|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mali problemčić sa tetom čuvalicom!
16.12.2009 20:53:50   
škorpija
pingpong prva tetauser posted image druga user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 201
16.12.2009 21:18:48   
Anoniman
Da, da... prva teta je user posted image  sad kako je više ne gledam!!!

Triput URAAA! za riječ "otkaz"!!!

Uraaa, uraaa, uraaa...

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 202
16.12.2009 23:14:03   
leli§

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

Enisa, ako joj sada presutis neke strvari UVIJEK ce te "handriti"(sorry na izrazu, ali ovaj mi najbolje odgovara za osobe kao sto je tvoja teta) i igrace po svojim pravilima.
Ti nju placas i tvoje dijete i kuca su u pitanju.

slazem se sa pahuljicom farah u potpunosti... ljudi cesto nemaju granice...guraju do iznemoglosti...a ja nikada ne da ne pravim nego nisam ni cula niti nekoga vidjela da jede prilog uz sarmuuser posted image

enisa_sara nadam se da ces naci nekoga ko ce znati cijeniti ono sto im se ponudi

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 203
16.12.2009 23:15:16   
ena23
Place mi se kad cujem ove price... Ja ne mogu svoje djete ostaviti 5 minuta da bude sam u sobi, ne mogu zamisliti da ga teta ostavi i napravi mi racun na telefonu 35 KM a djete mozda place?
Znate sta okacim ja macku o rep i emancipaciju i 21. stoljece i sto zene rade. Eto ko mi smo sad superpametne sto i radimo najmanje 8 sati dnevno i kad dodjemo kuci nasmijane smo za djete i imamo zivaca i za odgoj i za igru, pa stignemo u to par minuta dnevno koje bi kao imale za sebe da i ocistimo i popeglamo i operemo i obrisemo i gospodinu privlacne da budemo... i eto kao nesto smo privilegovane u odnosu na seljanku iz 17 stoljeca koja je fino citav dan oko svoje kuce i svoje djece...
Majke mi dodje mi da dam otkaz.

Draga enisa nadam se da ces tu kozu ubrzo zamjeniti nekom finom zenom koja ce cjeniti tebe, tvoju kucu i tvog sina.user posted image

< Poruku je uredio ena23 -- 16.12.2009 23:17:24 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 204
16.12.2009 23:17:10   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pingpong

Uraaa, uraaa, uraaa...

prve tete se bacaju u vodu

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 205
16.12.2009 23:21:13   
Apotekarka
Enisa nadam se da ces naci nekog boljeg i odgovornijeg...Sve i nekako ali to za wc skoljku je stvarno prevrsilo svaku mjeru...Sve se vise plasim koga cu naci da mi cuva dijete...Sretno ti draga...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 206
16.12.2009 23:22:42   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: ena23

Place mi se kad cujem ove price... Ja ne mogu svoje djete ostaviti 5 minuta da bude sam u sobi, ne mogu zamisliti da ga teta ostavi i napravi mi racun na telefonu 35 KM a djete mozda place?
Znate sta okacim ja macku o rep i emancipaciju i 21. stoljece i sto zene rade. Eto ko mi smo sad superpametne sto i radimo najmanje 8 sati dnevno i kad dodjemo kuci nasmijane smo za djete i imamo zivaca i za odgoj i za igru, pa stignemo u to par minuta dnevno koje bi kao imale za sebe da i ocistimo i popeglamo i operemo i obrisemo i gospodinu privlacne da budemo... i eto kao nesto smo privilegovane u odnosu na seljanku iz 17 stoljeca koja je fino citav dan oko svoje kuce i svoje djece...

