Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tiny evo da se javim,i ja sam imala 2 spontana,jedan prije skoro 3 god.,a drugi prije godinu dana.nitko ne zna zasto se to desilo,a ja nikako da se pomirim s tim,iako vec imam jedno dijete, a ja bi joj sad podarila brata ili sestru,sto i ona zeli,ali mi nikako ne uspjeva.ja sam svom dr.rekla da sam se jako bojala za bebu cim sam ostala trudna,i da sam se svaki dan molila bogu da bude u redu,da ne bi opet bio spontani.ali eto ,opet se desilo,u 8 tj.bila sam jako psihicki opterecena,a onda je meni moj dr.rekao da mi organizam nije mogao normalno raditi,i da je mozda zbog toga doslo do zastoja ploda,i da je to nesto najgore sto mozes sebi napraviti u trudnoci.isto tako sad sam psihicki opterecena s trudnocom,tako da nikako da zatrudnim,znam da ne bi smjela,ali ne mogu si pomoci,kad toliko zelim bebu. Isti je slučaj bio kod mene, rodila djevojčicu a onda dva pobačaja za redom, pa opet trudnoća, u kojoj u 8. sedmici opet krvarim i to puno, ali hB dobro se završilo, imam bebu od 7,5 mjeseci. A i ja sam najtužnija bila kad sam pomislila da moja kćerka neće nikad imati brata ili sestru. Ovo sam ti htjela napisati kao ohrabrenje, sve je moguće ako Bog odredi, a ti se moraš opustiti, psiha je tu jako bitna. Ja sam pila Bosaurin 2 mg čim sam saznala da sam trudna, a da nisam poludjela bih skroz.
|