Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 26.12.2009 22:14:17
pocahontas
ocem i ja..imamo sling odavno ali samo smo jednom bili vani u njemu..neko nam malkice fali da savladamo u potpunosti gradivo..kada se usaglasite konacno oko termina eto i nas :)
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 26.12.2009 23:47:46
Noor
Eto, najbolje onda da ostane prvi termin koji je predlozila mamina cura, ponedeljak 11h Mercator Socijalno? A za drugi cemo se dogovoriti i ravnati prema skorpiji.
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 26.12.2009 23:51:00
teacher75
eto, znaci za sad ostaje ponedjeljak; Noor, pocahontas i ja, vidjecemo hoce li sutra biti novih kolacica. usput, sutra ce biti kisa i hladno vrijeme al kazu da ce u ponedjeljak biti bolje i suho
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.12.2009 12:32:22
mamina cura
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Mala skola nosenja uz kaficu Ponedeljak u 11 sati - Mercator Socijalno 1. Mamina cura (Naida) 2. Elma (teacher75)- ako ne bude ruzno vrijeme - pa vec je ruzno vrijeme 3. Noor 4. Pocahontas 5.Sahara
Škorpija (i ja sam u horoskopu škorpija ) naci cemo se iza Nove godine - neka i snijeg padne Tada ce biti i ispit za ove predhodne ucenice
Ako hocete da se prebacimo na organizovanje i kafe za sve rr clanice Ja svakako dolazim
< Poruku je uredio mamina cura -- 27.12.2009 12:33:36 >
RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling 27.12.2009 18:23:45
salmy
Pozdrav za sve prisutne mamice!!!!!!!! ja sam novo pecena mama i imam par pitanja za Vas: Moja beba ima 2 mjeseca i jos uvijek ne setamo toliko vani(obzirom na hladnocu) sve se svodi na auto i kucu.Jako bih zeljela imati tu nosiljku ali mi fali par savjeta.Kako bebi obuci skafander i staviti je u istu? ili se samo moze nositi kad je toplo vrijeme ili u zatvorenom prostoru.Jako bih je voljela iznijeti vani ali je hladno za kolica.Molim savjet oko te nosiljke koja mi se jako DOPADA