Draga enisa nadam se da ces tu kozu ubrzo zamjeniti nekom finom zenom koja ce cjeniti tebe, tvoju kucu i tvog sina.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 207
16.12.2009 23:55:46   
aicha
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: ena23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ma sve se vraca tome da ce opet zena kojoj je stalo do porodice posao prilagoditi da radi kuci, pola radnog vremena a da na miru svoje pilice nadgleda i odgaja i jedva cekam da se i kod nas uvede kao na zapadu skolovanje djece kod kuce tako da u kucnoj atmosferi sa majkom savladavaju gradivo i polazu jer ovo danasnje drustvo...skole i djeca u njima...katastrofa

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 208
17.12.2009 0:07:52   
leli§
draga aicha, ko ne bi volio biti kuci sa svojom djecom umjesto da se radi... ja opet mogu reci da je kod vas situacija u BiH opet super kako je kod mene ovamo... kod nas je porodiljsko samo 40 radnih dana i jos 8 dana placenog bolovanja. a majka ima godinu nakon rodjenja jedan sat slobodan sa posla. da Bog sacuva...40 radnih dana je 8 sedmica sto je oko dva mjeseca e zamisli ti ostaviti mrvicu od dva mjeseca kod kuce... fakat su kreteni ne znam ko je psihicki i fizicki sposoban nakon dva mjeseca se vratiti na posao..

a to skolovanje kod kuce koliko ima predosti toliko i mana... gradivo ce djete vjerovatno bolje savladati kuci ali zato neke medjuljudske odnose nece moci. kakav je vakat dosao mozda je bolje sto su svi u skolama da se od ranog doba moze nauciti nositi sa nepravdama i bezobrazlucima koji ih cekaju....tuzno ali istinito

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 209
17.12.2009 0:11:14   
ena23
Ode tema u chat user posted image  

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 210
17.12.2009 18:04:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pingpong
Uraaa, uraaa, uraaa...

prve tete se bacaju u vodu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 211
18.12.2009 13:07:34   
Gigana
IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

Enisa, ako joj sada presutis neke strvari UVIJEK ce te "handriti"(sorry na izrazu, ali ovaj mi najbolje odgovara za osobe kao sto je tvoja teta) i igrace po svojim pravilima.
Ti nju placas i tvoje dijete i kuca su u pitanju.

slazem se sa pahuljicom farah u potpunosti... ljudi cesto nemaju granice...guraju do iznemoglosti...a ja nikada ne da ne pravim nego nisam ni cula niti nekoga vidjela da jede prilog uz sarmuuser posted image

enisa_sara nadam se da ces naci nekoga ko ce znati cijeniti ono sto im se ponudi

Izvini, ali ja nisam nikad čula da u Bosni postoji neko ko nije nikad čuo da se prilog (najčešće pire krompir) obično sprema i služi uz sarmu i to onu umotanu u listove kupusa.  Meni sarma nije sarma bez pire krompira uz nju. user posted image user posted image user posted image
Sorry, ovo je malo off topic, ali morala sam da reagujem, pa nećemo sad pretjerivati, ali to nikako ne znači da ja podržavam ovu tetu i njeno ponašanje.  To je totalno drugi "par cipela". Njen bezobrazluk je nesporan.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 212
18.12.2009 13:10:24   
Nedi
Gigana ja nisam nikad čula, živim tu cijeli život - OT al stvarno nisam , čuj sarma i pire, a manijak sam u izjedanju sarme

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 213
18.12.2009 13:12:12   
Amrino
Ni ja nikad u zivotu nisam pojela sarmu uz prilog user posted image user posted image user posted image
Moderatorica ode u OT ali fakat me ovo zaintrigiralo...user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 214
18.12.2009 13:13:14   
Nedi
Amrino možda mi u ZE tako jedemo? 

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 215
18.12.2009 13:14:45   
tea lana
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Ni ja nikad u zivotu nisam pojela sarmu uz prilog user posted image user posted image user posted image

Ja to pravim samo kad nemam vise dovoljno sarmica da se najedemo onda napravim pire krompir a sarmicama napravim malo gusci saft a nisam ni od kuda dosla generacijama mi familija zivi u Sa.A dedo rahmetli bio Titin kuhar.user posted image

< Poruku je uredio tea lana -- 18.12.2009 13:16:46 >

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 216
18.12.2009 13:15:04   
Suzana
Ja sam iz SA pa sarmu jedem bez priloga, i volim samo ovu zimsku u kiselom kupusu, sve ostale su mi bljak.
Fakat nije ovo nije tema, al' nećemo sad praviti problem, neko sarmu voli samu a neko uz pire. user posted image

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 217
18.12.2009 13:17:50   
snijeg
IZVORNA PORUKA: Amrino RR

Ja jedem i solo, a kad imam vremena napravim i pire. Mogu vam reći da je meni lično ukusnija s pireom user posted image

A teti čuvalici bi ja i sarmu i pire u glavu - maksuz za nju skuhala, pa kako je nije sramota - tipičan primjer osobe koja nema ni mrvu karaktera u sebi!!!

