Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
19:30h,zvoni telefon,...,medicinska sestra iz ordinacije Balic me obavjestava da su moje bebe dobro,te da oni paze na njih,a ja trebam sutra ABD da dodjem na embriotransfer u 10:10h u jutro. Suze,ali radosnice, kod mm, mene, djevera, jetrve,...,ma bili smo presretni samom pomisli da se bar negdje poceo razvijati plod ljubavi mm i mene . Drage moje samo da sutra sve prodje dobro, pa onda duuuugih 15 dana,ABD sa sretnim ishodom.Javljam se sutra da vas koje interesuje obavijestim sta se sve izdesavalo. Drzite mi fige,jer vjerujte i ja se molim za sve nas isto.
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Pridruzujem se i svakako akoBogda da nas obradujes pozitivnim rezultatima i da ti beta bude akoBogda visoko visoko visoko i da da nam javis da si akoBogda za 15 dana SRETNO sutra
Srrrrrrrrrretno, i da za 15 dana javiš nam da je test
navijamo
Evo mene drage moje.Hvala vam od srca svima na lijepim zeljama.Jutros su mi vracena tri embrija,tako je dr savjetovala.Imam i slicicu sa uz kako sve to izgleda.Jako sam sretna . Upravu ste,postupak nije bolan. Nadam se da ce ABDsve biti dobro na kraju.Javit cu vam se opet.
BOZE OLAKSAJ,A NE OTEZAJ.BOZE ZAVRSI S DOBRIM.AMIN.
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
pa bona ti si sebi sa nickom naslutila 3 SRCA...inshaAllah da se prime sve tri
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
sidi kako je prošla punkcija, juče si je trebala raditi jel tako? kako se osjećaš, koliko je embriona vraćeno?
Ja sam se baš danas čula sa sestrom Ljiljom kod Sibinčićke i ona mi je potvrdila da će raditi samo do 15-g decembra vještačke pa onda pauza do februara jer moraju vršiti sterilizaciju i čekaju neke medijume da stignu (šta god da to bilo)
< Poruku je uredio malena27 RR -- 30.4.2010 10:02:38 >
Cao curke.Evo mene opet.Odmaram,uglavnom lezim.Ima li i jedna od vas koja je imala uspjesnu icsi da mi napise koju recenicu o tome kako se osjecala do nalaza bete,znaci onih prvih 14-15 dana? Veeeeliki pozdrav
Cao curke.Evo mene opet.Odmaram,uglavnom lezim.Ima li i jedna od vas koja je imala uspjesnu icsi da mi napise koju recenicu o tome kako se osjecala do nalaza bete,znaci onih prvih 14-15 dana? Veeeeliki pozdrav
sad je strpljenje glavno...bice to ok samo ti lijepo odmaraj da se bebice ugnijezde
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
Cao Aicha evo odmaram,pokusavam da ne mislim na ovo sto slijedi,ali moram,ipak se u meni nalaze tri najljepse loptice na svijetu,te molim dragog Boga da se bar jedna ugnijezdi mamici u stomak .Maloprije citam nesto o bazalnoj temperaturi i trudnoci.Pise da sto je visa temperatura to je sigurnije da si u drugom stanju.Kazu da se mjeri ujutro 10-15 dana.Zna li neko nesto o ovome?
znas sta je fol...ne mozes ti to sad mjeriti jer trebas 2-3 ciklusa mjeriti da znas kolika je bazalna prije ovulacije a kolika poslije a i ne znaci ti to nista sada...opusti se....(znam da je tesko)...lezi fino i samo po potrebi do wc-a i sl. i dovi dosta da bude hajr za tebe da se zakaci koliko je hajr i sl..