Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Odnosi u trudnoći, hmmm....hB imala sam urednu trudnoću, pa su i odnosi bili uredni dok moj muž nije stavio ruku na trbuh i osjetio bebicu kako udara gdje stigne. Od tad ga nisam ni puškom mogla natjerati na sex, uzalud članci, knjige, enciklopedije, internet....do tad nisam vjerovala da muškarce može nešto omesti u ovoj nakani, ali eto, čuda se dešavaju... Drage trudnice, opustite se i uživajte, a one koje ne mogu nadoknađujte poslije
dragi mişure i kod nas zelje koliko hoces al sve ja to lijepo zajebem i ostavim "na pola". Nekad se pitam trebam li doktoru majke mi.... al eto da sacekamo ovo do marta -aprila pa kad se vartimo na normalu vidjet cemo kud smo i sta smo.
Ja mislim da znam djelovanje Durex-a ---------- klizi ko lud
Nismo ni mi nikad prije Misure...ali ovo nam je promijenilo sexualni zivot za 360 stepeni- na bolje . To ti je kao gel za masazu i lubrikant i sluzi za "podmazivanje" . U trudnoci moze postojati zelja ali se zena, valjda zbog hormona, tesko "navlazi" pa su nasi prijasnji pokusaju zavrsavali ubrzo...jer jednostavno nije islo- ma kako se mi trudili. Toplo preporucam .
Nismo ni mi nikad prije Misure...ali ovo nam je promijenilo sexualni zivot za 360 stepeni- na bolje . To ti je kao gel za masazu i lubrikant i sluzi za "podmazivanje" . U trudnoci moze postojati zelja ali se zena, valjda zbog hormona, tesko "navlazi" pa su nasi prijasnji pokusaju zavrsavali ubrzo...jer jednostavno nije islo- ma kako se mi trudili. Toplo preporucam .
Hvala na objašnjenu, draga Baš sam seljanka Upravo je to i bio jedan od problema taj jedini put kad smo probali... Moraću reći mm da ga kupi, pa da probamo Javim vam rezultate
eeeeee amelice moja ti ces meni zaboraviti kako se to radi,pa valja sve ispocetka uciti a za taj pocetak ne bi ti bila u kozi! ma sta ces cojka zaliti sta te briga on sigurno sebe sredi a sta je s tebe jadne! u tebe ce biti kad budes se pocela keksati pa prvo jutro kad se probudis poslije toga pjevat ces jutros miiiiiii jjjjjjjjjjeeeeeeeeeeee ruuuuuuuuza prrrrrrroooooocvvvvvjetala moram malo zezati
Ma rado bi ona cvjetala ... hahahahahaha sto se ismija Njega mi je zao zato sto ne moze dobit nesto naj naj na svijetu a eto za uzvrat ga gledam ko nevjestu... kupujem mu robe, dotjeram ga, nema sta mu ne radim osim.................keksa
hajde bona proce i to zato kazem zao mi je tebe a za njega se ja nesikeram kad mu radis svasta znas onu pjesmu od adelise hodzic opet moja bujna masta ja bi da ti radim svasta radila bi sve sto nesmijem.......
Drage moje trudnice ja sam na početku trudnoće, 6. sedmica. Doktor nam je rekao da se suzdržavamo od sexualnih odnosa jer to može naškoditi plodu i da se 90% slučajeva spontanog dešava upravo zbog toga. Meni je prva trudnoća i svega me je strah, tako da za sad slušamo doktora. Molim za vaša iskustva, ima li onih koje su se ogušile na ovakve 'zabrane'?
i ja sam do 12 sedmice imala tu "zabranu" a sad iako mi je problematična trudnoća dr. je dozvolila odnose, naravno laganini, bez nekih akrobatskih zahvata , negi i ja bih ti savjetovala da se prvih par sedmica suzdržiš, pa ona ako sve bude OK u akciju
meni je doktor rekao da umanjim odnose, ali mi nikad nije ni spomenuo polozaj djeteta tako da predpostavljam da je sve uredu. iskusnije i starije zene mi uvijek govore da trebamo imati odnose jer one su majke i valjda najbolje znaju.