam i skorpiju i njenog Ajdina, cojkica :) nadam se da ce biti jos neka prilika za to