|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nosiljke za djecu: marama, Mei Tai, sling
27.12.2009 19:02:23   
teacher75
salmy, moja beba ima 2 i po mjeseca i za sad vjezbamo po kuci nosenje u slingu, sutra imamo dogovor sa "maminom curom" koja je expert u slingu i mei-tai pa da nam pokaze jel pravilno nosimo i da nam da par savjeta. dogovor je sutra u merkatoru u 11 ujutro, pa ako si slobodna mozes i ti doci sa bebicom da vidis sve fino na licu mjesta

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 651
27.12.2009 20:04:13   
aamra
Ja se dvoumim za sling, da li kupiti ili ne s obzirom da se bebi ne moze nositi u skafanderu. Nama bi bas trebao za ovaj zimski period jer imamo mei tai, a jos je rano da se u njemu nosimo...ne znam sta da radim...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 652
27.12.2009 21:08:02   
mamina cura
IZVORNA PORUKA: aamra

Ja se dvoumim za sling, da li kupiti ili ne s obzirom da se bebi ne moze nositi u skafanderu. Nama bi bas trebao za ovaj zimski period jer imamo mei tai, a jos je rano da se u njemu nosimo...ne znam sta da radim...

Sling i skafander su nemoguca misija user posted image  a samo zbog materijala od kojeg prave skafander - pa prirodno klizi.
Ako je beba premala za mei tai ( treba biti starija od 4-5,5mj) ja bih preporucila marame. Lijepo ih svezete oko sebe pa onda ubacite bebaca. Bebacu nogice mogu biti vani i unutra, podpora mu je marama i ne moze da klizi. Moze se montirati i preko i ispod jakne (ako imate dovoljno siroku jaknu da se zakopcate).
Ja cu sutra ponijeti sva tri tipa nosiljki pa cu sve pokazati i demonstrirati na malim i velikim bebacima.
Ja cu biti kod Lumpi igraone - tamo uvijek ima dosta prostora - i vodim Henu sa sobom. Valjda cemo se nekako prepoznati :))))

Vidimo se sutra u 11 sati ;)

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu aamra)
Neposredna veza do poruke: 653
27.12.2009 22:00:17   
muby
Nadam se da cemo i mi moci doci. Ne znam gdje je ta igraonica al valjda cu naci.
A imam pitanje: Kako cete vi doci i u cemu cete donijeti bebe?
Posto je radni dan muz autom ide na posao pa sam ja kontala taksijem al ne znam kako cu bez AS.
Nisam do sada nigdje isla bez auta pa ne znam sta da radim u ovakvoj situaciji.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 654
27.12.2009 22:03:14   
teacher75
imamo i mi isti problem, ako nas mm ne bude mogao dovesti, stavicu lanu u autosjedalicu pa na taxi. jest da je tesko, al valjda cu nekako uspjeti:)

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 655
27.12.2009 22:07:36   
muby
Ma ne mogu ja nositi AS. Beba ima 8,5 kg. Ne mogu nositi i njega i AS.
Bebu cu donijeti u MT al ne znam kako cu ga drzati u taksiju.  Jos taksisti obicno prebrzo voze.

HARIS, 9.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 656
27.12.2009 22:09:45   
teacher75
moja je malo vise od 5 kg teska pa mi opet tesko nosit je u AS, al cu se natjerati, ne znam kako ces...

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 657
27.12.2009 22:16:49   
taze_mlada
IZVORNA PORUKA: muby

Ma ne mogu ja nositi AS. Beba ima 8,5 kg. Ne mogu nositi i njega i AS.
Bebu cu donijeti u MT al ne znam kako cu ga drzati u taksiju.  Jos taksisti obicno prebrzo voze.

slobodno sjedi na zadnje sjediste, sa malcem u MT a fino taksistu zamolis da sporije vozi i dok vozi ti pridrzavaj bebi vrat...bar sam ja tako kad sam ulazila u kola sa bebacem u MTuser posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 658
27.12.2009 22:21:38   
muby
To mi jedino i preostaje.
Nadam se da cu uspjeti doci sutra i da cu upoznati neke forumasice user posted image