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 218
18.12.2009 13:19:15   
DM
Enisa sara jesi li riješila problem?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Suzana)
Neposredna veza do poruke: 219
18.12.2009 13:20:27   
Apotekarka
Nije tema o sarmi ali kao sto tea lana kaze kad mi ne ostane dovoljno sarmica napravinm prilog,bas sam sinoc skuhala sarmu za danasuser posted image
A enisa kako stvari stoje vidim nema nikaklvih novih vjesti,sta je s tetom cuvalicom?

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 220
18.12.2009 13:23:08   
Nedi
Možda enisina teta koristi i računar i internet kad je nema pa vidjela šta smo ovdje o njoj napisali?user posted image

I mene zanima šta imo novo kod Enise?

24.12.2007.
24.o9.2013.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 221
18.12.2009 13:25:19   
Apotekarka
ha ha pa najbolje bi bilo da procita kakva jeuser posted image
Joj ja se pravo plasim kako se posao blizi,jos me sefica zvala bi li mogla doci u srijedu odraditi drugu smjenu kao njima neka frka,a ja na porodiljnom,a dposla bi taj jedan dan samo ne znam otkud im to pade na pamet,nemam gdje s djetetom i kad trebam doktoru moram se misčliti,sve me strah hvata kako nam kolegica trudna da se ranije ne vratimuser posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 222
18.12.2009 13:36:26   
Anoniman
Tu sam, tu sam user posted image  Ma to za prilog je sve stvar ukusa i navike. Ja recimo haman pa uz sve pravim prilog user posted image
Teti nisam ništa rekla, osim što sam OPET zamolila da suđe stavlja u mašinu jer sam dok je ona još bila tu naletila na prljavu šoljicu smještenu OPET među čistim suđem ... user posted image  Sada sam u potrazi za novom tetom pa ćemo vidjeti....

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 223
18.12.2009 13:42:02   
Gigana
Jedno je nejesti sarmu sa prilogom (stvar ukusa), a sasvim nešto drugo je nikad ne čuti da se sarma može jesti uz pire krompir (ako odete u bilo koju aščinicu obično vas pitaju želite li pire krompir kao prilog uz sarmu). 

Dakle, ja sam reagovala samo na konstataciju da jedna od forumašica nikad, ama baš nikad nije ČULA da postoji ta kombinacija, pa mi je to bilo malo nevjerovatno i zato sam napisala onaj gore post.
I kod mene se sto puta desi da se jede samo sarma, bez priloga, mada je onda, meni lično, to nepotpuno jelo, ali, opet, najčešće služimo sarmu upravo uz pomenuti prilog, jer tako najviše volimo, ali to je, opet, stvar ukusa. Samo ne mogu da vjerujem da neko nikad za to nije čuo.  Za mene je to je isto kao da kažete da nikad niste čuli da se ćevapi služe s lukom.

Odoh ja totalno off topic.  Duboko se izvinjavam! Nemojte šta zamjeriti, molim vas.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 224
18.12.2009 13:50:18   
w.pooh
Svašta! Eto nek si nas ti prosvijetlila za prilog uz sarmu..i opet se začatava tema nije o prilogu uz sarmu, nego žena ima problem sa tetom čuvalicom..
enisa razumijem da je teško reči nekom tako nešto pogotovo ako nisi odgojen na taj način..i ja sam prije bila takva ali odkako sam mama sama sebe ponekad iznenadim šta sam sve spremna uraditi ili reči za svoje pile..kako bilo želim ti da što prije nađeš bolju tetu koja će znati cijeniti tebe i tvoju user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Gigana)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *