|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
7.12.2009 16:49:23   
tri srca
Aicha imas pp.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 426
7.12.2009 22:38:55   
tri srca
19:30h,zvoni telefon,...,medicinska sestra iz ordinacije Balic me obavjestava da su moje bebe dobro,te da oni paze na njih,a ja trebam sutra ABD da dodjem na embriotransfer u 10:10h u jutro.
Suze,ali radosnice, kod mm, mene, djevera, jetrve,...,ma bili smo presretni samom pomisli da se bar negdje poceo razvijati plod ljubavi mm i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drage moje samo da sutra sve prodje dobro, pa onda duuuugih 15 dana,ABD sa sretnim ishodom.Javljam se sutra da vas koje interesuje obavijestim sta se sve izdesavalo.
Drzite mi fige,jer vjerujte i ja se molim za sve nas isto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 427
7.12.2009 22:42:22   
malena27 RR
tri srca zelim ti da sutra sve bude uredu i da se uskoro obradujes malim user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 428
7.12.2009 22:44:24   
Leva
Sretno sutra i drzim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 429
7.12.2009 22:48:42   
lara84
tri srca sretno sutra....i dobro cuvaj user posted image user posted image i abg za petnaest dana zelim ti jako jako visoku betu....sretno

Bolje da te Bog pita zasto si to uradio,nego zasto nisi pokusao.....

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 430
7.12.2009 23:02:15   
košpice
Pridruzujem se i svakako akoBogda da nas obradujes pozitivnim rezultatima i da ti beta bude akoBogda visoko visoko visoko user posted image user posted image user posted image user posted image i da da nam javis da si akoBogda za 15 dana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   SRETNO sutra 

(odgovor članu lara84)
Neposredna veza do poruke: 431
7.12.2009 23:26:09   
riba78
user posted image user posted image user posted image sretno sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu košpice)
Neposredna veza do poruke: 432
7.12.2009 23:45:12   
lamama
Srrrrrrrrrretno, i da za 15 dana javiš nam da je testuser posted image

navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 433
8.12.2009 7:21:05   
snowrose
user posted image user posted image user posted image Da bude aBd hairli.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 434
8.12.2009 7:42:43   
aidicaa
Tri srca nek je po hajru user posted image . I da za 15 dana bude akb visoka beta user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 435
8.12.2009 9:15:56   
ledy blue
Tri srca sretno danas..da sve prodje najbolje i da nam za petnestak dana javis lijepe vijesti !!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 436
8.12.2009 10:20:03   
ena0002
Tri srca sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 437
8.12.2009 15:38:07   
tri srca
Evo mene drage moje.Hvala vam od srca svima na lijepim zeljama.Jutros su mi vracena tri embrija,tako je dr savjetovala.Imam i slicicu sa uz kako sve to izgleda.Jako sam sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Upravu ste,postupak nije bolan.
Nadam se da ce ABDsve biti dobro na kraju.Javit cu vam se opet.

BOZE OLAKSAJ,A NE OTEZAJ.BOZE ZAVRSI S DOBRIM.AMIN.

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 438
8.12.2009 15:41:06   
aidicaa
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image mozemol mi da vidimo slicicu? 

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 439
8.12.2009 15:42:29   
batterfly
Tri srca, zelim sve najbolje i da za 14 dana budes sretna user posted image ....Drzim fige!
I navijammmmmm..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 440
8.12.2009 15:45:20   
Leva
user posted image user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu batterfly)
Neposredna veza do poruke: 441
8.12.2009 18:01:28   
EMA 80
tri srca sve naj bolje i da nam se aBd javis sa dobrim vijestima user posted image .aminuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 442
8.12.2009 18:39:05   
aicha
tri srca moza budu i trojke...

pa bona ti si sebi sa nickom naslutila 3 SRCA...inshaAllah da se prime sve tri

user posted image user posted image user posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu EMA 80)
Neposredna veza do poruke: 443
8.12.2009 19:04:59   
lamama
Navijam za pozitivnu betu za 14 danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 444
8.12.2009 19:36:25   
Ela78
sidi kako je prošla punkcija, juče si je trebala raditi jel tako? kako se osjećaš, koliko je embriona vraćeno?

Ja sam se baš danas čula sa sestrom Ljiljom kod Sibinčićke i ona mi je potvrdila da će raditi samo do 15-g decembra vještačke pa onda pauza do februara jer moraju vršiti sterilizaciju i čekaju neke medijume da stignu (šta god da to bilo)

< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2010 10:02:38 >

U braku 3 prelijepe godine
JA 31 - ok
MM 32 - oligospermia
2 IUI - 0

(odgovor članu sidi)
Neposredna veza do poruke: 445
9.12.2009 8:45:50   
tri srca
Cao curke.Evo mene opet.Odmaram,uglavnom lezim.Ima li i jedna od vas koja je imala uspjesnu icsi da mi napise koju recenicu o tome kako se osjecala do nalaza bete,znaci onih prvih 14-15 dana? Veeeeliki pozdrav

(odgovor članu Ela78)
Neposredna veza do poruke: 446
9.12.2009 12:16:01   
aicha
IZVORNA PORUKA: tri srca

Cao curke.Evo mene opet.Odmaram,uglavnom lezim.Ima li i jedna od vas koja je imala uspjesnu icsi da mi napise koju recenicu o tome kako se osjecala do nalaza bete,znaci onih prvih 14-15 dana? Veeeeliki pozdrav

sad je strpljenje glavno...bice to okuser posted image  samo ti lijepo odmaraj da se bebice ugnijezde

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 447
9.12.2009 12:23:24   
tri srca
Cao Aicha evo odmaram,pokusavam da ne mislim na ovo sto slijedi,ali moram,ipak se u meni nalaze tri najljepse loptice na svijetu,te molim dragog Boga da se bar jedna ugnijezdi mamici u stomakuser posted image user posted image .Maloprije citam nesto o bazalnoj temperaturi i trudnoci.Pise da sto je visa temperatura to je sigurnije da si u drugom stanju.Kazu da se mjeri ujutro 10-15 dana.Zna li neko nesto o ovome?user posted image

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 448
9.12.2009 12:43:31   
aicha
znas sta je fol...ne mozes ti to sad mjeriti jer trebas 2-3 ciklusa mjeriti da znas kolika je bazalna prije ovulacije a kolika poslije a i ne znaci ti to nista sada...opusti se....(znam da je tesko)...lezi fino i samo po potrebi do wc-a i sl. i dovi dosta da bude hajr za tebe da se zakaci koliko je hajr i sl..

(odgovor članu tri srca)
Neposredna veza do poruke: 449
9.12.2009 14:46:10   
sidi
sad

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *