Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
drage! Do kojeg mjeseca se smije sexati ? Joj, ja sam u jednoj staroj knjizi pročitala ovako " spolni odnosi moraju izostati barem 6 tjedana prije porođajnog termina" ali sumnjam da je to već u kamenom dobu teorija ! Ja sam 35 tj. i nemam nekih problema, mislim uredna do sada trudnoća...
Mozes do samog poroda ako ti to odgovara. Samo slusaj svoje tijelo i ne sikiraj se...
Hehe,bas covjeku u trudnoci ne bude do sexa, vecini...Meni je sve bilo mrsko pa i to. Moj ginekolog je rekao da je to ok, ali posto sam imala nisku trudnocu a i navodno kad je trudnoca poodmakla,onda se preoprucuje da se za velicinu glavica manje ulazi...eto tako drage moje,pa uzivajte
P.S. Jupiii-ovo je moja 1000-ita objava!
< Poruku je uredio idana_85 -- 31.7.2009 21:42:44 >
Evo moje situacije: 2008. god. u 1.mj. ostala trudna = sex zabranjen do kraja trudnoće. rodila u 10. mj. = sex neuspješan, jer me je previše bolilo. 2009. god. u 3.mj. ostala trudna = sex zabranjen do kraja trudnoće.
I meni je žao MM, ali bitno je da se djeca rode živa i zdrava, a mi ćemo se strpiti, a onda dobra zaštita i u akciju.
Iskreno, od 4-6 mjeseca sam bila luda za sexom ali imali smo čudnu zabranu zbog praćenja cervixa. Sve ovo je bilo preventive radi jer imam iza sebe dvije neuspjele trudnoće. Sada ulazim u osmi mjesec i nije mi baš ugodno. Moram biti Šerlok Holms da otkrijem udoban položaj za spavanje a da ne govorim o sexu. A, opet, moram 'malo' i zbog mm, kada već doktor nije uveo totalni embargo... A kada se 'potrefi' udoban položaj, ma bude lijepo, što jest, jest
pretpostavljam da se bez pregleda ne može znati stanje grlića...? Meni još nije pregledan pa ćemo "na čeku" do pregleda za deset dana Zato što sam ja preoprezna ...Šta znam, ulazim u deveti, možda se šta počelo otvarati pa me strah...
Drage moje trudnice, evo da s vama podijelim sretnu vijest da smo se ja i MM konacno seksali sinoc nakon duga 3.5 mjeseca (bilo nam je zabranjeno), . Jedva cekam da ponovimo eksperiment, .
otkako sam u trecem mjesecu otkrila da sm trudna,ja i muz totalno izbjegavamo sex sa trudnocom je sveo ok,al ja se ipak plasim posto sam imala 2 spontana pobacaja, a cula sam da je sex preporuciv u trudnoci radi lakseg poroda
Možda imaš kontrakcije koje se izazivaju prilikom odnosa.Zato na sljedećoj kontroli obavezno pitaj dr da li smijes imati odnose u toku trudnoce.Meni se isto desavalo u prvom tromjesecju trudnoce i sex je tada bio izbačen iz upotrebe
eej drage mojeee mozete imati odnos sve do poroda heheheh mi smo tako sve do zadnjeg dana kad sam otisla da se porodim...laksi je porod ako ste AKTIVNE
U prvoj trudnoći imali smo odnose do kraja 8. mjeseca... Poslije ja više nisam bila zainteresoavana, obzirom na težinu kretanja, veličinu stomaka...Nije mi bilo do mene same Sad imam hematom, zabranjeni i odnosi i orgazmi....sve...šmrc! ABd da sve bude ok, pa ćemo nadoknaditi
de zene objasnite mi malo dali se sexsate i kolıko puta u nedjelji, ja sam pravo zaboravila kako to ide, u zadnje vrijeme mi se bas i nesto radii ali mislim da je kasno vec sam u 8mjesecu....