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu taze_mlada)
Neposredna veza do poruke: 659
27.12.2009 22:25:37   
škorpija
pih moj ima 11 kg, kako ću ja svog nositi u MTuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 660
27.12.2009 22:28:38   
muby
Ma nije problem MT, vec AS.
Posto planiram doci taksijem necu moci nositi AS.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 661
27.12.2009 22:30:43   
škorpija
user posted image ma sorry muby ja to onako kontam sama u sebi za mei tai, nisam ga još ni kupila pa kontam boliće me leđicauser posted image . a gdje živiš, možeš li pješice ili sa kolicima do mercatora

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 662
27.12.2009 22:31:36   
Anoniman
Joj cure, ja ne znam hocu li moci, a i ako budem ne vjerujem da cu voditi Ajnu, ma nema ona mira da sjedi, jedino da je pustim da puze i hoda okolouser posted image user posted image   

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 663
27.12.2009 22:34:42   
muby
Zivim na ilidzi tako da moram naci neki prevoz.

A MT ti je super za nosanje, jako je udoban i zbog sirine i polozaja kaiseva ledja uopste ne bole.
Mene inace cesto bole ledja od nosanja bebaca u rukama po kuci, a u MT-u sam ga nosala i na duze staze bez ikakvog opterecenja.

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 664
27.12.2009 22:42:33   
Noor
muby, ja sam isto na ilidzi, a sa autom sam, pa te mogu negdje pokupiti kad krenemo. Posalji mi na pp broj mob. pa da se dogovorimo ujutro. 

Nasa bajka je pocela 17.08.2009.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 665
27.12.2009 22:47:36   
muby
Noor to bi bilo idealno.
Hvala ti puno
Poslala sam ti PP

HARIS, 9.8.2009.

(odgovor članu Noor)
Neposredna veza do poruke: 666
28.12.2009 9:23:20   
salmy
Obzirom da je MM na poslu a sama necu moci sa bebijemuser posted image user posted image user posted image user posted image imam prijedlog ako se slazete user posted image user posted image user posted image da se organizujemo neki drugi dan "poslije podne ili predvece"tada bih sigurno mogla doci!!!!!!!!
Imala bih zelju da sve lijepo vidimuser posted image user posted image user posted image i odlucim se za neku nosiljkuuser posted image user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 667
28.12.2009 9:53:43   
mamina cura
Ako je neko u starom gradu ili prema mercatoru od starog grada - mogu povesti ;) Moj mob 061/522-327

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 668
28.12.2009 10:11:17   
teacher75
Ja sam na grbavici, doci cu taxijem al bi bilo super ako mozes da me vratis nazad u povrratku, ako bude mjesta:) hvala

(odgovor članu mamina cura)
Neposredna veza do poruke: 669
28.12.2009 12:00:07   
anidla
ja vazda zadnja sve vidim i propustim...bas mi je zao  user posted image user posted image user posted image ...sigurno se vec druzite....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 670
28.12.2009 15:43:28   
teacher75
hvala, mamina cura, bilo nam je bas lijepo danas:)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 671
28.12.2009 15:51:59   
Noor
Bilo je super, mi odmah danas vjezbali. Isli smo u setnju i do pijace, sve je user posted image Cak sam je uspjela fino obuci pa nam nije bilo ni pretoplo, a ni hladno. Vidimo se ponovo odmah iza NG, da polazemo ispit! Uz user posted image naravno! user posted image

Neposredna veza do poruke: 672
28.12.2009 15:53:39   
muby
Hvala i od mene
Drago mi je da smo se upoznale
pusa za sve bebice user posted image

HARIS, 9.8.2009.

Neposredna veza do poruke: 673
28.12.2009 15:55:46   
teacher75
Noor, sta si joj bila obukla? meni nezgodno jer su joj sve jaknice jos prevelike a skafander ne moze ispod slinga:(

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 674
28.12.2009 15:59:05   
Noor
Onu bundicu sto je imala danas, ona nije predebela, a ispod tanju majicu. Stavila joj kapicu, a ja sam obukla tanju jaknu i nju stavila preko. Ti mozes Lani obuci neki malo deblji dzemperak dok malo naraste za jaknicu. I nama su jaknice jos velike. 

Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *